<3Tammivauvat helmikuussa 2010<3 (Vielä odotellaan viimeisiä syntyväksi)

Täällähän tapahtuu :D
Onnea kovasti taas uusille vauvautuneille :heart:
Kärvistelijät tsemppiä :hug: ei enää kauaa mee teilläkään!

Meiän piika kasvaa LIIAn nopeasti :'( haluais oikeesti ajan pysähtyvän koska tää saattaa olla meän viimeinen vauva..

Katjuska ja piika 2vk5pv :heart:
 
Onnea vauvan saaneille ja tsemppiä teille viimeisille, kyllä ne viimeset päivät on tuskaa... :S Meiän poika ku oli sen 10 päivää yli :D Mut sillo ku vähiten odotin ja toivoni jo menetin nii hän päätti tulla :D JA oltii shoppailemassa käyty samana päivänä, mahtoiko sillä olla ollu vaikutusta :)

 
Vauvaonnittelut kaikille nyytin jo hakeneille :heart:

Meillä on 56 cm vaatteet pojalle tällä hetkellä sopivia, osa 50 cm vaatteistakin menee vielä. 5-viikkoisena oli 3500g ja 52 cm, tuosta mittauksesta n. viikko aikaa. Nyt tuntuu, että on kasvanut ihan hurjasti siitäkin :heart: yhden vaippapaketin ostin vielä 2-5 kg, seuraava varmasti tarvii olla jo isompaa kokoa, toivottavasti vaan 'ehditään' nämä pienetkin käyttämään ;) :whistle:
 
Mikä tää kerhojuttu oikein on..? En ole viime aikoin enää kerennyt lukemaan kaikkia viestejä, niin minulta on mennyt ihan ohi tuo tammivauvat-kerho :ashamed: Minäkin haluaisin siihen mukaan jatkamaan keskustelua.
 
huh.. olipas siinä ihmettelemistä kun herättiin miehen kanssa sen herätyskelloon ja tajuttiin ettei muru oo herättäny yöllä kertaakaan.. kauhee kiire kattomaan et kaikki on ok.. Siel hän sit just heräilikin..eli nukku reilu 6 tuntia putkeen.. ihanaa.. ei muista koska on yli 3-4 tuntia nukkunu..

:)

pippur1 ja muru 1kk ja 6pvä.
 
Täää mamma lähtee vauvanhaku reissulle ilmeisesti. Pirun kipeitä suppareita tulee koko ajan. Tullut yöstä lähtien. Odotan juuri äitiäni kouvolasta asti kun mies on töissä hornantuutissa asti. :S Täällä sohvan kulmalla jalat ristissä ja esikoinen ihmettelee mitä tuo nainen oikein kiljuu :LOL: jos minusta ei kuulu mitään iltaan mennessä, olen vauvaa hakemassa ;)
 
KiaralA, tsemppiä matkaan! :heart:

Minäkin olen tykästynyt tuohon kerhoon =)

Minkä kokoisia vaatteita muut käyttää? Jos laitatte samalla vauvojen painon ja pituuden niin voisi vähän verrata. Meillä menee vielä 56 senttiset vaatteet, osa alkaa tuntua aika pieneltä, että ei varmaan niitä enää kauaa käytetä (riippuu vaipan koostakin, kun on kestot käytössä), osa taas on ihan reilun oloisia vielä. Ja pari 60 senttistä bodya on otettu käyttöön, kun huomasin niiden olevan saman kokoisia kuin ne 56 senttisetkin :kieh: Ja painoa nyt n. 4300 g ja pituus 54.
 
Meillä menee vielä 56 ja käytössä on myös jo 62.. pieneksi ei oo jääny kun muutama yöhaalari ja nekin oli jalkojen kohalta kun hänellä on jo siro 45 jalan koko..hahaha no ei ihan.

ja hän oli siis viikko sitten mitattuna 58cm ja paino 5160

pippur1 ja muru 1kk ja 6pvä
 
eipäs sit kynnistettykään, koska vauva jä äiti voi hyvin. Ei ollut tarvetta. tiistaina sit käynnistetään jos luonto ei hoida ennen sitä. Ja varmaahan se on et tiistaille menee, kun ei vaan supistele yhtään! mikähän mussa on vikana ku ei synnytykset käynnisty luonnostaan...
 
Meillä poika käyttää 60 bodeja. Vois varmaan kaivaa ne 62:kin esiin. Housut on silti vielä kokoa 56. Persjalkainen lapsi :D Painoa en tiädä, ens ti punnitus.
Tyttö käyttää 56 bodeja ja housut on 50. Noin ne kyllä meni esikoisen kanssakin. Bodyt nomero suurempia kuin housut. Lienevätkö perineet äitinsä pitkän selän... Nii, ja tyttö oli viime ke 3435g.
 
