2006 vuoden äitiyspakkauksen toppapuku

Onko kukaan muu törmännyt sellaseen ongelmaan, että kyseinen puku on vaikea laittaa päälle? Tai paremminkin hihat. Ainakin meillä on vaikea saada kädet pukuun, koska sisäkangas ei yhtään "juokse". Vuori lähtee käsien ja tumppujen mukaan. Mua ainakin ottaa suunnattomasti päähän. Menee kauan ennenkuin kädet on ulkona. Meillä muutenkin tuo pukeminen on aina itkun kans. Puku on muuten tosi nätti, mutta tuo on ongelma. Olisivat laittaneet vuoren jotain erilaista kangasta. Ostin toisen puvun niin siinä on sellanen kirkas juokseva vuori.

Mitäpä mieltä te muut olette, joilla on samanlainen puku?
 
Vuoden 2007 toppapuvussa on sama ongelma. Hihansuut ovat kummasti takan ja on tosi vaikea ahtaa kädet sinne, etenkin jos on joku neule siinä alla. Meillä on 4kk vauva ja sen toppapuvun kanssa ei todellakaan voi käyttää mitään paksumpaa alla. Nyt jo tunuu että jos nukkuu pitkät unet puvussa niin kädet on huonossa asennossa eikä saa yhtään liikutettua. Ylhäälle tuleva vetoketjun kieleke on myös kumman pitkä ts. tulee naaman päälle koko loppuosa ja joutuu taittamaan sen alas....toisaalta ei taas voi kun jää sitten ilmaa väliin :/ Tietääkös kukaan mihin voisi laittaa palautetta...kun ei kannata tuollaisia pukuja sinne laittaa. Meillekin jouduttiin ostamaan toinen puku.
 
Itsekin ajattelin, että minne vois palautetta laittaa. Olishan se kuitenkin eteenpäin, että eivät enää tekisi sellaisia vaan muuttasivat kaavaa jotenkin. Jos joku tietää minne valittaa niin ilmoittakaa mullekin.

Pilkettä: Joo tosiaan 2006 on kans tuo sama vetoketjun kieleke liian pitkä. Ensiksi ajattelin, että onko liian iso puku, mutta muuten on sopiva. Joudun jättämään vetoketjua hiukan auki. Ja tosiaan kädet jää ihan tönkiksi siihen asentoon mihin laittaa.. Mutta käytetään silti :) Jospa tyttö joku päivä huomaa, että ei tartte hermostua pukiessa, vaikka äidillä hiukan kestää tämän puvun kanssa ährätessä
;)
 
Olenkin ajatellut, että onko mun pukemistekniikassa vikaa, mutta onneksi muillakin on samansuuntaisia kokemuksia. Hihat ovat todella huonot pukea ja meillä puetaankin aina huudon kanssa ja kädet jäävät tönkösti sinne puvun sisään...vetoketjun kieleke on huono ja kaula jää "puristuksiin" kummallisesti!
 
Mäkin aluksi ihmettelin että onpa hankala pukea. Sitten vähän käärin hihaa ja lahjetta (ehkä sentin) ulospäin, ja työnsin oman käden hihan sisään ja siis omalla kädellä autoin lapsen käden hihansuusta ulos. Onpas vaikee selittää :D mutta kuitenkin omalla tekniikalla puvun käyttö onnistui =P Muuten ihan hyvä puku vaunuihin, harmi vain että meidän 11-kuiselle jo aika pieni :(
 
En ole puvussa huomannut mitään ongelmaa hihojen pukemisen kanssa. Tänään oikein ajatuksella puin hihat ja ei niissä kyllä mitään vaikeutta ole. Käsi hihaan ja kun vetäisee vähän puvun hihasta niin käsikin pujahtaa sieltä ulos :)
 
hihat ja lahkeet ovat todella tiukat.
En meinaa millään saada käsiä tai jalkoja suista ulos.
Olenkin käyttänyt esikoisemme 2004 mallia olevaa toppapukua.

2006 mallin kevyt toppapuku on mun mielestä ollut ihan hyvä ja onkin ollut jo paljon käytössä.
Nyt vaan rupeaa puku jo jäämään pieneksi.
 
