.

Mulla yk 3 ja 4 lapsi haaveissa. Kierto aina säännöllinen 28 päivää ilman kummallisuuksia mutta nyt kuluva kierto on jotain kummallista. Kertokaa toki jos jokin ajatus tästä. Kirjotin jo toiseenkin ketjuun mutta siellä hiljaista.
Kp 1-5 menkat
Kp 5-11 ei mitään mainittavaa
Kp 12 kosteeta ja pupuilua
Kp 14 ovis ja pupuilua
Dpo 1 menkkajuilintaa
Dpo 2 verinen vuoto n 2 kuukupillista ei kipuja
Dpo 3 sama juttu eikä kipuja
Dpo 4 ei vuotoa. Turvotusta ja tissit arat
Dpo 5 turvotusta ja pääkipua. Tissit tuntuu
Dpo 6-8 krapulainen olo ja turvotus
Dpo 9 2 hassua limamöykkyä veriviiruilla, turvottaa ja taas migreeni.

Haluaisin kuumeilla teidän kanssa

Kuukautisiin päiviä vielä. Mitä ihmettä tuo vuoto? Lämmöt edelleen koholla
 
@Wintersun oi miten jännää, kunpa ois tärpännyt (y)

Mä jännään myös, menkat voi alkaa huomenna tai viimeistään pe. Sais niin jäädä tulematta o_O rinnat on tosi arat ja turvonnut, mieskin sanoi et "Onpa ne pinkeet" isot rinnat kun on, niin se ei oo aina niin:ROFLMAO: viime viikolla oli semmonen olo et tulenko nyt kipeeks, mut ei tullu mitään. Oli vaan muutama päivä tosi uupunut olo.
Kysyin mieheltä et mitä se haluaa tietää mun r-testauksista nyt tällä viikolla ja hän sanoi että kerro jos on kerrottavaa, ymmärsin et hänkään ei haluu turhaan innostua. Kun viime kierrossa molemmat petty niin kun tuli roskisplussia ja sit menkat kuitenkin alkoi:unsure: kaks viime kiertoa veikkaan, että on jotain hedelmöittymistä tapahtunut ja ehkä kiinnittymis yritystäkin, koska nuo testiajan ulkopuolella tulleet haamut/ plussat sekä rinnat ei oo "lörpähtänyt" menkkojen alettua, vaan on jäänyt kipeeks ja turvonneeksi. Mut kyl sit viikon päästä on nekin tasoittunut. Masussa on semmonen olo, että siellä on jotain. Vähän pakottaa ja on niin ku arka.

Huomenna testaan aamulla:)
Siis apua, näin viime yönä unta, että mun mies kaivo kortsut esiin kun unessa rupesimme pupuilee:LOL: en muista mikä oli syy, enkä sitä mitä sit tapahtui. Nauroin vaan kun heräsin , voi juku mitä mieli keksii;) En nyt tiiä miten tää tänne kuuluu tai miks kirjotin ton , mut no :ROFLMAO:
 
@Neltsuliini tiedän tunteen, pahoitteluni :cry:

Itsekin kun yritys alkoi maaliskuussa, niin ajatteli tämän olevan helppoa, kun kahdesti miehen kanssa käynyt aikaisempina vuosina ehkäisyn läpi. Tuulimuna ja varhainen keskenmeno. Mutta ei, aina ne kuukautiset on sieltä ajallaan tullut:notworthy:..

Nyt yk10 ja jos kuukautiset alkaa 11 päivän päästä, niin otetaan lääkitys käyttöön. Tottakai toivon että viimeinen luomukierto onnistuisi,mutta toisaalta miksi kun ei aikaisemminkaan.....:poop::poop:
 
@Neltsuliini Pahoittelut :unsure:

Kiitos @mimmik @hitvetti @Rimaleli ja @Ilonetsijä myötäelämisestä. Kyllä muakin jännittää. Pelottaa myös, et jos on toiveet nousseet turhaan ja kohta tiputaan. Toisaalta niin on käynyt monia kertoja ennenkin ja hengissä vieläkin. Ja joka kuukausi ollaan lähempänä hoitoja. Silti sitä toivoo että ihme tapahtuisi meillekin.
Löysin ovistestin seasta yhden pc liuskan o_O ei sitä kyllä taida järkevää edes aamulla tehdä mikäli vuodottomuus jatkuu? (n)
Ehdottomasti teet :LOL: pääset sinäkin testailemaan(y) ja lisäks mä en pysty odottaa enempää :ROFLMAO:
 
