3kk rokotus ja oireet?

Mistä mä löydän, mitkä oireet on normaaleja, kun neuvolasta en saanut minkäänlaista infoa? kuume on ihan normaali, sen tiedän ja rota-rokotteesta ripuli ja oksentelu. Mut nyt on vauvalle tullut koko kroppaan punasia läiskiä(ihottumaa). Neuvolaan soittaisin muuten, mut puhelinaika on ollu ja menny.

Kuumetta vauvalle nousi eilen illalla 39 astetta, annoin supon. Nyt taas hetki sitten nousi kuume uudestaan...
 
Deleted member 70007
Jos niitä läiskiä on paljon, niin kannattaa käydä näytillä. Meidän tytölle nousi kuume, ja oli muutenkin ihan väsyksissä ja nukkui pari päivää lähes kokonaan. Oli myös kärttyinen, halusi olla sylissä koko ajan.
Rotasta oli ripulia.
 
Vauva käytetty lääkärissä ja allerginen reaktiohan tuo oli : / ohjeeksi sain laittaa apteekista ilman reseptiä saatavaa kortisonia ja sekoittaa sitä pieni määrä perusvoiteeseen. Neuvolassa täytyy sit ens kerralla jutella neuvolalääkärin kanssa tosta, mut tänpäiväinen lääkäri oli sitä mieltä, et jos ei tuu muuta kuin ihoreaktioita, niin rokotukset voi huoletta antaa...
 
Kirjattiinko reaktio haittavaikutusrekisteriin?

Toivottavasti menee ohi pian! Meillä oli esikoisella melko vakava haitta joka kesti reilun viikon, koko toinen jalka oli ihan punainen, kuuma ja turvoksissa. Tätä ei kirjattu mihinkään ja vieläkin sapettaa. Olisi pitänyt voimakkaammin ajaa sitä asiaa, että laitettaisiin kirjoihin ja kansiin tuo reaktio. Miten ikinä saadaan parempia ja turvallisempia rokotteita jos niiden haittoja ei oteta vakavasti.

Parempia vointeja teille :) Onko pienellä vielä kuumetta?
 

Yhteistyössä