<3<3 ELOMASSUT ELOKUUSSA <3<3

neitiperho
Tylsää....kaupassa käyty. Lenkille ei vieläkään ole päästy. Mies yllättäen jo tuli kotiin. Vaavi möyryy edelleen mahassa. Mitäs sitten..

No tietysti hirmuiset onnittelut AE:lle sinisestä pallerosta!!!!Ihana juttu!! :flower: :heart: :heart:

Mutta joo siis toooooosi tylsää myös täällä. Mieskin naureskeli äsken, että vaimolla taas peruspäivä takana. Istunut koneella ja valittaen foorumilla kuinka raskaus on ihanaa :LOL:
 
Vimppa73, kirjota vaikka googleen msn yhteisöt ja otat sen ekan vaihtoehdon. Sit siel vasemmas sivussa on eri luokitteluja, valitse koti ja perhe. Sit keskemmältä ruutua napsautat perhe. Sit kelaat aika alas sivua, ni siel on Elokuu 2008. =)
 
Onpas tullut taas tekstiä!!
ONNEA kaikille vauvansa saaneille ja niille jotka ovat niitä menossa hakemaan!
Viikonloppuna kävin sedän järjestämissä sukuhulabaloissa tutustumassa serkkuihin..piti olla vaan kolmisen tuntia mutta olo oli hyvä joten olinkin 15-22.30 välisen ajan! Pelotti ajaa sieltä pois yksin, vieraalla autolla jossa ei edes toimi nopeusmittari ja pimeää mutkaista tietä.. no hengissä olen vielä enkä poliisiinkaan törmännyt!
Onneks siel juhlis oli kaks muutakin raskaana niin huomio ei kiinnittynyt muhun koko aikaa!!

Neuvolassa kävin... kaikki oli kunnossa
rv 37+1
sf 34,5 kasvanu sentin
paineet, pissa kunnossa
hb ei otettu
painoa tullu1,2kg vko
vaavi laskeutunu ja kiinnittyny
Painoarvio ultraan sain ajan ens maanantaille, jos sinne ehdin
En kyl haluu et tää tulee vielä viikkoon tai kahteen :LOL: :LOL: Olis viel pinnis maalattavana, hyllyjä laittamatta, hoitopöytä kasaamatta ja vaiks mitä muuta kun en yksin enää jaksa/pysty puuhata, eikä mies tunu tajuavan et vauva voi tulla piankin... sano vaan viimeks kun hoputin sitä et kyl mä osaan ne itekki laittaa ku oottwe sairaalassa....
JOO VARMAAN!! No jos neuvola kuulumiset sais ukkoon vauhtia!

Maidon tulosta: mulla on tissit vuotanu jo pitkään, välillä vähemmän välillä enemmän. Toivottavasti maitoo tulis synnytyksenkin jälkeen hyvin...

Anteeksi tilitykseni mut alko vähän ahdistaa/jännittää, tai jotain ku neuvolatätikin sanoi et synnytys voi olla vaan päivien päässä...

Omituinen otus joka ei halua lastansa vielä ulos ja Ippe 37+1
 
Onnea Ae! Ja hyvän nimen valitsitte, meidän herra vauvelista tulossa myös Lauri! Vaikka esikoinen onkin sitä mieltä, että vauvasta tulee Atte. Saahan sitä 3v kuvitella mitä lystää (ilkeä äiti).

Täällä(kin) vielä yhtenä ja ylikypsänä kaikki muu paitsi kohdunsuu. Tänään supistellut tosi napakasti, joten jotain ulospäin tulemisen merkkejä havaittavissa. Kai se on isäntä vieteltävä tänäkin iltana (parempien suppareiden toivossa). Luulisi kelpaavan, kun monta seksitöntä viikkoa luvassa edessäpäin :whistle:

Onneksi tuo keli parani niin pääsee lasten kanssa ulos. Pakko viedä ne keikkumaan jonnekin, kun 83m2 jäi aamulla pieneksi poikien hyppiessä seinille. Ja kai se on kaupasta haettava uusia synnytyseväitä, kun isäntä pisteli eilen illalla vanhoja poskeensa :LOL:

Bonus ja Vallaton Vauva 39+1
 
:flower: :flower: Onnea aurinkoenergiaa :flower: :flower:
Hyvää kannattaa odottaa :LOL: Ja ihana kun synnytys meni kuin meni hienosti.

Täällä ei mitään erikoista. koko päivän olen maannut petissä kaamean päänsäryn kanssa joka ei hellittänyt millään. Piti sit ottaa yksi panadol että ei pää räjähdä :ashamed: Olin kyl vannonu, että yhtään suunkautta otettavaa lääkettä en raskauden aikana napsi, mutta nyt oli pakko kun unikaan ei auttanut.

