40+ so what wol.13

Huomenta. Minä kokeilin taas. O testin viiva vahvenee selvästi ja minä olin jotain häivähdystä näkevinäni r-testissä, mutta mies ei.

Rinnat ainakin todella kipeät. No, huomenaamulla lähtee lentokone, että siinä on mun testailujeni raja. hfiA2t - Image - Aijaa.com

*mur-mur* 15 kg voi pudota hyvinkin lyhyessä ajassa, mutta ei se kivaa ole nimim. joskus niin tehnyt. Tsemppiä urakkaan. :wave:
 
Voi kurjuus, PippuriPiia. :( Minäkin täällä jo niin kovasti jännäilin puolestasi ja plussaa sinulle toivoin. :hug: Jospa pian kuitenkin tärppäisi. :heart:

Täällä hyvästeltiin täti eilen ja aletaan suuntamaan odotukset eteenpäin. Tälle kierrolle on nyt sitten hankittu elämän ensimmäiset ovistikutkin. :)

Meillä muuten oli ihana ja romanttinen pitkä viikonloppu mökillä miehen kanssa. Nautittiin olostamme ja toisistamme oikein toden teolla. Täti tietty olisi mieluusti voinut loistaa poissaolollaan. Tosiaankin, kiva mökkireissu oli, mutta heti kun sunnuntai-iltana kotiuduttiin, bongasin koiralta hotspotin. Tähän mennessä kaikki koirani ovat siltä säästyneet, mutta pitihän tämäkin nyt sitten kokea. Eilen käytiin eläinlääkärillä ja nyt on kaverilta ajeltu paljaaksi isot alueet korvan takaa ja selästä. Kovin kipeäkin toinen on, kun iho on ihan ihottumalla ja vereslihalla. Siihen loppui meidän mökkeilyt nyt joksikin aikaa, kun haukkunen on uimakiellossa. Sisälläkin toinen reppana joutuu pitämään fleece-tossuja, ettei raavi noita ihottumakohtia. Toivottavasti paranee pian.
 
  • Tykkää
Reactions: PippuriPiia-70
Huomenta

Esteri... Muistithan pakata matkalaukun sivutaskuun testejä, ihan varmuuden vuoksi :kiss: Oletteko menossa jonnekin kauemmaksikin, ihan uteloksissani kyselen, kun aivan lentämällä

PippuriPiia Harmitus ja ketutus ja vi****s päälle :hug: Nyt Se plussakierto sitten kehiin

Memmu en ollut kuullutkaan sellaisesta kuin Hotspot :O Meidän koiralla on myös tiheä alusvilla ja rakastaa uimista, varsinkin noissa metsäojissa ja onkin sen jälkeen mutainen, rapainen ja ennenkaikkea märkä :D Tänä kesänä ajuroitiin karvat koiralta pois, toinen on niin nolona, mutta ainaskin on viilee....

Ja mulla ei viiva ainakaan vielä ole lähtenyt vahvistumaan, ihan haaluista vain : / Mutta ainakin jonkin sortin limoja pukkaa, että eiköhän se sieltä =) Jos en tikuttelis, olisin oireiden perusteella sanonut, että ovis olisi ollut jo kp12. Joten lisää väriä ovistikkuun ja oireita odotelles :popcorn:
 



Keskiviikko 03.07.2013

Nimi / ikä.....................Kp.....................yrityskerta

PippuriPiia-70 (42).........kp 2/26-28...........yk 7?
memmu05 (40)..............kp 7/23-33...........yk 2
Marza (43).....................kp 8/30.................yk 2v
lily-rose (38)..................kp 13/28.................yk?
Talvi-74 (39)..................kp 14/25-28.............yk 5
Oliivitar (42)..................kp 15/26-29............yk 7
Esteri1 (40)...................kp 22/28................yk 9
Minttu71 (41).................kp 23/30................yk 6
Fiialiia (40+)..................kp 23/27-30............yk yli 6v
Morticia (44)..................kp 35/29-35............yk ?
Mamma vaan (41)..........kp 36/24-25............yk 2v
Justiina (40)..................kp 70/30-60............yk ?





Piinailupäivät:

Esteri1 (40)..........dpo 9
Fiialiia (40+)..........dpo 11




Plussanneet:

Sirppuliini (40)........28.3.13........yk 2
mamuska7 (39)........22.4.13........yk ?
äiskä-73 (40)............6.6.13..........yk 7

Onnenmurunen (39).......18.6.13.........yk3



Taustailijat/kadonneet:
Rominas (42v)............kp?/26-27.........yk2
sinivatukka (43)..........kp?/22-32.......yk4
sarialeksandra (42)......kp?/30...........yk2v
anuliini72 (41)............kp?/27............yk2
Tintti-Tiivari (42)........kp?/26............yk8
Tepias (42)................kp?/26-29.......yk10
Wienna (41)...............kp?/?..............yk?





HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
 
No voi pahus, PippuriPiia70 :(

Itse en ole testannut - eihän minulla ole edes r-testejä ja nyt oon lomamatkalla muutenkin ja viivyn muiden nurkissa, joten enpä hirmuisesti voi täältä edes lähteä hakemaan (on tosi pieni paikkakunta vielä).

Oikein rentouttavaa viikon jatkoa ja plussia!
 
Iltaa!

Onpas täällä hiljaiseloa : / Onneksi muutamat kuumeilijat jaksavat kesän lämmöistä huolimatta olla palstalla. Ja kiitokset teille jotka päivittelette, ittellä ei siihen ole taitoja!

Mukavaa matkaa teillen jotka reissun päälle pääsette! