.

@yoona mulla oli viime kierrossa (yk4) greippimehu, vadelmatee ja pre seed. Mehua join jonku 3 dl/pv.Ovis oli 2 pv "normaalia" myöhemmin. Ja tosiaan tuossa kierrossa oli myös plussa joka tosin meni aikaisin kesken.
Jostain syystä odotukset on nyt tästä kierrosta tosi luottavaiset kun kaikki samat käytössä ja ovulaatio näinä päivinä. Tosin tässä vaiheessa kiertoa on aina toivoa ja uskoa täynnä.:)
 
Pahoittelut omanapa-avautumisesta. Gynellä käyty miehen kanssa ja mies passitettiin simppatestiin. Minulla on kp 10 menossa, mutta ultran mukaan vastaa vasta kp 4:ää. :unsure: Itselleni määrättiin Letrotzolia ovulaation aikaistamiseen ja nappeja lähden popsimaan tänään kp 10 ja viisi päivää putkeen. Ensi viikon keskiviikkona kontrolliultraan ja sitä ennen yrityskielto päällä. (Mitä mainioin tapa juhlistaa 30-v. synttäreitä. (y):LOL:) Muitakin lääkkeitä määrättiin, mutta niihin palataan vasta ultran jälkeen.

Myös rautalisää joudun ottamaan, sillä aiemmin otetun verikokeen mukaan ferritiiniarvo oli vain vajaa 14. Onko muiden ferritiiniarvoja mittailtu?
 
Onnittelut kaikille plussanneille :):love: ihanaa lukea kun niin monella tärpännyt!

Itsellä sellainen tilanne että nyt kp 16/28 & tänään aamulla veristä vuotoa. Onkohan tämä nyt ihan normaalia... :unsure: ? Ikinä ei ole minkäälaisia välivuotoja tullut..
 
Kovasti (y) että kaikki kenellä haamuiluplussia näkyny niin viivat siitä vielä vaan voimistuisi.

Täällä kidutaan tolkuttomissa menkkakivuissa, mikä oliki syynä siihen et vuosia ehkäsy piti huolen et niitä menkkoja ei näkyny.
Heti käyny kipuhoureissa mielessä et onko tässä mitään järkeä, mut onneksi se palkinto olisi niin loistava et kyllä sillä aina muutamat kivut jaksaa.
 
@Wintersun tein tänä aamuna uuden testin. Tässä nyt eilinen eli dpo 14 ylempänä/oikealla ja tämän aamuinen dpo 15 alempana/vasemmalla :cautious:
https://aijaa.com/9UlN1B (tulipa iso kuva :LOL:)

Mulla siis eilen kotimatkalla tuntui tosi kova tuikkaisu oikealla alavatsassa ja tämän jälkeen "aukesi hanat". Kotiin päästyä pyyhin useampaan paperiin kirkasta/vaaleanpunaista verta. Laitoin suojan ja ajattelin, että kesken meni. Tämän jälkeen ei vessassa käydessä tullut, kuin pari viirua. Siteeseen ei ole tullut mitään tähän mennessä, aamuinen testi oli vahvempi eiliseen verrattuna (kuva yllä), kipuja ei ole ja vuoto on asettunut. Tänään tullut vain ruskeaa tuhrua vessassa käydessä, eikä edes joka kerta. :cautious: Pesin äsken huolella kädet ja kokeilin kohdunsuuta, tiivis on ja mitään ei tullut sormiin. En tiedä mitä tapahtui, mutta jatkan testailua ja jos testit positiivisia vielä torstaina/perjantaina niin soitan neuvolaan.

@janskusdff voisiko olla kiinnittymisvuotoa? :)

Mut voi laittaa vaikka taustalle hetkeksi, kun en tiedä mitä tässä tapahtuu :)
 
@lilia88 hmm en usko kun luulin että ovulaatio olisi ollut maanantaina kivuista päätellen ja silloin puputettiin miehen kanssa ja sitten seuraavana aamuna oli vuoto alkanut. Nyt illalla katsoin sidettä niin loppunut o_O
@Appelsiiniomena tämä voisi pitää paikkaansa sillä ovulaatio oli mielestäni maanantaina. Toivottavasti olikin niin että oli johtuvaa ovulaatiosta. Ajattelin jo että kuukautiset olisi alkanut mutta vuoto oli kirkasta verta ja ei kipuja, nyt illalla loppumaan päin. Toivottavasti olisi ovulaatio vuotoa sillä miehen kanssa kerrat osuisivat juuri kohdalle :whistle:(y):D
 
  • Tykkää
Reactions: Appelsiiniomena
Ihanaa etttä tänne on tullut taas lisää plussanneita, onnea!:love:

@lilia88 voi olla tosiaan vaan alkuraskauden vuotelua ja toivotaan, että on harmitonta. Ainakin olen kuullut tuttavapiirissäni vastaavaa ja kaikki on mennyt kuitenkin hyvin:love:

Onko täällä jotkut lähipäivinä testailemassa, että päästään jännittelemään muiden puolesta?:love: Mikä tilanne @Miina- ?:)

Täällä on tänään vihdoin ja viimein saatu cb digiin (ja myös varmuuden muoksi muutamaan muuhunkin ovistestiin plussa esim pc) paikallaan oleva hymynaama. Tuli siis 8 vilkkuvaa hymynaamaa ja sitten tänään paikallaan oleva. Jeee!