Lapsiluvusta sen verran että ainakin kaks ois tarkoitus touhuta maailmaan. jos luoja suo, niin seuraavaa alettais tehtailla enssyksynä... mut kahtellaan

Taivaannasta ja touhuaja-Möykky 37+2
 
hui kun säikähdin puoltoista tuntia sit vessareissulla...paperiin tuli nimittäin kirkkaan punaista verituhrua. :eek: sen jälkeen ei oo tullu....mietin jo että soitanko jonnekin mutta nyt kun sitä ei oo sen jälkeen tullu niiin...???! masussa on sen jälkeen ollu jänniä tuntemuksia..vauva ainaki muklutellu.. ja on kovotellu ja ollu muutama vihlasu, sit semmosta menkkamaista tunnetta.. mitään kipua tms tuntemuksia ei ennen tuota tuhrua ollu.. mietin, et oisko limatulppaa ku nyt on tullu sitä keltasena...???? kääk kun ei tiedä. :| huomenna iltapäivällä neuvola niin oottelenko ja katonko tilannetta siihen asti vaivaivai?
 
Sone
upp3, jos sinuu vaivaa niin ei se soittaminen paha asia oo, parempi vaan kun saa mielenrauhan. Mut kuulostas siltä että alkaa paikat aukeilee ja pääset kohta hommiin :) Mut jos tulee kirkasta verta niin sillon kyl pitäs olla polille yhteyksis miusta... Miulla tulee välillä punertavaa vuotoa ja siitä ei ole terkkari eikä lekuri ollut huolissaan.
 
AE Paljon Onnea, näin se odotus tosiaan palkitaan! :flower: :flower:

Sone siis joo, mulla on varmaan megaiso napanuora tähän ensimmäiseenkin lapsoseen että koskahan tuon saisi katkaistua.... varmaan sitten kun on 30 ikänen! :LOL: meillä kun on mummit ja ukit sen verta kauempana ettei oo poitsu siel ollu öitä ilman meitä - eli enpä ole kertaakaan ollut yötä erossa! tämähän se vasta kauheelta tuntuu ja toivon että kaikki menisi hyvin ja päästäisiin sitten pian kotia sairaalasta! Tulee varmasti itku silmään kun synnytyksen jälkeen näkee ekaa krtaa poitsua!! noh, jospa sitä "vahvistuu" eikä oo niin kamalan itku herkkä joka kohtaan sitte... toivossa on hyvä elää!

äskettäin aattelin et joko alkaa supparit kun tuli aaltomaisesti tonne massuun jomotella mut tais mennä ohitte,toivottavasti ainakin...

rouses -outo mami joka tahtoo vielä pitää vauvansa massussa! :)
 
Verestä mieki soittasin. Kerrohan Upp mitä ne sano, vai joko läksit synnyttää :D ??

Miulla on tänää vetäny maha ihan kovax monta monta kertaa.. alkuun luulin sitä et vauva jotenkin liikkuu/painuu ihan tohon mahanahkaan kii, mut taitaapi olla kuitenkin supistusta, ja sit samalla kova paineen tunne alamahalla :D :D Merkkejä merkkejä :wave:

Onko muilla synnytyssupistukset vetäny mahan kovax?? mie en muista esikolta..!!

Ja hirmusti onnea AE:lle pikku pojusta!!! ihanaa et siun koettelemus on nyt ohi!!!

voi vitsi tuli äsken käytyy jäde autolla :p ..tais olla virhe..mitenköhän pystyn olla syömättä noita liikaa :D

no nyt jos menis vähän muuallekin surffaamaan..poitsu tartteis uusia vaatteita, jospa kävis h &m sivuilla!!
 
upp3, mulla tuli viikko sit ti kanssa verituhrua tuolta. Soitin synnärille ja kätilö oli sitä mieltä, että paikat alkaneet kypsyä ja siitä vuoto. Sain ohjeeksi, että jos vuoto on niin runsasta että valuu siteelle asti ja jos tulee kipuja, niin sitten näytille. Ja vauvan liikkeitä käskivät tarkkailla. =)

Nyt olis sitte toinen kerta vyöhyketerapiaa takana. Ens yötä taas mielenkiinnolla odotellessa, oliko siitä mitään hyötyä. =)

Iltapalan laittoon. :wave:


 
Aattelin viä näin iltasella kirjotella, kun typykkä touhuilee omiaan, kohta onkin alettava iltapuuhat.

Havaitsin alapäässä outoja tuntemuksia, seistessä ja kävellessä kaameen kipeetä juilintaa. Ei kuitenkaan supista, mutta josko siä kohdunsuulla jotain tapahtuis.
Tuntu koko ajan siltä, että kohta poksuu kalvot, mutta ei mitään muuta oo tapahtunu, kun tota juilintaa.

Haa, paitti nyt supistaa!! :D Tosin melkosen kivuton on.... Mutta kuitenkin :)

Jaahas, kai sitä tarttee houkutella neiti iltapalalla. Ja jahka saan sen nukkuun, niin taidan ruveta siivoon vaatekaappiani, on päässy vähän "räjähtään".

Illan jatkoja :wave:

Emeelia

Ja hirveesti onnea vauvautuneille :flower:
 
Onnea AE!! :flower:

Tässä viimeiset terveiset tällä erää. Huomenna klo 7 pitäisi olla TAYSissa synnytysosastolla. Saas nähdä sitten mihin aikaan pikkupossu päästään mahastani ulos kaivamaan. Ihme juttu ettei oikeastaan edes jännitä (paitsi tuota miestäni, joka on ollut koko päivän kuin takapuoleen haulit saanut karhu).

Tänään se todellinen jännityksen paikka oli, kun saattelin esikoisen koulutielle. Kyllä siinä äidin silmäkulma hieman kostui. Ja surettaa toisaalta, etten ole täällä tätä ensimmäistä kouluviikkoa tämän pidemmälle seuraamassa.

Jaksamista kaikille :heart:

Säihke+pikkupossu
 
Onnea taas vauvaantuneille :flower:

Neuvolassa käyty:

RV 38+1
sf 32 löysällä mitalla :D sanoi th
vauva alhaalla ja saa mennä jo synnyttään, meinas et olis jo kovasti supisteluja!! juu ei ole :LOL:
paino +800/vko
kaikki ok.

Koittakaa kestää, varsinki "yliaikaiset" mahtaa korpea kaikki mahollinen kommentti!!

minä meen syömään ku minussa se näkyy :D ja toivon et pääsen synnyttään!!

Triine ja trinsessa 38+1
 
neitiperho
Täälläkin neuvola taas takana.
rv 39+4
painoa +500g yhteensä paljon:ashamed:
sf 36 (sentti tullu lisää)
Kaikki ok, turvotusta nyt vähän.

Vaavi hyvin lähtökuopissaan ja sen puolesta olisi tulossa. Ultralla taas kun katseltiin niin näytti olevan lapsivettä reilun puoleisesti ja vielä näkyi lapsen kinaakin siellä seassa. Se siis taas puoltaisi, ettei ihan lähipäivinä ole ulos tulossa :kieh: Kylläpä taas masensi. Eli seuraavan kerran neuvolaan ensi maanantaina taas.

Äsken lenkillä pääsin vihdoin sentään käymään kun sadekin hellitti. Josko sitten suihkuun näiden onnettomien supparien kanssa.
Säihkeelle tsemppiä huomiseen!!!!
 
Täältä myös Säihkeelle tsemppaukset mukaan! :)

voi että ku minäkii haluaisin ultralla kattoon vielä ennenku syntyy.... :/ noh, näkeepä sitte livenä suoraan! :D pitää lähtee tekeen iltapalaa.. (joo ehke vähä myöh, mut mies pääsee 10 töistä niin on sitte edes vähä haaleeta viel ku tulee..jos on). Musta tuntuu et oon ihan tukossa! ei oikein vatta toimi kunnolla ja tuntuu et ne juilimiset voi johtua siitäkin eikä mitään supistuksia tai sinnepäinkään... apuja mikä ois hyvä että vatsa toimii..... :ashamed:
 
Onnea vauvautuneille!! :heart: :heart:

Olin toissa yön käyrillä Tyksissä, kun vaavi oli liikkunut niin huonosti. En ollut saanut pikkuista liikkeelle, vaikka olin 1,5h tuppinut hereille, joten päätettiin mennä tsekkaamaan tilanne. Raja-arvoilla mennään, mutta yön jälkeen laittoivat kumminkin kotiin, vaikka ensin uhkasivat käynnistää. Kotiin päästiin päivällä.

Nyt on viimeyön jomottanut aivan sairaasti, eli menkkamaista turtaa jomotusta. Vähän aikaa sitten sain tutustua limatulppaan *yöks* Mutta eiköhän tämä tästä etene :)

Pepppi ja neiti 39+5
 
huomenet

ja onnittelut kaikille ketkä on jo masusta päässy eroon :)

Meillä olis tänäännyt sitten se äippäpoli käynti, missä sitten katotaan se vauvan koko, eli onko insuliinista ollu vauvan kasvuun mitään apua. Ja sitten mietitään se synnytystapa. Mies ei pääse sinne mukaan :( , pakotin sitten oman äitini lähteen, en halua mennä yksin ja varsinkin jos siellä on se ääliö lääkäri. Enkä ole vieläkään varma miten sen synnytyksen haluan. Koko ajan pelottaa se alakautta synnyttäminen, että kai sitä täytys kallistua siihen sektioon :/ . No, ehkä se päätös tulee sitten ihan itsestään kun kuulee sen painon.

Esikoinen itki koko eilis aamun. Sitä pelotti ja jännitti niin kauheesti uudessa koulussa alotus :( . Oli kuulemma ekan oppitunninkin itkenyt, mutta sitten oli saanut kaverin ja loppupäivä oli sujunu tosi hyvin :heart: . Meillä on esikoisella hiukan vaikeuksia muodostaa kaverisuhteita muihin lapsiin, joten toi oli tosi hyvä merkki.

Nyt täytyy mennä herätteleen poika, toinen koulupäivä alkaa ja lastikset täytyy kuulemma katsoa ensin :)

tulen kirjotteleen sitten polikuulumiset iltapäivällä

:wave:

salah ja masa 38+1
 

Yhteistyössä