40+ So what (vol.7)

  • Viestiketjun aloittaja Ottis
  • Ensimmäinen viesti
Rominas no aamulämpöjähän sitä "virallisesti" pitäis..mie vaan oviksen aikoihin mittailen monasti(n. 4x/vrk)..kyllä miulla on aika tarkasti esim. tuo lämpöjen pieni notkahdus tullut ensin ja siittä sitten 1-2vrk kun nousee tuonne lähemmä 37C..siittä tiedän Oilin vierailleen-näin kävi mm. joulukuussa kun plussasin :)..juu ja silloin oli en-nä-tys-mää-rä limaa yllättäin.. :p ..vaan kyllä sitä limaa alkaa enämpi kuiteskin tulemaan juuri silloin oviksen aikoihin, nythin miulla sitä jonkin verran-ei kuiteskaan sellaisia "kananmuna limoja" vielä..
 
mur-mur: Soffalle ei kannata nukahtaa jos uunissa jotain.... Kokemusta on :/ .. Tuskasa leivoin aamuyön tunteina hirvipiirakoita omille 40-vee juhlille ja sitte erehdyin "oikaseen hetkeksi" ja heräsin kun mies huutelli keittiöstä (joskus klo 04.00 yöllä), että "meinaako rouva polttaa koko vuokratun juhlatilan"... :ashamed: Mutta lähti kuulkaas piirakka vuokasta oikein hyvin ainakin irti... :saint:
 
Täällä kisoja katsellaan. Mies tuli kotio ja syö nyt. Mä ajattelin huomenna lähteä zumbaamaan. Jotaan pitää kehiä, kun alan lihota uhkaavasti. Ja en kuitenkaan liikaa halua lihoa, vaikka vähän voisinkin.
Huomenna on uusi päivä ja uudet kujeet.
Meille kaikille niitä plussatuulia :heart:
 
Rominas oishan tuossa tosiaan voinu koko paikka palaa, Hui!!! :eek: ..no, mieshän meillä ne pizzat vahtii sieltä uunista..mie aloin niitä laitella pellille ja lentelivät lattioille(kun niin väsy olo)..hermostuin siittä ja mies tuli laittamaan ne sitten.. ;)
 
Ottis
Ämy Ajattelin samaa kuin Terry, että kun päätät poistua listoilta, tuleekin se ihana ylläripylläri. Toivotaan sulle käyvän näin. Kaikkea hyvää!

Oivikki Ihanaa, että osaat nauttia :heart: .

mur-mur Minä myös havainnut noita samoja oireita, mutt en osannut yhdistää niitä Oilin tuloon. Tulin just saunasta. Pehmonen, puhdas ja lämpöinen olo täälläkin. Mies nautiskellut tänä iltana yllättävän sivistyneesti :). Kyllä sinä tonne RKTT-listalle pääset ihan pian. Toivottavasti minäkin. Päästään yht'aikaa jännäilemään. Sittenhän tämä saitti tukkiutuukin kun me kaks aletaan hörhöilemään ;).

Rominas On se jotain se :). Onkos simppoja jo hankittu? Me ei olla vielä pupuiltu. Jospa mies kaipais aamulla krapulap***a, niin sais pahat simpat alta. Huih! Meinasin kirjoittaa koko ruman sanan :LOL:.

Terry64 Ihkua, että sä pääset myös RKTT-listalle + :heart:! Tästä tulee Se kierto!!
 
Ottis veit sanaset suustani ;) ..juuri ajattelein että tänään jos ne huonot, seisoneet simppaset sieltä poijjes ekana ja sitten viikolla tositoimiin :D ..voipi olla jo vaikka ruosteessa..tai jotain "seittiä" (( siellä )) kun ei pitkilleen.. :LOL:

..arvaas vaan onko tuo krapula***lu tuttua?..eeeeee oooo..no ON!!:D
..vaikka miehet haisee kyllä pahalle jos niillä KUNNON kankkunen ja siittä mie en tykkevä..muuten ihan JEEES!!! :p
 
Täällä on jo kotiuduttu 60v juhlista pari tuntia sitten (kävin vain syömässä sielläm ja onnittelemassa :LOL: ). Lähdin kun väki kerääntyi boolimaljoojen ja sahdin ympärille ja tulin kotiin vapauttamaan lapsenvahdin. Isäntä tietty jäi sinne juhlimaan...toista päivää peräkkäin, niinpä tietysti mut saanpahan taas kattella telkusta mitä lystää.
 
Ottis: Mies lähti eilen reissuun ja palaa huomenna...
Ja tällä kertaa ajattelin, että en ala kiehnätä ennen kuin liuskassa selkeesti jotain, kun meillä tahtoo mennä nuo halut (oli sitte oikea halu tai pakko sellanen) muutenki ristiin.. Mies yleensä alkaa seksiä ruikuttaan päivää, kahta ennen kun hedelmällisin aika olis ees käsillä... ja sitte kun pitäis olla MIES kunnossa, niin ei jaksa, ku v..ttaa ja väsyttää.... Aika monesti hermo mulla napsahtanu asian suhteen....

