+++ 2010 alkaen haaveilleet ja plussanneet +++ vol.2

Heipä hei ja terveisiä synnäriltä! :D

Tänne syntyi viime perjantaina (40+5) ihana pieni tyttö. :heart:
Kävin pe aamupäivällä neuvolassa ja täti kokeili kohdunsuuta (oli todella kypsynyt). Siitä parin tunnin päästä alkoi heikot supistukset, neljän maissa päivällä niitä tuli jo 5min välein. Sairaalassa oltiin ennen puolta kuutta ja neiti syntyi vähän klo 21 jälkeen, nopeaa toimintaa siis. :)
Ollaan kotona ja kaikki mennyt mukavasti. Maito nousi kunnolla eilen ja tyttö imee hyvin rintaa. Isoveli tuntuu ainakin toistaiseksi hyväksyneen neitosen ja hoitaa välillä vähän liiankin innolla pikkusiskoa. :D

Lisey ja LilliPutti 3,5vrk :)
 
  • Tykkää
Reactions: Maira ja Epa_88
Hurjasti onnea Lisey!!!! :heart:

Epa, kyllä me sun seurana ollaan.. :) Ja onhan tuo Violakin vielä odottava. :)

Täällä vaan ollaan ja möllötellään..Esikoinen on ihan kamala, terrorisoi koko ajan ja läimii pikkusiskoaan aina kun mahdollisuus vaan tulee.. :rolleyes: Ei paljon naurata..
No, toivon mukaan toi vaihe menee yhtä nopeasti ohitse kuin mitä alkoikin..
 
  • Tykkää
Reactions: Epa_88
Heippa pitkästä aikaa!

Maira, onko esikoisen mustasukkaisuus helpottanut?

Epa_88, miten jakselet?

Täällä tytöllä ikää nyt 3vkoa... Luulin että tällä kertaa olisin saanut "helpon" vauvan, kun ekat viikot vaikutti hyvältä - tyttö nukkui mm. 4h pätkiä yöllä. Noh, ei ollut luulo tiedon väärti. Pienet vatsanväänteet alkoivat, niihin hommattiin Disflatylia. Luulin, että se auttoi...kunnes pari iltaa sitten alkoivat hillittömät iltaitkut. Tulee ihan esikoisen vauva-aika mieleen, kun kanniskelee pientä ympäri kämppää ja mikään ei oikein auta. :( Ajateltiin varata aikaa vyöhyketerapiaan, ei se mitään ainakaan haittaa.

Viime yö meni ihan persiilleen, tytön kanssa taisteltiin klo 00 saakka että vihdoin rauhoittui nukkumaan (valvoi ja itki klo 20 ->), no sitten klo 3 esikoinen ilmottaa, ettei halua nukkua!!! Ja poika on siis 5v.!! Muutama ärräpää lenteli...ja sitten heräsi tyttö syömään, sitten seuraava herätys klo 5 ja siitä saakka oikeestaan ollaankin oltu hereillä...plaah...väsyttää.

Anteeksi tilitys. :ashamed:
 
Heippa vaan! :)

Aivan ihana lumisade, yritin käydä vähän kolaamassa mutta ison mahan ja liitoskipujen kanssa ei toivoakaan. Jätin siis suosiolla miehelle... :ashamed: Harmittaa nyt kun sain lääkäriltä luvan alkaa tehdä kotihommia yms. niin nyt en pysty tekemään! argh :kieh:

Tänään käyty äitiyspolilla taas ja kaikki oikein hyvin.
Vauva RT, lapsivesi N, vauvan liikkeet ++ ja vauvan painoarvio 2540g :) Ihan keskikäyrällä mennään. Synnytystapa arvioon mennään 5.3, vaikka ajattelin kyllä synnyttää jo niihin aikoihin. :) Ei siis tarvitse mennä siihen neuvolan viimeiseen lääkärikäyntiin jos ei ole mitään ihmeellistä.
Sokeriseurannasta: Lääkitystä ei tarvita eikä ole tarpeellinen koska vauva kasvaa aivan keskikäyrällä. Kotimittauksia jatkan satunnaisesti. Jihuu!! :)

Tänään siis viikkoja 35+4 ?
 
Meille syntyi pieni tyttö ystävänpäivän aattona (37+0).

Toinen on täydellinen tuhisia, molemmat miehen kanssa ollaan onnemme kukkoloilla. Tänään päästään kotia, en malta odottaa!

Onnittelut Lisey, kiva kuulla miten teilläkin arki lähtenyt käyntiin!

Viola ja prinsessa 6 pvä
 

Yhteistyössä