2 viikkoa interraililla 8v ja 10v lasten kanssa, onnistuisko?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja mie, 22.06.2010.

 1. mie

  mie Vieras

  Onko kukaan ollut, miten mennyt?
   
  #1
 2. epeli

  epeli Vieras

  luulisi onnistuvan kunhan aika taulu on löysä ja pysähdyksen lapsille mieluisi kohteita.me testattiin pikku retki (vkon) 1-ja 2-vuotiaiden kanssa reppuretki mielellä,läpi yhden maan bussilla parin-kolmen tunnin pätkissä ja hyvin meni.Nyt on matkakssa kasvamassa pidempää reissua varten:)
   
  #2
 3. pia

  pia Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2004
  Viestejä:
  2 678
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onnistuu :D Asenteesta kiinni ja 8v ja 10v on jo aika isoja :D Hauskaa reissua !!!

  Me ei olla oltu reilaamassa, pitäskin mennä, ollaan oltu niin laiskoja että omalla autolla menty, saa enemmän tavaraa mukaan :D kun on 4 lasta ja iso teltta niin helpompi mennä autolla kun roudata niitä kamoja :)
   
  #3
 4. R.Vest.

  R.Vest. Vieras

  Paljolti on kyse omasta järjestelytaidostakin.

  Toinen on yöpymiset ja yöpymispaikkojen laatu. Tuskin itsekään jaksat lasten kanssa pitkään ilman kunnonn yöunia. Junassa öiden torkkuminen ei varmaankaan anna riittävää lepoa.
   
  #4
 5. ap

  ap Vieras

  entä makuuvaunussa?
   
  #5
 6. R.Vest.

  R.Vest. Vieras

  Makuuvaunut tosiaan kokonaan unohdin. Ei ole kokemuksia lasten kanssa, mutta itsekään en saa niissä sen kummemmin nukuttua, emmekä (tosin ilman lapsia) reissatessa sitten niitä harrastaneetkaan, kuin ihan pakosta - siitä kun piti maksaa erikseen reipasta lisähintaa jne.

  Lasten kanssa kannattanee suunnitella reitti edeltä melko hyvin ja varata hostel-majoituksia ajoissa. Se käy tnykyään netitsekin aika hyvin pitkij eurooppaa, joten mobiilikännykä kannattaa olla mukana. Tosin datasiirtomaksujen suuruus voi yllättää.
   
  #6
 7. vieras

  vieras Vieras

  Keski-Euroopassa välimatkat on sen verran lyhyitä, ettei koko yötä saa kulutettua. Rajoilla saattaa tulla tullitarkastus (passit), se on vähän hänessä, miten nukuttaa.

  Lasten kanssa satsaisin tosiaan majoitukseen. Ottaisin jonkun kohtuuhintaisen hotelllin kiintopisteeksi ja tekisin sieltä käsin päivän retkiä. Esim. jostain Frankfurtista pääsee päiväksi vaikka minne.

  Oletko itse joskus reilannut?
   
  #7
 8. Coffee Break

  Coffee Break Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2006
  Viestejä:
  8 008
  Saadut tykkäykset:
  6
  En tiedä. Mä varmaan tekisin niin että valitsisin vaan n. 5 kaupunkia ja niihin mentäisiin. Ei siis mitään oikeaa interrailia, vaan reissu jossa siirrytään kaupunkien väli junalla tai bussilla. Mä myös panostaisin majoitukseen, varsinkin kun on lapsia mukana.
   
  #8
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti