3v ei pidä kovista äänistä (mönkijä,traktori esim.),ei huvipuistohärveleistä, outoako?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Ujo lapsi on, mutta toisaalta kova juoksemaan,kiipeilemään ja keinuu niin kovaa kun vauhtia saa annettua, mutta esim. isin kovaääninen mönkijä pelottaa, samoin traktori. Traktorin kyytiin ei halua missään nimessä, kesällä käytiin veneilemässä, niin soutuvene oli kivaa, mutta kun mentiin moottoriveneellä, niin alkoi itkettää.

Esim. Prismassa kun on näitä lasten "härveleitä" autoa, heppaa tms. niin aina haluaa niihin kiivetä, mutta päälle niitä ei saa laittaa.

Onko tämä jotenkin outoa? vai onko vaan herkkä tällaisille asioille.
 
hmm
Tuttua. Meillä poika on kohta 5v ja nyt äänet ok. Toisaalta ajattelin niin että hyvä jos pikkasen karttaa traktoreita jne niin eipähän juokse innoissaan alle.. eli on se hyväkin.
 
Meillä 7v. joka ei pidä kovista äänistä. Esim. uuden vuoden raketit on katsonut viimeisen 4v. olohuoneen ikkunasta.
En näe asiaa ongelmana, toiset pitää hurjemmista jutuista ja toiset ei. Joskus varmaan taustalla voi olla jokin aistiyliherkkyyskin mutta meillä ei ainakaan tämä äänikammo ole muuta vahinkoa aiheuttanut.
 
omanlaatuisiaan
Kuopukseni ei halunnut olla iltiksessä, liian kova melu. Sen aikaa kun oli teki läksyt vasta kotona. Lopetti pian ja oli yksiksein iltapäivät. Tauhallinen lapsi ja onneksi pystyon pitämään puhelimen mukana töissä, jos asiaa.
 

Yhteistyössä