Onnittelut kaikille vauvan saaneille!ja Tsemppiä vielä kärvistelijöille, ei enää kauan niin ollaan kaikki jakauduttu =) Minä taidan kokeilla sinne kerhoon rekisteröitymistä, jos vaikka jossain vaiheesa kerkeis kirjoitella sinnekin. Kyllä tuo arki näyttää vievän mukanaan, mies lähtee su töihin joten 1 käsi-ja jalkapari vähemmän apuna.. Saas nähdä kuinka mamman käy..

Meillä pojalla käytössä 50-56cm vaatteet, 56 ovat kuitenkin melko reiluja vielä. Jalat hälläkin kohtuu pitkät joten housuissa joudutaan siirtymään nopeammin isompaan kokoon kuin bodyissa. Painoa oli ke 3740g ja sillo ikää 11pvä. Pituus mitataan vasta neuvolalääkärin yhteydessä jolloin ikää on 6,5 vkoa.

Talvivauva ja vaavi 13 vrk :heart: :heart:
 
ONNEA vauvan saaneille!

Kiitos Ananaskirsikka tuosta kantoliinakommentista, mietin vielä sen liinan ja repun välillä. Kiire ei ole sen asian kanssa.

Omaa napaa: poika on kasvanut hienosti, 2 viikon neuvolassa meni jo 5 kiloa rikki ja pituuttakin oli jo 57 cm. Tarkoittaen sitä, että meillä ei pidetty ollenkaan 56 cm kokoisia kuteita. :D Bodyt otin jo kokoa 68 käyttöön, koska mielestäni on kaaaaaameaaaa survoa pientä ahtaaseen paitaan eli 60 cm lähti säilöön jo alkuviikosta. Nyt siis poika alle 3 viikkoa iältään.

Hän nukkuu ihanasti, äidille sopii viimeinen imetys klo 23-30 - 00.30... Herää kerran syömään siinä klo 4-6 aikaan ja sitten nukutaan aamuun, joskus herätään siinä 8 pintaan ja vedellään sitten unta vielä yli kymppiin. :D Tuttia en aio ihan pienessä hädässä ottaa käyttöön, koska en usko siihen tälläkään kertaa. (Se on VAAN minun kokemus, en yleistä!) Imetys sujuu hyvin ja TOIVON, että sujuisi jatkossakin. Tuntuu, että haluan olla tämän kolmospojan kanssa pitkään "kiinteässä yhteydessä" ja en koe pullottelun tarvetta. Imetys on niiiiiin helppoa vrt. pullottelu, josta sain kokemusta kakkosemme kanssa... (Kun hylkäsi tissit 2 kk iässä. Hokasi sen pullon nopeuden ja that's it. :( ) Isoveljet ovat aivan innoissaan ja olemme kyllä totaalisen hurmoksessa ihan koko perhe. Ihana, ihana pienokaisemme on tehnyt tästä perheestä "täyden", joku on puuttunut.

Voikaa hyvin! Menen kotitöihin nyt, lakanat vaihtoon.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vinkuheinä:
eipäs sit kynnistettykään, koska vauva jä äiti voi hyvin. Ei ollut tarvetta. tiistaina sit käynnistetään jos luonto ei hoida ennen sitä. Ja varmaahan se on et tiistaille menee, kun ei vaan supistele yhtään! mikähän mussa on vikana ku ei synnytykset käynnisty luonnostaan...
Tähän piti kylläkin kommentoida ensin...

Et ole ainoa, jos tämä on totta... Mulla kolme käynnistettyä synnytystä takana ja isoja vauvoja... Mulle on sanottu, että jos vauvat isoja, niin kohtu ei välttämättä ala "työstämään" synnytystä "luomusti". Tätä mieltä on useampi kätilö ja myös erittäin hyvä lääkäri. TSEMPPIÄ! Toki tuo voinee olla totta, vaikkei olisi tällaisia köriläitäkään tulollaan...?

 
Täälläkin kokonaisena. Eilen jo iltapäivästä yhteentoista saakka supisteli, mut loppu kun seinään nukkumaan mennessä. Ei pitäis varmaan nukkua ollenkaan jos sit tapahtuis jotain.. :kieh: ..
Samoilla luvuilla mennäänvinkuheinän ja äityli30 kanssa.. Mua vaan pelottaa et kuinka iso täältä on tulossa :/
 
Täällä ollaan myös yhtenä kappaleena..Mullakaan ei ole tuolla alakerta osastolla tapahtunut yhtään mitään,vaikkakin muutamia öitä saanu valvoa supistusten merkeissä..Ja mulla ei paikat oo ees yhtään pehmentyn/lyhentyn..Eli siis täysin epäkypsät..Maanantaina on yliaikakontrolli..Saapi nähdä mitä ne sielläkin sanoo..Nooh ei kai tätä odotusta ole jäljellä kuin reilu viikko...Nyt kotiaskareiden pariin...Jaksamisia meille loppu kärvistelijöille..
mude08+pikku2 41+1
 

Yhteistyössä