Täälläkin greippimehua käytetty nyt kahdessa kierrossa ja molemmissa kierrot olleet/tulee olemaan 35-39. En tiedä voisiko siis täälläkin pidentää kiertoa. Jos nyt ei tärppää niin ensi kierrossa pitää testaa ehkä ilman greippimehua ja testaa miten vaikuttaa.
 
Tsemppiä @Keppihevonen4 ja @lilia88 , toivottavasti kaikki käy parhainpäin! :)

Pahoittelut @Vilmalotta :(

@kuus+1 hienoa että miehen tulokset oli hyvät! (y) Varmasti mietityttää onko itsessä jotain ”vialla”, onko teillä jotain hoitoja/tutkimuksia vielä tiedossa? Tsempit sinne! :)
No siis meillä kun ei ole vielä sitä vuoden yritystä takana, niin eivät luultavasti sen kummemmin vielä tutki. Mutta siis labroja otettiin, ja niistä saan tulokset ens viikolla. Uskon että mikäli niissä on jotain poikkeavaa, niin tutkivat muutakin jo nyt, mutta mikäli ne on ok, niin silloin tutkimuksiin päästään vasta aikasintaan syksyllä.

Mä mietin että ois kiva tietää millä dpo:lla täällä on plussailtu.:geek: Mitä oisitte mieltä siitä, että jos plussanneille laitettais vielä perään et mikä dpo on tullu ekan kerran plussa näkyviin? Siis mikäli dpo tiedossa. Ja vaikka mahdollisesti vielä testikin. Kun ne on sellasia tietoja mitä ainakin mä ite mietin joka ikinen kierto, et millon kandee testaa, ja millä.
 
@MinimiiS kylläpä sullakin vilkkui kauan, onnea plussasta :)

Testejä on tehty, CB+ näytti haamua ja ehkä jopa hieman väriä mutta tosiaan tuo testi on hieman kyseenalainen niin en jaksa uskoa :(
Jäin miettimään että oliko ovista ollenkaan kun digiin en pysyvää hymynaamaa saanut mutta pc:n liuskaan tuli plussa samasta näytteestä kuin viimeinen vilkkuva hymynaama.
 
Täällä lähestytään ovulaatiota hiljalleen, joten ihan vielä ei päästä jännittämään. Täytyy kyl myöntää ettei vauvajutut oo ollu kauheena mielessä, mut säännöllisesti on silti "yritystä" ollut ilman varsinaista yritystä. Heinäkuun ensimmäisellä viikolla vasta testaillaan...
 
Tänne voi kirjailla kp 2, yk 3, sillä vuodot jatkuvat.. Eli taitaa olla kuukautiset vaikka edellisistäkään ei ole aikaa :cry: Soittelin tänään neuvolaan ja varailin aikaa papa kokeeseen, vuosi sitten olin kolposkopiassa, mutta ei löytynyt mitään hälyyttävää. Toivottavasti ei nytkään.. :(
Eli vaan uutta kiertoa käyntiin, ovulaatio pitäisi olla juhannuksen paikkeilla eli hyvään saumaan kyllä osuisi miehen kanssa :D
 
@Miina- Minäkin sain tollasen samalla testillä dpo 11. Plussalta näyttää tänne ainakin.. luin sieltä clearbluen sivuilta jotain.. olisko niitä jotenki kai paranneltu? yhteydenottojen takia joku vuos sitten. Ja luki jossain että haaleakin plussa olis plussa. Tiedä sitten.
 
@Miina- Minäkin sain tollasen samalla testillä dpo 11. Plussalta näyttää tänne ainakin.. luin sieltä clearbluen sivuilta jotain.. olisko niitä jotenki kai paranneltu? yhteydenottojen takia joku vuos sitten. Ja luki jossain että haaleakin plussa olis plussa. Tiedä sitten.
Toivon tietysti et ois parannettu, ne oli ihan hirveitä viivoja mitä tuli kahdessa aiemmessa yrityksessä joitakin vuosia sitten, negakierroissa.
 
@Miina- niimpä toivotaan että tää tästä tasottuisi, kyllä neuvolassa tietysti sanottiin että joillain naisilla tulee ovulaation paikkeilla verenvuotoa 1-3pv eli jos huomenna loppuu kun nyt enää tiputellut tänään niin paha sanoa miten tämä kierto menee o_O:D eli päätin kyllä että testaan ennen juhannusta vielä raskaustestin :D:D varmuuden vuoksi!
 
  • Tykkää
Reactions: Miina-

Yhteistyössä