 
Rominas just just, täällä vähän samat bropleemat :/ ..vaikka mie tässä hehkuttelenhin näin, ei aina kuiteskaan tositoimiin päästä-miehelle kun ei mitään ovista tule!!..eli EI häntä välttämäti haluta juuri silloin kun minnuu.. :(

..vaan nyt uskoisin "maistuvan" kun pitkä tauko ollut ja minnuu ohi menessään niin nätisti "mutisteli" tänään.. ;)
 
niillanilla minulla on myös ollut primaspan 100mg hoidoissa tukena.Ymmärtääkseni tosiaan tekee kohdun limakalvosta verekkään,niin että siihen on helppo tarttua. Sitä on sitten jatkettu niin kauan että istukka on kehittynyt hyvin.-08 naikkarilla oli tutkimus josko näillä verenohennuslääkkeillä voisi estää raskausmyrkytyksen kehittymistä.Vaan tutkimuksen lopputuloksesta ei ole tietoa. Ja lugeja olen laittanut 2x 200mg kaksi kertaa päivässä.Eli varmaan lääkäristä kiinni.Joskus on myös ollut pelkästään pregnyl-piikitykset piinaillessa,sekin siis tukee kiinnittymistä. Onnea piinailuun sinulle ja oivikille.

Sen verran omaa napaa,että tilasin suunnitteluajan ja aloitin metforminit.Minulla siis yksi pikkuinen pakkasessa,enkä oikein raaskisi sitä roskiinkaan laittaa. Tyhmä sitten menin myös ovistestejä ostamaan,oikein kalliimman mukaan niitä digitestejä...Ja nyt pinnaa kiristää kun ei sitä oilia kuulu.Sitä tyhjää naamaa on tosiaan ikävä katsella.Sikälikin ihan turhaa koska pas tehdään kuitenkin lääkkeelliseen kiertoon.Halusin vaan itselleni todistaa että hedelmmällisyys on varmaan parantunut iän myötä :LOL: ja oili tulee ajallaan...

Kaikille plussatuulia puhaltelee ikäkriisiä poteva Tyynetuulia
 
Olivat muuten isännät laulaneet karaokea metsästysmajalla eilen 9 tuntia putkeen (pääasiassa meidän isäntä) ja tänään huomasivat et olivat "laulaneet" johdot meidän karaokelaitteista poikki eli ne olivat kuumenneet liiasta käytöstä ja sulaneet :LOL: :LOL: . Äänikin oli kumman käheä ukolla tänään ja sahdinhaju oli kuvottava :kieh: . Mutta hiljaa kuitenkin tuo tuli yöllä kotia, ihme! Toivottavasti ei kolistele tänäyönäkään.
 
Mistä muuten mur-mur sen sitten tunnistaa että mitkä ovat normaalit menkat keskenmenon jälkeen? Eli onko sillä vuodolla sitten jotain eroa johonkin muuhun verenvuotoon? Meinaan vaan sitä että kun mullakin oli yhtenä päivänä kuukautiskivut ja veristä juoksevaa vuotoa ja ne eivät kuitenkaan olleet kuukautiset vaan jotain muuta ilmeisesti kaavinnasta johtuvaa? Mulla nimittäin nyt on taaas vuoto loppunut mut valkovuotoo tullut tilalle ja jos en tässä sitä ovista löydä niin miten voi olla varma jos ja kun vuoto tulee että se on sitä ihka oikeaa normikuukautisvuotoa?
 
Ottis ja mur-mur: Ihan pakko kertoa...
ei kannata krapulasimppoja väheksyä... nimittäin tuo meidän poju sai just sellasista 9.2.2008 alkunsa... 1 kerran kuussa seksiä ja la aamuna kamalassa kankkusessa molemmat... (Mulla ei tosin ollut hajuakaan kuukautisten kierrosta, saati sitten jostain ovulaatiosta, joten voin sanoa, että rennosti mentiin... :D )
Tosin vois myössanoa, että IHME on että yksi ihanainen saatiin väännettyä!! :heart:
 
Ottis
Hyviä limoja Rominas! Minä laitan kympin niskaan ja hankin simppoja huomiselle tosissani. Mies nimittäin haluaa baariin ja taksin jo tilasin ja nyt onkin kiire lähteä laittamaan tämä daami esiintymiskuntoon. Kiva päästä pitkästä aikaa jonnekin. Heipat :wave: !
 
Nyt vasta Ottiksen viestiä lukaisin-kun tuossa "harjoiteltiin" pitkästä aikaa lemmenleikkejä :whistle: ..Oikkein mukavaa&plussakasta iltaa:heart: ..eihän sitä tiedä vaikka niin ihanaisesti kävisi kun Ottiksella Oili jo kurkkii oven takana ;)
 
Rominas, enhän mie niitä krapulasimppasia väheksykkään, moni nainen niistä on siunattuun tilaan ittensä saanu:saint:..mies kurjake vain haiskahtaa pahalle silloin:x

erka vaikean kysymyksen asetit..mutta tyhjennyksestä kuukauden päästä voipi varmasti kuukautisten arvella tulevan-toisilla tosin sitten myöhempäänkin..vuoto voi olla niukkaa, tai sitten runsastakin, tietää ei voi..ja tulee se vuoto sieltä, vaikka et ovista saisikaan bongattua, tulee se varppina =)
 

Yhteistyössä