.

Hei pitkästä aikaa, tsemppiä @Wintersun ja plussaonnitteluita kaikille, jotka niitä oli tässä välissä saaneet!

ON: Ovulaatio oli viime viikolla, mutta mulla on noin 4-5 mahdollista päivää limojen perusteella. Rinnat on olleet tosi arat ovulaatiosta asti eli jo yli viikon. Lisäks tänään tunsin alamahassa lyhyen kivun ja heti toiveikas puoleni tulkitsi, että päivien puolesta sopis olemaan kiinnittyminen. Nyt oon ollu flunssassa ja viikonloppu ja ens viikot on aika kiireisiä, joten yritän pitää ajatukset poissa testaamisesta sinne asti, kun menkat on oikeasti myöhässä. Mut voi siis siirtää piinailijoihin vaikka päivillä dpo7, vaikka onkin tosi epämääräinen arvio, mutta edes jotain.
 
  • Tykkää
Reactions: Cara-mel
Tänä aamuna se on varmistettu digillä, näyttöön pärähti raskaana 1-2 viikkoa, silti epäuskoinen olo. Itsehän testasin ekan kerra neljä päivää enne kuukautisia ja puhdas nega silloin. Kun seuraavan kerran testasin (rfsu:n liuskatesti) oli kuukautiset kolme päivää myöhässä ja testiin tuli haamujen haamu. Parin päivän päästä viiva oli hiukan vahvistunut, mutta ei läheskään niin vahva kuin kontrolliviiva. Eli siis himotestaajat, malttia ;) Toki on varmasti hyvin yksilöllistä miten raskaushormoonia erittyy.

@Wintersun olitkin laittanut minut jo plussanneisiin, kiitos! Erityisen paljon sinulle voimia ja koko sydämmestäni toivon sinulle tärppiä, toki myös muille!

Hyvää kesän jatkoa kaikille! :love:
 
Onnea vielä @Persikka123 ! Mullahan taas sisäinen himotestaaja sai palkinnon, kun ensimmäinen haamujen haamu tuli jo ma, eli 4-5 pv ennen oletettuja menkkoja :eek: . Mutta silti en neuvoisi tätä tapaa muille, sillä eilen keksin jossain vaiheessa että tää on kuitenkin kemiallinen ja olen hätähousuna iloinnut liikaa ja liian varhain ja sitä sitten epäröi koko päivän. Tänä aamuna viiva oli kuitenkin selkeästi taas vahvistunut, joten nyt se fiilis ei enää ole päällä :rolleyes:

Tässä vielä tämän aamuinen (oikealla) ja kaksi edellistä aamua.
https://aijaa.com/6kxNHM
Mut voi siirtää plussanneisiin. Ja toivottavasti siellä pysynkin:love:

Tsemppiä kaikille piinailuun!
 
@Miina kiitos

@Appelsiiniomena Juuri näin minäkin nyt ajattelen etten halua testata aiemmin. Mutta tiedän kuinka siinä käy(n)
Ja yritän miettiä myös positiivisesti että jtn kuitenkin tapahtuu. Pelottaa vain onko syynä kilpirauhasen vajaatoiminta siitä kun ei eroonkaan enää pääse. Mutta en ole vielä heittänyt toivoa vaikka hetkellistä romahdusta tapahtuu...
 
Onnea kaikille plussista!

@Wintersun paljon koettelemuksia teillä. :( Toivottavasti on parempia asioita edessäpäin!

Täällä on menossa tylsä vaihe. Tässä kierrossa on turha edes odottaa tärppiä, joten odottelen vaan uuden alkamista. Nyt lomalla olisi rennompaa yrittää, mutta vitsi kun on just huono vaihe kierrossa. Terolut vielä käytössä eli menkat alkamassa varmasti viikon sisällä. :cautious:
 
Täällä tänään tehty ylläriplussa. Edellinen kierto kesti 48 päivää ja oviksen tunsin selkeästi kp35. Tässä kierrossa en ole tuntenut ovista ollenkaan, joten ajattelin, että kierto venyy taas. En osannut edes epäillä plussaa, kun ei ole mitään oireita ja tosiaan kierrot on heittänyt sen verran paljon. Jostain syystä tänään vain yhtäkkiä ajattelin, että täytyy nyt varmuuden vuoksi kuitenkin testata, niin osaapahan sitten odotella niitä menkkoja, kun joskus viitsivät saapua.

r2.jpeg
Huomisaamuksi ajattelin hakea vielä viikkonäytöllisen, mutta eipä tämä oikein jätä epäilyksen varaa :D Toivottavasti pieni pysyy matkassa loppuun asti :)

Tsemppiä ja plussatuulia kaikille tänne! :)
 
@Wintersun , olen todella pahoillani kuulemistasi tuloksista. Sulle olis viimein toivonut jotain hyviä uutisiakin. :cry:

Kerrankin aika ja kierto on mennyt nopeasti, kun oltiin melkein viikko reissussa ja oli muuta ajateltavaa. Sillä aikaa tänne oli tullut taas ihan valtavasti plussia. Hurjasti onnea jokaiselle plussanneelle, toivottavasti pienet pysyvät matkassa loppuun asti!

