40+ So what (vol.7)

  • Viestiketjun aloittaja Ottis
  • Ensimmäinen viesti
Voi kauhistus näitä meijän juttuja!!!!:whistle:..:D..heko, heko..niih ja kyllä mie sen hajunhin kestän näin tässä tilanteessa, jos kova yritys päällänsä on..ei passaa olla liian "nirppanokka".. B)..hengitteleepi sitten vaikka "ei niin syvään" .. :LOL: ..ja kyllä se aina esim. laskiaspullan vaikka voittaa..tooosin, sehin on kyllä aikas nami..:p
 
Juu LB me saahaan olla nyt tuhumia kun meillä on kohta ovisssss!!!!! :D ..tykkäähän ne miehet kun juttelee tuhmia pikkasen..ainahin miun mies ;)..me leikittiin lääkärileikkejä ja lääkäri-setä sanoi että olen nyt terve kuin pukki!!!.. :LOL:
 
Mulla on niin potsi taynna pizzaa ja olutta ei pysty hengittamaan ja ajatuskin jostain pupuilusta saa puhaltamaan hyvin syvaan! Tuli vissiin vahan liian iso pizza tilattua, mutta ei sita voinu keskenkaan jattaa :p

Ja ottis lahti baariin! Hyva niin, hyva valilla tuulettaa omaa ja miehen paata :)

Nyt sitten kaikki joukolla huomenna pupustelemaan, onhan Valentinen paiva
:heart:

 
jep jep, siksihän miekin ne "hoonot" simpat sieltä houkuttelin poijjes, saapi sitten "priimaa" kun tarvis!! ;)

Rominas mitä suotta häpeemään, faktaahan tämä niin kus sanoit..ja kurkkaappa tuonne muihin pinoihin, esim. "mitäs nyt" huh huh, korvat punaisena mie niittä lueskelen joskus :whistle: ..vanha ei kaikkia temppuja enää ymmärrä tai taida :D ..mutta aina "pientä" väritystä kiva olla pelissä, se piristääpi kummasti!! =)
 
mur-mur: Kylkiasento hyvä (suosittelivat myöskin jossain raskautumissivustoilla), jos alkaa oleen hengitysvaikeuksia hajuhaitasta... ;) Niih, ja voi vaikka telkkaa kattoo siinä samalla... (heheheh, khöm... nyt osui omaan napaan aika pahasti... :p )
 
HAAAA Rominas, sie ruojake kattot töllötintä kun mies sinnuu tyydyttääpi!!! :eek: .. :D ..ei vaiskaan.


Myös "pyllistys" on hyvä, nimimerkillä "komemusta on".. :D ..se muutoinhin hyvä asento simppojen päästä kauhomaan kaaauuuaaaas ja syvälleeee!!!:wave:..ja tämä oli ihan miun oma keksimä :p
 
Rominas harjoitusta, harjoitusta vaan huomiselle ja sitten tauko ja taas jaksaa!!=)
..tämähin meillä toimii..harjoitellaan ennen ovista ja tauko..sitten päivä, pari ennen ovista kunnon j***töä ja jos jaksaa ja kehtovaa ;) vielä ovis+ jälkeen seuraavana päivänä!!
 
Huomenta ja hyvää ystävänpäivää :heart: Minulla jäi yöunet huonoksi kun tyttö (n.1,5v) huusi yöllä puolisen tuntia ja aamulla nousi jo viideltä ylös :eek: Ihme ettei kuitenkaan väsytä pahemmin. Oisko hampaita tulossa, kun on muutenkin ollut huonotuulisempi viime aikoina. On ollut alle vuoden ikäiseksi tosi huono nukkuja ja kova yöhuutaja (1,5 tunnin yhtämittainen yöhuuto oli aika tavallista).

Testi tuli tehtyä aamusta ja negaa taas näytti. Aloin miettimään että pitäiskö käydä jossain tutkimuksissa taasen. Kävin marras-lokakuussa jo alavatsan ultraäänessä, jossa lääkäri kattoi kohdun limakalvon (oli ok) ja näki hyvännäköisen ja kokoisen kypsän munarakkulan.

Katoin ferninovan sivuilta että nelisensataa tulis maksamaan miehen simppojen tutkimus, hormonikokeet, ja munanjohtimen aukiolotutkimus. Toisaalta voisi odotella että vuosi yritystä tulisi täyteen, mutta toisaalta kun olen niin kärsimätön luonne niin haluaisin heti tietää että onko kaikki kunnossa.

 
Ylhäällä ollaan täälläkin!

Ninni: Voi pikkusta, varmaan niitä hampuleita... Meillä tuo poika (1v4kk tänään!), nukkuu öisin paljon levottomammin kun hammasta pukkaa... nyt taas rauhallisempi vaihe suussa vissiin menossa kun ei päivisinkään kuola roisku... =)
 

Yhteistyössä