Nyt on kyllä hyvin tarennut kevyttoppapuvulla, kun ei kerta tuota talvea saa aikaiseksi :whistle:
Tyttö on niin "lämminverinen", että tarkenee, kun laittaa kevyttoppiksen alle riittävästi. Taisi jäädä tuo toppis melkein käyttämättömäksi :D
 
Meillä oli kanssa sama ongelma kevyttoppapuvussa (vm -05),hihat olivat niin tiukat että emme käyttäneet sitä kun pari kertaa.Mutta sitten kun toinen lapsi syntyi ja oli kova pulauttelemaan niin parin pesun jälkeen hihat olivat ok!
 
Minä en hihojen tiukkuudesta oo huomannu mitään, mutta se vuorikangas tulee ennen pihalle kuin käsi :kieh: Oma äiti kans huomas saman asian, kun poikaa puki ja marmatti kans :whistle: Nyt toinen puku käytössä, kun meni hermot jo ton kanssa :headwall:
 
Kiva huomata, etten oo ainut, joka ton kyseisen asun käytännöllisyyttä ihmettelee. Mua harmittaa just se, että puolet naamasta on sen kankaan takana, kun vetoketjun vetää ylös asti. Oon sitten käyttänyt kaulahuivia ja jättänyt vähän vetoketjua auki, varsinkin silloin, kun poika on hereillä ja istuu rattaissa.
 
Hei kohtalotoverit! Meillä on poika syntyi 02/06 ja pakkauksen puku on se mintunvihree missä ruskeita raitoja. Puhutteko tästä puvusta vai siitä seuraavasta vaaleansinisestä? No sillä ei sinäänsä ole väliä sillä vika on sama molemmissa! Tuskailin aikoinani ystävieni ja äitini kanssa samaa ongelmaa että pukua ei saa päälle! Varsinkin jos lapselle puki ensin toppatunput ja -töppöset niin käsiä ja jalkoja oli melkein mahdoton saada läpi. Käytimme siis eri tumppuja ja töppösiä kuin pakkauksessa mukana tulleita tai sitten eri pukua.

Otin asian tiimoilta aikoinaan yhteyttä Kelalle ja ne sanoivat että ei asia kuulu heille vaan pakkauksen toimittajlle, eli oliskohan ollu Reima siihen aikaan. Laitoin myös heille viestiä asiasta mutta sain tylyn vastauksen että he eivät valmista pukua vaan kokoavat vain pakkauksen, eikä asia heille kuulu. En sen enempää sitten jaksanu panostaa koko asiaan vaan jätimme koko puvun lopulta lähes käyttämättä.
Nyt mulla oli odotukset korkealla tämän uuden pakkauksen puvun kanssa mutta kuulostaa samaa vikaa löytyvän.. :(
 
meillä vaaleansininen jossa "kirahvi kuvioita" vihreellä ja meillä ei tullut isolle vauvalle nyt ollenkaan käyttöön koska äp:den tumput ja töppösetkin painavat rannut käsiin ja jalkoihin...

pukua koitettiin päälle kerrqan ja totesin hihat ja lahkeet meitin pullukalle liian pieneksi... silloin tuo oli 6,5 kk ja mitat oli 10880g ja 72 cm eikä saanut kunnolla pukua päälle joten sirolla vauvalla varmasti ok malli...

meillä ollut käytössä esikon olivi/valkoinen haalari tosin sekin alkaa käydä pieneksi nyt poika kohta 8kk ja käytössä 80 cm sisä vaatteet.

pidin haalarista kovasti joten pettymys oli karvas kun ei sopinutkaan päälle kunnolla...
 
Samaan ongelmaan törmätty myös täällä, ja useampi pukija on huomannut saman. Lisäksi sisäsaumasta vuori ratkesikin jo kun koko ajan pukiessa tökki ja poika vielä pisti tietenkin kaikin voimin vielä vastaan.Meillä muutenkaan tuo pukeminen ei pojan mielestä ole ikinä ollut se ykkösjuttu, niimpä pukilta toivottiin ja pukki toi uuden haalarin liukkaalla vuorella. Tosin pukki toi ihan toivomatta myös tumput ja töppöset joissa tarrakiinnitys ja erilainen luistavampi pinta niin niiden kanssa ollaan nyt vielä käytetty. Tosin alkaa oleen punteista lyhyet, joten saa sen sitten vaihtaa tohon uuteen ihan lähiaikoina kuitenkin.
 

Yhteistyössä