@peanut_butter Pahoitteluni. :confused:

@Wintersun Määki täällä jännitän sun puolesta niin, että aivan ääneen hihkaisin "Joko nyt vihdoin tulee Wintterillekin plussa?!" :LOL: Mies kysyi heti vierestä, että luetko kenties palstoja.. :LOL: Ja joo. Sait lempinimen. :giggle::ROFLMAO: Lupaavalta kuulostaa, mutta varmasti oot ennenkin tän saman jännitysnäytelmän käynyt läpi. Toivon niin sydämeni pohjasta, että te saisitte nyt sen plussan. :love:

Toki mä jännäilen teidän muidenkin puolesta ja henkisesti kaikkien tukena. Tää palsta on kyllä hyvällä hengellä varustettu, kun voi jakaa huolia ja murheita. Kiitos siitä kaikille. :love: Tsemppiä vielä kaikille kuumeiluun ja piinailuun. Eiköhän me kaikki ne plussat vielä saada! (y)
 
Pahoittelut negasta @Neltsuliini :unsure:

@Suspi pahoittelut uudesta kierrosta :(

@Wintersun oi miten jännään täällä sun puolesta :love: testiä vaan! :geek:

On: musta tuntuu ettei tuo vasen puoli saa irtoamista aikaiseksi :notworthy::( lämmöt ei vieläkään nousseet, kivut jatkui kovina aamuun saakka ja edelleen särkee vähän lievemmin. Liukastakin on vaikkakin vähenemään päin. Päätin tosiaan jatkaa tikuttamista o-testeillä koko kierron jotta näkee miltä missäkin vaiheessa näyttää. Tänään tuli vielä lähes plussa.
Tietysti jos irtoaminen on ollut aamuyöllä niin voi kai nousta vasta huomiseksi.
 
Huhhuh, täällähän on niiiiin vilkasta etten meinaa kestää mukana, kaikki viestit on silmäilty ja paljon sattuu ja tapahtuu. Pahoitellut uusiin kiertoon joutuneille, kyllä se siitä taas ”iloksi” muuttuu. (y) Paljon on jänniä paikkoja, innolla odottelenkin tikkuja tulkittaviksi! :LOL:(y) kun ei omiakaan voi tässä vaiheessa kiertoa.

Omaa napaa pikkuisen, monsuunimenkat oli ja meni, tänään se kp7, eli vähän ”mitään sanomaton” vaihe. Ajattelin nyt tässä ykssa oikeasti löysätä vähän pantaa, ettei klontarkasti tarvitsisi kehoa kuunnella ja yrittää tulkita. Mieskin on jotenkin enemmän nyt mukana, ja tuntuu olevan innoissaankin tästä ”projektista.” Tosin tänään kauhisteli sitä, miten me tullaan hukkumaan pyykkiin sitten kun meillä on vielä vauvakin. Viime yönä näin unta vauvasta. :whistle:

Seksi maistuu, tuntuu menkkojen jälkeen olevan kestokiima päällä. Tänään mies nukkui kainalossa sohvalla päiväunia, noh.. hän sitten heräili siinä.. noooo, hyvinkin innoissaan ja valmiina puuhiin.. :whistle: Toinen lapsi leikki ulkona kaverinsa kanssa ja toinen lapsi leikki omassa huoneessaan nätisti. Ei mahdettu toisillemme mitään, mies kantoi kylpyhuoneeseen, ovi lukkoon ja pikapikaa takaa tuikkasi kaverit matkaan :whistle: Ollaan kyllä kun pahaiset teinit keskenämme (26v + 40v) :ROFLMAO:
 
@Wintersun kai jonkun pitää se negatiivinenkin mielipide huutaa, mutta älä vielä testaa!
Haluaisin sinulle plussan vihdoin ja viimein ja siksi olisi kiva jos saisit testattua vasta kun dpo vähän isompi niin tulos olisi varmempi :oops:
Helppo toki täältä on huudella, mutta kun kuulostaa niin lupaavalta suhteesi, olisi kiva jos pamahtaisi heti se kunnon plussa eikä mitään tulkinnan varaisia dpo10 haamuja :love:
Tulipa pahamieli olla enemmistöä vastaan, jotka odottavat testaustasi:eek::D

@Miina- voikun olisi irronnut, kun sen miehenkin sait innostumaan !

