2v yskinyt jo 2kk öisin/aamuisin

  • Viestiketjun aloittaja "Sini"
  • Ensimmäinen viesti
"Sini"
2v yskinyt jo 2kk öisin/aamuisin/yleensäkin nukkumaan mennessä ja herätessä.
lääkärissä käyty 3kertaa. 1 kerralla oli korvatulehdus, 2. kerralla tulehdusta ei ollut eikä 3.kerralla. lääkäri sano että on virusta eikä mitään lääkitystä ole nyt kun korvat ollu kunnossa.

voiko oikeesti olla näin pitkään, jos ei mitään muita oireita kun yskä? pitääkö tässä mennä jollekkin spesialistille jos niin millaiselle kun ei tämä yskiminen näytä loppuvan.
pelottaa jo astma, hinkuyskä, mykoplasma tms..
 
"perseennuolija"
Meillä 1vee yski 6 viikkoa yöt,ravattiin lääkärillä ja ei mitään,mutta sitten vihdoin lääkäri kirjoitti antibiootti kuurin ja auttoi melkein heti.Mikä lie ollut sitten,mutta antibiootti puri ja kyllä oli äiskällä huono omatunto,kun en aikasemmin tajunnut vaatia :ashamed:
 
errfgvsdrgrf
Infektioastmaa sanon minäkin, erityisesti aamyöisin elimistö on kuulemma sellaisessa "haavoittuvassa tilassa, että astmaoireet iskee.
Meilläkin yksi pari kuukautta, kunnes sai astmalääkkeet.
Treveyskeskuksesta oli turha apua odottaa..
 
"aapee"
millaiselle lääkärille kannattaa varata aika. terveyskeskuksessa homma ei selvästi etene.

varaan ajan yksityiselle, mutta varaanko allergologille vai mihin? onko mehiläinen hyvä asema?
 
"jenni"
Mulla on 1v5kk ikäinen tyttö ja hänellä oli noin kuukausi sitten 5 päivää kestävä yskä. Tai yski kun laittoi nukkumaan, viis yötä putkeen. Meni sitten ohi,mutta nyt taas on yskinyt 2 yötä. Annoin tänään ennen nukkumaan menoa höyryhengitystä, pistin sipulia roikkumaan sukkaan sängynpäätyyn ja annoin hieman hunajavettä :) Katotaan auttaako nämä, seurailen vielä 1-2päivää jos ei tule muutosta menen yksityiselle.
 
Lastenlääkärille kun varaa ajan, niin uskon että osaa asiansa. Vielä kun sanot, että epäilet mahdollista astmaa niin helpompi todeta.

Meillä oli omalla lapsella juuri tuohon infektioastmaan perehtynyt lastenlääkäri. Päiväkodissa ei ollut annettu kohtaukseen heti lääkettä, kun tiesi että olemme juuri menossa lääkäriin, niin tämän ei tarvinnut kuin pikaisesti tutkia tyttö läpi ja saatiin kunnon lääkkeet heti spiralla.
 
"vieras"
Meillä 6 viikon yskä olikin sitten keuhkokuume. Kuume nousi vasta 6 viikon jälkeen ja kunto romahti hetkessä. Siihen mennessä ei ollu muuta oiretta kuin tuo yskä. Eli kannattaa viedä lääkäriin, jollekkin toiselle.
 

Yhteistyössä