3v. yöraivarit

  • Viestiketjun aloittaja kauhistus
  • Ensimmäinen viesti
kauhistus
Meidän 3v. uhmaikäinen riehuu unissaan. Hän potkii ja hakkaa seiniä ja huutaa unissaan ei, ei jne. Viime yönä hän taisi raivota jopa kolme eri kertaa \|O Yksi yö hän tuli seisomaan yöpöytäni viereen ja rupesi potkimaan sitä yöpöytää :eek: Sit jos sitä yrittää mennä rauhottelemaan niin saattaa käydä niin että hän raivostuu vielä enemmän :/ Sit hän saattaa vielä näiden kohtausten lisäksi nousta muuten vaan unissaan istumaan sängyssä ja hänet täytyy käydä laittamassa takas nukkumaan.
Tää on hieman ärsyttävää kun hän nukkuu meidän kans samassa huoneessa ja meillä on vielä 1,5kk ikäinen vauva, jonka takia täytyy kans heräillä yöllä \|O \|O \|O
Onks muilla näitä raivareita?
 
se on sitä normaalia mustasukkasuutta pikkusisarusta kohtaan joka noin ilmenee yö aikaan. meillä vanhin oli 2v kun alkoi saada raivareita yöllä kun yritti sopeutuu että oli tullu vauva taloon. Semmosta se esikoisena olo on. pakko sopeutuu. nyt on jo puolitoista vuotta menny ja kohtaukset on laantunu ja keskittyy päiväaikaan. vaikka molempia huomioin yhtä paljon. Tsemppiä!
 
Tää kuulostaa niin tutulle... Meillä on tosin ainoa lapsi, poika on nyt reilu 2½ ja joskus voi olla montakin yötä, että nukutaan ihan aamuun asti, mut toisinaan raivareita voi olla 1-3 kertaa yössä.
Se on rasittavaa, vaikkakin vissiin normaalia...
 
archie
kyllä meilläkin kuopus just tossa n.2½ vuotiaana sai öisin ihme raivokohtauksia. Huusi kitapurje lepattaen ja mikään ei kelvannut/auttanut ja sitä huutoa saatttoi kestää pisimmillään jopa 1½ tuntia. Meni sit onneksi itsestään ohi, siis toi huutokausi. Hermoja se kyllä kysyi :headwall:
 

Yhteistyössä