@lillium tuliko hyvin hyödynnettyä, jos toisen seksielämästä saa udella :D

@Beaatta oletko noilla dpo:illa jo testannut ?
Itsellä jo niin pitkä yritys takana, ettei keho enää anna mitään merkkejä vaan mieli tuottaa kaikenlaisia kuvitelmia :unsure:
Joku jolla on plussia joskus tullut osaa varmaan kerroa paremmin mitä oireesi tarkoittavat (y)

@empuska kerro sitten toimiiko löysäily kierrossa (y)
Itse olen ollut koko tämän kierron välittämättä mistään raskaushömpötyksestä (ei macaa, greippejä, foolihappoja jne.) Välillä vaan ei enää jaksa keskittyä siihen yrittämiseen ja (tavallaan) hyvä ettei tässä kierrossa sitä ovista hyödynnetty, koska nyt olisi joku dpo6-7 ja voisin vaan kuvitella kuinka vaeltaisin pitkin seiniä ja kattoja kokoajan vessassa ravaten tikkua uittaen tai paperia kyttäillen pyyhkimisen jälkeen :ROFLMAO:

Ensi kierrossa skarppaan sitten taas vitamiinien ja ravintolisien ym kanssa (y)
 
@Neltsuliini Pahoittelut negasta :unsure:

@Suspi Pahoittelut uuteen kiertoon joutumisesta :unsure:

@Miina- Toi sun tekstipätkä vois olla yhtä hyvin mun kirjoittama. Mullakaan ei lämmöt oo nousseet ja jonkinlaista viivaa näyttää edelleen. Pelkään, että tulee toinen ovuloimaton heti perään. :unsure: Tsemppiä sulle! Toivottavasti ovulaatio on tapahtunut ja lämmöt tulee vaan perästä. :)

@W.we Siis täällähän on oltu niin ahkeria, että. :ROFLMAO: Dpo-4, -2, -1 ja 0 on tullut puuhailtua. :D
 
  • Tykkää
Reactions: W.we
@Wintersun peukut pystyssä täälläkin todellakin!

Ihan mahtavaa @empuska :ROFLMAO: ja sama asenne täälläkin nyt, mutta saas nähdä mikä tunnelma on sitten kun on aika dpon:n.

On, minulla on sellainen olo, että ovis saattaa olla tulossa aiemmin kuin viimeksi, en oikein osaa selittää oikein miksi. Pitää siis alkaa huomenna testaamaan ovista, kp 9.
 
TOIVEENA VAUVA 2019

8.1.2019

Nimi ★ Kiertopäivä ★ yk/ya

Veeja.......................kp 39/36?.............yk 3
Rosemarie...............kp 37/xx...............ya 6/18
Maicy.......................kp 35/26-28..........yk 2
Sucrine....................kp 35/xx...............yk 8
StellaMom...............kp 32/32...............yk 6
Rosmariini86...........kp 31/28-30..........yk 1
Saippuakupli...........kp 30/30...............yk 7
Ilonetsijä..................kp 29/30...............yk 8
Neltsuliini.................kp 28/27...............ya 5/16
Persikka123.............kp 25/28-30..........ya 5/17
MatildaJ...................kp 25/26...............yk 7
Hemppanen.............kp 23/29...............yk 10
Sennay.....................kp 23/27-?............ya 5/18
Minic........................kp 22/30...............yk 3
~Madre~..................kp 21/27-30..........yk 4
Haavejuttu................kp 20/31...............yk 5
Li88..........................kp 19/28...............yk 7
Janskusdff................kp 19/26...............yk ?
W.we........................kp 18/25...............ya 11/15
Sinisydän<3.............kp 18/xx...............yk 1
Vauvameille..............kp 18/28..............yk 21
Miina-.......................kp 17/26-27.........yk 11
Alfred.j.kwak............kp 16/26-28..........yk 2
Lillium......................kp 16/26-28..........yk 9
Mimmik....................kp 15/28-32..........ya 9/18
Hitvetti......................kp 15/xx...............yk 3
Pioni85.....................kp 14/27-30.........yk 7
Bubble92.................kp 14/27...............yk 7
Tiana44....................kp 12/26-30.........yk 6
Quinque...................kp 10/28-30.........yk 2
Santrana..................kp 9/21-26...........yk 4
Camy........................kp 9/28................yk 2
Empuska..................kp 8/28................yk 2
Chili_........................kp 8/28-29...........yk 7
Vuuti.........................kp 8/28-32...........ya 2/17
Hamae.....................kp 7/38.................yk 2
Suspi........................kp 2/39................yk 4
Minttu-82..................kp x/xx.................yk 1
Hannaliisa................kp x/xx.................yk 2

