<3 PIKKUKAKKOSTA TOIVOVAT Vol. 29 <3

***** Torstai 10.10.2013*****



Penni79..................tyttö 7/12....................kp 14/23-26..........yk11
karmini.................tyttö2/12......................kp29/26-28...........yk3
Bambini(32).........poika 8/08...................kp 34/30 (?).....yk6/yk10-11 (?)
mannamaaria.........tyttö5/12......................kp37/26-54............yk4
lemonade........tyttö 8/12............................kp59/38-40?......yk3
Venla84..................tyttö 4/12 ..................kp70/21-28...........yk 7
oktonautti...............tyttö 02/09.................kp 87/26-28............yk 6









JÄNNÄILIJÄT :popcorn:

Penni dpo 3



TAUSTAILIJAT
Neiti Näpsän äiti (yk33)
Tahdokas (yk22)
yöperhonen-
bubunen
Wuf
äiti -07(yk22)
Läiti (yk18)
natacha 28v esikko 08/12 ja kierto 28-34 yk1
huvi tyttö1/12

PLUSSANNEET

Syyskuu 2013
hiulu(yk4)

Elokuu 2013
manije (yk4), Kultapupu(yk1)

Heinäkuu 2013
niiskunenä (.yk 9 )

Kesäkuu 2013
chiaraa(yk 5) , sini_tintti (yk 4),jenniii90(yk4)

Toukokuu 2013
Ihanamami(yk 3)

Huhtikuu 2013

SnowFlakes, Kolibrinkukka (yk5)

Maaliskuu 2013
pupup (yk 1), Susimieli (yk1)

Helmikuu 2013
Laala (yk9), Pörrö (yk3), Tagzy, Bethany, Jau11 (yk1), Niiskunenä(yk5), Sona82(yk6)

Tammikuu 2013
Kirskis, eskapismi (yk2), Kulkuriina (yk11), Pauki (yk8), Lempo (yk4), Viida (yk3)

Joulukuu 2012
Carriina (yk1), syysmyrsky (yk2), Bambini (yk4), Nöhvi1 (yk16/yk3)




Päivityspyynnöt punaisella
 
Viimeksi muokattu:
yöperhonen tee vielä, jos kerran sait jotain viivoja niin voi olla kyseessä valemenkat, googleta niin saat lisää tietoa :) Alkuraskaudessa pieni vuoto on suht yleistäkin jopa, valemenkat on siis tuhrua/selvästi normaalia vähäisempää vuotoa, voi tulla vaikka olisi raskaana, käsitääkseni siksi että hormonit ei ole vielä tasapainossa tms. Joillakin on tullu jopa ihan normimenkat pariinkin kertaan ja silti raskaana, mikäli nettipalstoihin voi uskoa.
 
Penni Kurja täti kun eksyi taas sinne! :hug:

hiulu Onnea! Ja tarrasukkia matkaan!!

ON: kp 24/26-28 Dpo 11 jos oikein laskin..aivan karsee olo välillä,eilen lämmöt huiteli ties missä ja tänään aina jos isommasti touhunnu niin tullu kylmä hiki. Pitää malttaa vielä hetki ennenkö testaa..ehkä ke vois kokeilla jos ei ala vuoto sitä ennen.
 
Iltaa kaikille!
Mä sain tänään progesteronin tulokset ja nekin oli ihan normaalit, eli ovuloin sentään. Perjantaina sit viimesiin verikokeisiin selvittään kilpirauhasarvot, estrogeeni yms. Niitä tuloksia sit taas saa reilun viikon odotella, mut josko niis ny si olis jotain mihin sais lääkityksen ja tän maidon tulon loppuun ja et joskus sais sen pikkukakkosenkin..
 
Huvi Ootko tehny ovistestejä? Tuli vaan mieleen ku itellä meni esikon saamiseen se reilu 2,5v ja kaikki testit näytti normaalia ja jopa ovistestit näytti plussaa mut silti mitään ei tapahtunu ennen clomeja..eli mulla vissii kaikki testit näytti et ovuloin vaikka sitä ei sit koskaan tapahtunu..osaa naisen kroppa olla omituinen.
En siis halua pelotella mitenkään mut kerroin vaan oman kokemukseni :)
Toivottavasti syy selviää pian ja pääsette tositoimiin!
 
Karmini juu oon tehny ovistestejä ja nekin näyttää ihan oviksen niinkun toi verikoekin osotti että ovulaatio tapahtuu. Nyt oli ovis kp 15/16 ja kierto oli 28pv, eli toi loppuosa kierrosta on aika lyhyt. Huomenna tosiaan seuraaviin verikokeisiin ja taas tuloksia odotteleen. Josko tää tästä joskus.. Just synty meijän tytölle 3 poikapuolinen serkku, niillekin vaan sanottiin kun jo vuoden ovat kyselleet et koska tulee pikkukakkosta niin ihan suoraan et lapsettomuustutkimuksien tuloksia odottaessa. Onneks lääkäri lupaili että syksyn aikanna pitäs jo jotain apuja saada.
 
Täälläpä on taas hiljaista! Vaikka eipä meitä montaa tossa aktiivisella listalla ookkaan..

Oma napa: Täällä tosiaan on yrityskielto ollut tässä kierrossa koska laparoskopia osuu loppukierron kohdalle. Se on Maanantaina, jaiks! Vähän jännittää mutta olen jo kerran kokenut tuon niin tietää vähän mitä odottaa sairaala/toipumisajasta. Se kylläkin jännittää että mitä siellä selviää. Toiveikas olen että kivut helpottaisivat ja että annettaisiin operaation jälkeen toivoa saada luomuna lapsi alulle. endometrioosista huolimatta.
 
Täällä jo uus kierto, kp 15 tai jotain. Jäi taas kirjoittelematta kun ei ollu yhtään mitään kerrottavaa. Ns. kuiva kuukausi ollu takanapäin.

Mulle voi päivittää nyt uuden kierronkin, dpo0. Eiku oliko se ovispäivä edes nolla? Toiveet korkealla, eilen ovisplussa ja tänäänki aika hyvin vielä viivat kohdillaan (la) ja hyödynnettiin se kyllä ;) Maha nippailee, joten paremmin ei voisi osua. Jos ny ei tärppää niin sit ei ollenkaan :p
 
Penni, Miten laparoskopia meni?

Tosi hiljaista on. Mullakin "kuiva kausi" keskenmenon takia ollut, tältä kierrolta ei ollut tarkoitus odottaa mitään, kun edes kierron vaiheesta en osaa sanoa varmasti mitään. Muistaakseni keskenmenon jälkeen 6. päivän paikkeilla tuntui ovismaista kipua, sillä perusteella odottelen vuotoa lokakuun ensimmäisinä päivinä, nyt siis meneillään yk8
 
Laparoskopiasta toipumassa. Keskivaikea endometrioosi on diagnoosi, mutta nyt leikkauksen jälkeen tilanne on hyvä, sillä pesäkkeet saatiin lähes kokonaan leikattua/poltettua ja kiinnikkeitä ei ollut. Molemmat tuubat ovat auki. Luomuraskauteen mahdollisuudet tältä osin ovat hyvät, mutta koska kiertoni on kovin lyhyt ja tiputtelua on jo viikko oviksesta, on todennäköisesti jotakin häikkää kuitenkin (hormonaalista?). Näitä aletaan selvitellä kunhan tässä yksi kierto toivutaan ensin leikkauksesta (yrityslupa on kuitenkin heti).
 
Hei kaikille pitkästä aikaa.
Täällä verikokeiden tulokset saatu ja missään ei muka oo mitään häikkää! En ymmärrä, pakko joku syy maidontuloon on olla.. Nyt vaan ootellaan että tulee kutsu lapsettomuuspolille..
 
Nostetaas taas ketjua..
Oottelua täällä, kohta olisi eka ovis käsillä operaation jälkeen. Mojovia nipistelyjä tuntunut molemmilla puolilla että ainakin kroppa jotain yrittää. Haalea viiva oli ovistestissä aamulla eli huomenna tai ylihuomenna varmaan ovisplussa tulossa.
 
Hu-huu!! Eiks oo kellään vieläkään ilouutisia jaettavaksi??

Täällä oli ovisplussa kp 11 aamulla (melko tasavahva liuskaan, ja varmistus digillä) ja illalla ovistuntemukset. Eli aikaisin tuli taas ovis, naurettavan lyhyt kierto nykyään. Onkohan mulla vaihdevuodet jo alkamassa 34V. Jostain luin että eka oire on kierron pysyvä lyheneminen jo muutamia vuosia ennen varsinaisia oireita.. Ens kierrossa on verikokeet jos niistä jotain selviäisi.

Mut voi lisätä jännäily listaan Torstaina dpo 3.
 
penni hiljaista tosiaan on. Kaikki varmaan siirtynyt tuohon aktiivisempaan toinen lapsi pinoon tai jotain muuta.
Itse en pahemmin kirjoittele kun täältä suunnasta ei tarvitte plussaa ainakaan odottaa. Ja kun tilanne on sama joka kuu. Niin turhaan samoja asioita toistelen. :)
Tsemppiä piinailuun. Toivottavasti tämä kierto toisi plussan niin saisi sut odottajien puolelle. :)
 
NNÄ: Vähän huonolta näyttää täälläkin kuusta toiseen mutta toivonkipinä on vielä! Oon kyllä jotenkin aika varma että plussattomuus ei nyt johdukaan endosta vaan ongelma on hormonaalista (ja se selittää kierron lyhenemisen). Toivottavasti verikokeet kertoo jotain ja joillekin asioille voi onneksi tehdä vielä jotain (keltarauhashormoni tms)..
 

Yhteistyössä