2,5 vee -kuinka saan

En nyt tiedä kuinka paljon tätä kannattais mainostaa, mutta meidän kolme vee nukahtaa tällä hetkellä joko niin että menen hänen kanssa makoilemaan ja lueskelemaan sängylle tai sitten laitan videon päälle ja hän makoilee sohvalla ja yleensä nukahtaa siihen. Omaan sänkyyn en ole enää hetkeen yrittänyt, koska siitä ei enää viimesinä aikoina tullut kuin itku ja hammasten kiristys sekä äidille että lapselle. =)
 
Me kävimme samaa taistelua vielä joku viikko sitten ja usean viikon ajan... Meillä auttoi se, että otan tytön meidän parisänkyyn kollöttelemään viereeni käsivarsi hänen päällään. Lauletaan muutama laulu hiljakseen. Vähän meinaa välillä pistää vastaan, mutta tyytyy siihen että äiti haluaa halata ja olla ihan liki :kieh: Jos päästän omaan sänkyyn, niin pomppiminen alkaa, paitsi iskän kanssa :headwall: Voimia taisteluun, itsellä paloi pinna useaan kertaan, vaan huomasinkin että rauhallisuus auttaa kaikkein parhaiten :hug:
 
Meillä poika 2 v 7 kk on siinä hilkulla tarvisiko enää päikkäreitä. Olen ottanut käyttön seuraavan menetelmän, kun päikkäreille meno meni aina huudoksi. Vien pojan sänkyynsä ja annan jäädä sinne esim. katselemaan kirjaa ja sanon: "Sängyssä täytyy pysyä puoli tuntia, ei ole pakko nukkua, mutta lepäile. Äiti tulee kohta katsomaan miten sujuu ja jos ei puolessa tunnissa nukahda niin saa tulla pois sängystä." Käyn yleensä 15 min päästä katsomassa (tai jos alkaa kuulua ylimääräisiä ääniä) ja sitten silloin puolen tunnin päästä, jolloin poika on nyt tämän 1,5 viikkoa kestäneen kokeilun aikana nukahtanut joka kerta. Herätän pojan joka tapauksessa aina sitten jo tunnin päästä nukahtamisesta, kun iltanukahtaminen on nykyään mennyt ihan mahdottomaksi, mutta se on sitten kokonaan toinen tarina..
 

Yhteistyössä