@viipulainen , olipa kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! Onko sinulla mennyt kaikki hyvin? Ja miten miehesi, joko se on ihan höperönä onnesta? :D

Tervetuloa myös kaikille uusille, kiva saada lisää porukkaa, kun niin moni siirtyy plussanneisiin. Kunpa itsekin joskus, nyt jo yk 18 menossa (johon mahtuu yksi km).. (n) Ovis ensi viikolla ja meillä on TAAS vieraita koko viikon, joten saapa nähdä miten pystytään hyödyntämään. Meillä on ihan tosi usein ollu yövieraita oviksen aikaan, miten huono tuuri.:cautious:
 
@Wintersun , olen todella pahoillani kuulemistasi tuloksista. Sulle olis viimein toivonut jotain hyviä uutisiakin. :cry:

Kerrankin aika ja kierto on mennyt nopeasti, kun oltiin melkein viikko reissussa ja oli muuta ajateltavaa. Sillä aikaa tänne oli tullut taas ihan valtavasti plussia. Hurjasti onnea jokaiselle plussanneelle, toivottavasti pienet pysyvät matkassa loppuun asti!

@viipulainen , olipa kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! Onko sinulla mennyt kaikki hyvin? Ja miten miehesi, joko se on ihan höperönä onnesta? :D

Tervetuloa myös kaikille uusille, kiva saada lisää porukkaa, kun niin moni siirtyy plussanneisiin. Kunpa itsekin joskus, nyt jo yk 18 menossa (johon mahtuu yksi km).. (n) Ovis ensi viikolla ja meillä on TAAS vieraita koko viikon, joten saapa nähdä miten pystytään hyödyntämään. Meillä on ihan tosi usein ollu yövieraita oviksen aikaan, miten huono tuuri.:cautious:
Kaikki on mennyt tosi hyvin tähän asti. Miehen valtavasti toivomaa tyttöä odotellaan ja mies on aivan onnesta soikeana. Vahvajalkainen laps kuten kaikilla mun lapsilla, ei siis tiedossa lempeitä potkuja tällä vikalla kerrallakaan.:giggle: Istukka on etuseinässä ja ajattelin saavani kerrankin nauttia siitä ettei vauvan liikkeet tunnu niin kipakasti, mutta eiiii..kyllä ne vaan tuntuu, huijausta siis koko väite että ei tuntuis paljoa.:D

Toivottavasti tänne tulisi heinä-elokuun aikana kunnon plussa rytäkkä.:love:
 
Ihan vaan pakko saada jakaa tämä uutinen muiden asiaa ymmärtävien kanssa: sovittiin miehen kanssa, että ruvetaan yrittämään lasta tuossa syys-lokakuun tienoilla :love: Jotenkin hassu olo, kun tämä tällä tavalla sovittiin ja suunniteltiin. Ensimmäisellä kerralla ehkäisy jätettiin pois nimittäin aika lailla ex tempore, siinä ei ehtinyt jännäillä ja miettiä niin kuin nyt.
 
Paljon onnea Önnö :love:

Ja loistavaa quinque! Kohta pääsette yrittämään :love: Mekin olimme alustavasti puhuneet, että joskus loppuvuodesta voisimme aloittaa yrittämisen. Nyt kuitenkin tänään sovimme, että aloitamme nimenomaan marraskuun kierrosta, ja elokuusta alkaen siis foolihappolisät ym. Ihana tunne, kun tietää, että saa alkaa yrittämään pian, vauvakuume kun on jo kova! :love: Vaikka tietysti jännittää hirveästi, että millainen tie yrittämisestä on itsellä tulossa - ikää minullakin on jo reilusti yli 30, ja vasta ensimmäinen lapsi suunnitteilla.

Pahoittelut, että kirjoitus jatkuu omanapaisuudella :/
Kirjoitin tosiaan aiemmin siitä, että ovulaatiopäivänä pupuilimme useampaan otteeseen, keskeytystekniikalla. Nyt on menossa dpo 13, ja kuukautisten pitäisi alkaa ylihuomenna. Varmaan ne alkavatkin, sillä aamulämpöni on ollut täysin normaali (iltalämpö n. 0,6 astetta koholla) eikä rintoja arista.

Silti ihmettelen, miksi minulla on reilun viikon ollut todella etova olo, eilen oksensinkin aamulla. Vatsatautia ei kuitenkaan lääkärin mukaan ole, tulehdusarvotkin on normaalit. Lisäksi minulla on edelleen runsasta valkovuotoa. Eilen valkovuodon seassa oli hieman vaaleanpunaista. Negatiiviset raskaustestit tehty tiistaina kotitestillä ja keskiviikkona lääkärillä.