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat:
StellaMom...............dpo 18
Hannaliisa...............dpo 16
Rosmariini86...........dpo 12
Ilonetsijä..................dpo 11
Janskusdff...............dpo 6
Hemppanen............dpo 6
Li88.........................dpo 4
Bubble92.................dpo 3
Miina-......................dpo 2
Vauvameille.............dpo 2
Lillium......................dpo 2

Taustalla:
Kiemura, Päppyrä, Ensikatse,
Emppuelkku, Pilvinentaivas, ALLEIGRA,
Midoo, tätimoonika, Momon,
Opiaattina, BlenQ, Lunart, Jeyz84,
Vanilla88, KaikkiPojatJaTytöt, Pihlaja87,
Aanskuh, Helinä87, Jonxu, LaTiLa,
Saltsu_, Minimali, Mustikka89,
Kissanainen87, Heybaby, Tiutau13,
Nelly31, Tylleröinen_21, VauvaHaaveilija89,
Dallu, Naissoturi, Raja, Kuuutti, Tupsahus,
Emerentia, Missukkaliini, Toiveikas92,
Toivojatintti,
 
Viimeksi muokattu:
PLUSSANNEET:


Huhtikuu 2018:
Nemmiina (yk 3), Lilmi89 (yk 1), Not Alone (ya 1/18), Lilja<3 (yk 7), DiiDii (IUI), kettuperhe (yk 8, IVF), Abby87 (yk 11), Kertsi (yk 1), Eppis27 (yk 1), Noups (yk 7)

Toukokuu 2018:
Nelliida (yk 10), Toiveikas89 (yk 4), Yemi (yk 1), miniminimini (ya 7/17), katie89, KKaisuli (yk 2), Talvilintu (yk 1), aronoele (yk 1), RUSKA82 (yk 1), SandraB (yk 7)

Kesäkuu 2018:
rust (yk 8), scoc (yk 2), lilia88 (yk 5), Paupiu, jemppu123, Keppihevonen4, kuus+1 (yk 7), Lilja<3 (ya 11/17), Johannaa (yk 2), Alia (yk 2), Jankesof (yk 3), Persikka 123 (yk 13), Lilje (yk 4)

Heinäkuu 2018:
Helmi30 (yk 5), Vilmalotta (yk 3), Önnö (yk 2), Yoona (yk 3), Tiukunen1982 (yk 5), Hmami (yk 1), Sindalinda (yk 1), Sasusa,
Maloon (yk 1), Janet88 (yk 10),
Naturamama (yk 1), kolava (yk 3), minimiiS (yk 3)

Elokuu 2018:
MannaL (yk 4), EeEeVee (yk1), rubikinkuutio (yk 2), Mansikka19 (yk 4), sucrine (yk 6), Toiveli (yk 13), Tillukkainen (yk 11)

Syyskuu 2018:

Sofi86 (yk 9), Sanzu85, Janski26 (yk 3), Tiinaliina1

Lokakuu 2018:

Maya123 (yk 1), Maris39, Ngale (yk 13), Poreilevalimu (yk 5), iK (ya 5/18), Pillipöllö (ya 8/18)

Marraskuu 2018:

Papupata12 (yk 3), Lllariel (yk 3), Sarianne81 (yk 2), Me-Mi (yk 1), Marlen, Kindermaxi (yk 2), Alviita (yk 2), Annanna (yk 3), Appelsiiniomena (yk 11), Luumupuu_ (yk 5), Alinah92 (ya 2/16), Neilikkaruusu (yk 2), Siltsu (yk 5)

Joulukuu 2018:

1986/13, Pandanen (yk 1), Emppu-93 (yk 3), Kathii (ya 8/18), Cara-mel (yk 4), Muropaketti, Beibihaaveilija (yk 5)

Tammikuu 2019:

Rimaleli (ya 7/16), Laima (yk 6), Pyrykkä (yk 2)
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä