<3 Yrityksen odottajista yrittämään päässeet, SYKSY 2014 <3

Onnea plussanneille <3
Tsemppiä uuteen kiertoon joutuneille!

Empuska: tervetuloa takas :)
Uusille tervetuloa <3

On: olen viettänyt hiljaiseloa. Nyt kp 26/29 ja olo ei kerro mistään. Rinnat ei oo ollu oikeastaan kipeät joka on outoa. Ihmeellisiä vatsakipuja koko kierto mut muuten en tiedä. Seksiä ollu normaalia enemmän tässä tressittömässä kierros eli se on positiivista :) nyt vaan odotan menkkoja joita tietysti toivon ettei tuu mut uskon su aamuna alkavan...
 
Ei olla kadottu, mutta on täällä kyllä hiljaista. Näkee, että on kunnon plussapuhurit käyneet.

Ei ole varmasti Wivi helppoa, kun vuosi alkaa tulla täyteen. :hug: Meillä ei oo kuin kohta puolivuotta täynnä, mutta nyt oon huomannu, että olen alkanut pelkäämään muiden vauvauutisia. Välillä vauvakuume on todella kova, tuntuu epäreilulta, ettei pikkuinen ole jo tulossa. Välillä taas ei ole mihinkään kiire ja on onnellinen juuri siitä mitä on nyt.

Täällä on nyt Kp5/25 yk 6. Vuoto alkoi kerrankin heti kunnolla, eikä tullut epämääräisiä tiputteluja. Nyt olis vuoto sitten ohi ja pääsis taas petihommiin. Kroppa on ihan selvästi tottunut siihen että seksiä on joka toinen päivä, ja menkkojen aikanakin käy ihan ylikierroksilla.. :LOL: Ovistikut oottais kaapissa, loppuviikosta olisi tarkoitus aloittaa testailu, mielenkiintoista nähdä onko ovis oikeesti silloin milloin luulen sen olevan.
 
Heippa, Täällä ollaan edelleen... valitettavasti. Wivi Tiedän tunteen. Täällä alkoi nyt kp1/27 yk10. Edellinen kierto meni tosin yrityksen suhteen aika heikosti kun mies oli reissussa parhaat tärppipäivät, mutta teoriassa pieni mahdollisuus oli. Mä en olis voinu kuvitella että tässä raskautumisessa menee näin kauan, mutta toisaalta en ole masentunut asian suhteen :) Kyl se sieltä vielä tärppää meillä pitempäänkin yrittäneillä :)
 
Täällä taas jännäillään ehkä jopa paremmalla onnella :) kp 27/28 menossa ja oireina on vihlaisut mahas, rinnat kipeet (ja kuulemma kiinteämmät), pahoinvointi eilisestä alkaen ja kauhee jano. Vkl oltiin laivalla miehen kans mut nuo viinakset ei oikein maistunukkaan :O ihan hyvä vaan kyl :p postista oottelen testejä mut taitaa jouluposti hidastaa tuloa.. torstaina jo tilasin eikä viel oo tullu.. mies kyl osti digitaalisen mut sovittiin että tehään vasta kun menkat reilusti myöhäs tai kun halvempii saa tarpeeks vahvan viivan :)
 
Voi joululahjaksi saisi kyllä tulla plussa raskaustestiin.. vaikka suuresti kyllä epäilen.
Eilen tein testin (kp 25/27-28), ja nega oli. Menkkavihlaisuja kyllä tulee ihan normaalisti, joten eiköhän ne sieltä sitten jouluksi pärähdä. Tyhmää tämä.

Mies kävi antamassa näytteen omasta tavarastaan ja kaiken joulutohinan keskellä unohdin soittaa tuloksia tänään!! :D no, onneksi huomenna vielä kerkiee, mutta kivahan se olisi tietää. Toki en usko, että siinä on mitään... miehellä kun jo entuudestaan kaksi lasta.
 
Hyvää joulua!

Täällä on munokkeliultra takana.. Kohdun limis ihan jees, vasen munasarja myös, oikee pco-tyyppinen ja ilmeisesti ovulaatio (jos tapahtumassa) on ollu kp 30-32, mut ovistestit on näyttäneet vaan negaa. Vasemmalla puolella follikkeli ollu siis kp 30 17mm ja lääkärin mukaan ovis kahden päivän sisällä ois. Megakierto siis taas päällänsä :p
 
Täällä ainakin palattu arkeen! Ihana tauko oli tähän vauvakuumeeseenkin, koko asiaa ei kerennyt juuri miettiä jouluna.

Miten sulla Spukka kävi sen ovistestauksen kanssa. Saitko lopulta sitä plussaa.? Minäkin ensimmäistä kertaa tikuttelin ja eihän sieltä mitään plussaa löytynyt. Tammikuun puolivälissä olisi esikoisen neuvola, taidan silloin kysellä miten täälläpäin pääsee tutkimuksiin, ja olisiko mahdollista ennen kesälomia päästä. Usko luomuplussaan on mennyt ihan täysin. Ens vuodelle on lupauksena pitää paino siinä missä se nyt on, syödä terveellisemmin ja toiveena olisi että ens vuonna saataisiin raskaustestiin ne kaksi maagista viivaa..!
 
Jos ovulaatio on ollut, niin tikkuihin asti se ei kuitenkaan ole päässyt. Lopetin testaamisen kp34. Perjantaina labrat nii kunhan niistä tulee tulokset nii sit selviää viimeistään :p Turhauttavaa pikkasen.

Ensvuos vois kyllä olla meiän vuos :))
 
Hyvää alkanutta vuotta naiset!!

Täällä vuosi alkoi tutuilla pms-oireilla.. odotan mekkoja alkavaksi viikonloppuna. Mukavasti juuri syntymäpäivänä, toivoisin kyllä kovasti toisenlaista lahjaa.

Toivottavasti saat Spukka hyviä uutisia testeistä. :) Kyllä tämä on meidän vuosi, täytyy olla..

Mitä muille kuuluu? Älkäähän ihan hyljätkö meitä Spukan kans kahdestaan keskusteleen.. :)
 
Viimeksi muokattu:
Adalmiina! Meitä ei ole hylätty! :D

Wiville iso lämmin rutistus <3

Tervetuloa He. Ti! Kerro jos/kun haluat listoille :)

Mitäs olisitte mieltä jos tehtäisiin uusi topic kevätkomponentilla? :) Miulla nuo päivittelyt menee miten sattuu kun työt ja tietokoneelle pääsy menee miten sattuu :D Voin kyllä jatkaa päivittelyä myös uudessa topicissa, ellei innokasta päivittäjää löydy.
 
  • Tykkää
Reactions: He.Ti
Wivi iso halaus! Toivon, että tämä vuosi olisi myös sinun vuotesi. :)

Tervetuloa He.ti!, olet tainnut kirjoitella aiemmin tuolla lievästi kuumeilevissa.:) Toivotaan pikaista plussaa sinulle!

Jatketaan vain uudessa pinossa, voisin muuten tuota päivittelyä kokeilla, mutta kännykällä se lienee melkein mahdotonta. :D

Täällä vainoharhaisuus vaivaa. Rinnat on muka erilailla kipeät kuin viime kierroissa ja täydemmätkin vielä. :D Suussa maistuu rauta, väsyttää ja palelee.. no testi palautti maanpinnalle, tuttu yksi viivahan siihen tuli.. jospa kuukautiset tulis ajallaan ja ilman tiputteluja, jos kerta ovat tulossa.. en tiiä jaksanko ens kierrossa metsästää ovista.. Vaan hyvähän se olis tietää onko sitä ees..
 
  • Tykkää
Reactions: He.Ti
Juu minäkai sen ketjun sinne alotin, ihan siksi että saa niin kuumeilijat, paksusti voivat kuin yrittäjätki olla samassa paikassa ja on vähän rennompaa se keskustelu siellä. Vähän semmonen "stressinpoistoketju" ennemminki ;)

Minä kun en halua mitään paineita tästä lapsensaannista ottaa niin siksi luen itseni "lievästi" kuumeilevaksi vaikka yritys onkin käynnissä :LOL:

*muoks* Ja ei mikään huono idea tuo uuden pinon aloitus...
 
Viimeksi muokattu:
Täällä taas :) nyt menos kp 17/28 ja elimistö sekoilee :( pientä tuhruu paperille 3 päivän ajan oli kp 13-15 ja oviksesta ei tietoakaan.. taitaa siis mennä tää kierto harakoille :/ mutta jotain hyvääkin on ollut onneks. mies ottija kosi uutena vuotena joten ollaan siis kihlauduttu <3 nyt kun vaan sais positiivisen testituloksen niin kaikki olis täydellistä :) onnea plussanneille ja tsemppiä uuteen kiertoon muillekkin :)
 
Eihän sulla 1+1 lapsen äiti ole ovulaation aikaista vuotoa ollu. Oon muistaakseni lukenut että sellaistakin voi olla.. Onnea kihlauksesta!

Wivi paljon voimia uuteen kiertoon..

On: Kolmatta päivää kuukautiskipuja, mutta ei vuotoa. Viime yökin meni valvoessa kipujen kanssa.:( Testit näyttää negatiivista. Niin ja ikään on nyt sitten 26.. Ei oo oikein valoisat fiilikset..
 
Moi kaikille!

Hyvää ja plussarikasta vuotta 2015!

Pahoittelut heille, jotka uuteen kiertoon ovat joutuneet :(. Ja isot onnittelut plussan saaneille!

Täällä mennään KP31/28 ja oloja on ja ei ole. Viikko sitten menkkajomot just niin kuin edellisessä kierrossa. Nyt välillä pientä juilintaa, välillä ei mitään. Uutena olis yölliset repäisykivut, kun kääntyy nopeasti. En jaksa uskoa että liittyy raskauteen. Päätin että en testaa ennen kuin menkat on viikon myöhässä. Koko ajan tuntuu, että kyllä ne sieltä alkaa viimeistään huomenna tai seuraavana päivänä.

Plussatuulia puhaltaa

Joline
 
Moi!
Olen näköjään tuolla taustailijoissa edelleen ja nyt minut voi siirtää plussanneisiin :) viikon verran ollut menkkajomottelua ilman vuotoa ja tänään testiin tuli kaksi viivaa! :) yritystä jo jonkin aikaa takana ja kolmen kk terolut kuuri. Ongelmana oli ovuloimattomuus ja epäsäännölliset kierrot. Nyt toivon vaan että pikkuinen pysyy kyydissä :)

Tiedot voi myös päivittää: kiskisnami/24v/yk6

Plussatuulia kaikille!!
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Joline
Plussatuulet puhalsi tänne vahvan PLUSSAN! Voi tätä onnea! Kunpa pieni nyt tarraisi lujasti kiinni ja pysyisi matkassa loppuun saakka. En malttanut olla testaamatta... Hipsin tuonne syyskuun odottajiin siis :).

Plussarikasta jatkoa kaikille <3
 

Yhteistyössä