Kysyisinkin siis, että onko kenelläkään raskaustesti verikokeesta ennen kuukautisten alkamista (tapauksessani dpo 11) näyttänyt negatiivista, vaikka olisikin ollut raskaana? Vai näyttääkö verikoe raskauden heti?

Wintersun, paljon tsemppiä tilanteeseesi, ja kyllä vielä se päivä koittaa, kun sinä pääset plussanneiden joukkoon (y) Voisitko laittaa minut taustalle, kun en vielä yritä, mutta liityn "yk-joukkoihin" marraskuussa ja seuraan siksi mielelläni keskustelua :)
 
Onpa paljon plussia! Onnea kaikille :love:

Itsellä tilanne se että nyt tosiaan kp 39/28, en ole testaillut haamujen haamun jälkeen ja oottelen maanantaihin jolloin lääkäri ultraa onko matkassa mitään :rolleyes: Oireita ei oikeastaan ole kuin tunne että menkat alkaisi, pissattaa kokoajan ja sekä hillitön rintojen kutina/arkuus ? En tiedä liittyykö kutina tähän mutta alkoi 5päivää sitten enkä ole keksinyt syytä miksi :D:D
 
Mistä tilaatte ovulaatio- ja raskaustestit? Saakohan mistään verkkokaupasta tilattua smartpostiin? Tuntuu, että moni kauppa lähettää kirjeellä kotiin ja minun tuurilla ne menisi naapurin postilaatikkoon :D
Minä tilasin Raskauskeijulta. Tulevat kirjekuoressa (ellei tilaa isompaa pakettia), mutta kuoressa ei lue Raskauskeiju, vaan joku kirjain yhdistelmä-firman nimi, joka ei mitenkään viittaa vauvajuttuihin ;)
 
  • Tykkää
Reactions: Sennay
mulla oireita pukkaa mutta en osaa erottaa onko menkka-oireita vai raskausoireita... väsyttää, mahaa nippailee, pissattaa, janottaa, huulia kuivaa, rinnat turpoaa ja ai kamala kun on itku herkässä, eilen itkin kun en saanu, aamulla itkin kun telkkarissa tuli joku eläin lääkäriohjelma :cautious::D
tuli päälle vielä flunssa oireet kun kurkkumeni niin kipeäks ettei niellä pysty...
nyt jänskättää vaan en uskalla testaa vielä:ROFLMAO:
 
iK
Plussaonnitteluita!! ❤

Mulla kaikenmasilman kummallisia vuotoja. Viime su loppui menkst ja tänään yhtäkkiä ministi jotain ruskeaa vuotoa. Sisäinen katastrofiajattelijani on vähän kauhuissaan näistä epämääräisistä vuodoista mitä viime aikoina on ollut. Onneksi maanantaina on gyne.

Uskon kyllä että mieli tekee tepposet. Oireet on olleet yhtä kauan kuin on annettu mahdollisuus vauvalle ja nyt uskon tämän muikkelin hormonien menneen ihan sekaisin... Hyvä silti tarkistaa että kaikki kunnossa
 
@Önnö onnea! :love:

@vanilla88 mikäs siellä tilanne, mennään näköjään ihan samoilla päivillä?


@vuuti tsemppiä, hankalaa varmasti mut pidetään peukkuja et onnistuis!

@quinque ihanaa, yrittämisen odottaminen on jännittävää :ROFLMAO:

@tätimoonika mä oon ostanut lähikaupasta tai apteekista. Yrittänyt vältellä liikaa testaamista kun maksavat enemmän :whistle:

@pandanen ei tarvii pahoitella omanapoja, sitä vartenhan täällä ollaan (y) kyllä joillain menee pidemmällekin kuukautisten myöhästymisen jälkeen että alkaa näyttää. Tällä laskurilla voit katsoa oman kierron tiedoilla esimerkkejä:
https://whenmybaby.com/implantation-doubling-calculator.php
Ja tuossa tuo "Initial level" vaihtelee ilmeisesti 1-5 välillä, eli se mistä hcg-tasosta se alkaa raskautuessa nousta vaihtelee. Joillain tuplaantuu joka toinen, joillakin joka kolmas päivä. Jos lähtötaso on 1 niin kestää pidempään näkyä. Ja sitten vaikuttaa näemmä myös milloin hedelmöittynyt munasolu kiinnittyy kohtuun - siihen voi mennä 6-12 päivää normaalisti tuon laskurin mukaan. Eli jos esim dpo12 on kiinnittynyt, niin verikoe ei välttämättä vielä näytä dpo15:kaan. Raskauden rajana pidetään muistaakseni 10hcg:tä.

@Wintersun kiitos taas kun jaksat päivitellä listaa, helpottaa muidenkin puolesta jännäilyä :)

Täällä kp32, raskausoireita paljon mut en vieläkään oikein usko ennen kuin plussan nään.. huomenna pitäisi testata :giggle: @janskusdff ja @SindaLinda niin tiedän tunteen! mietin kuvittelenko näitä oireita. Pidän teille peukkuja (y)
 

Yhteistyössä