3v:n synttäreille ohjelmaa, vieraat 2-4v.

  • Viestiketjun aloittaja "heips"
  • Ensimmäinen viesti
"heips"
Antakaapas ideoita mitä vois 3 vuotiaan synttäreillä tehdä. Paikalla siis yhteensä 6 lasta iältään 2-4v, sekä tyttöjä että poikia.
Synttärit kestää 2 tuntia.

Kuulostaako esim. piparien leipominen liian vaikealta ja mahdottomalta, jos vain 1 aikuinen paikalla? Suunnittelin, että jos piparit kastais vaaleanpunaiseen tomusokerikuorrutteseen ja lapset sais ite nomparellein koristella. Mutta onko vähän pitkäveteistä ja tylsää lapsista?

Maalaus lienee poissuljettu... Essuja ja alustoja olis kyllä 4:lle, mutta hihat helposti sotkeentuis, enkä viitsisi alkaa riisumaan vieraita lapsia...

Ajattelin rakentaa olkkariin kaksi telttaa ja väliin ryömimisputken, se siis ainakin yhtenä ajanvietteenä.

Mutta miten saisi 2 tuntia ohjelmoitua niin täyteen ohjelmaa, että lapset eivät kyllästy, lapsilla on mukavaa ja että he eivät ehdi villiintyä ja alkaa repimään ja rikkomaan leluja ja tavaroita? (vilkkaita lapsia..)
 
lapset kyllä keksii tekemistä. Ei kannata liian täyteen ympätä. Syöminen ja lahjojen avaus vie kuitenkin aikaa. Pari leikkiä voi ottaa jos tuntuu ettei ole tekemistä. Esim. ilmapallojen sisään karkkia ja sitten pitää ne puhkoa, aarteen etsintää jne.
 

Yhteistyössä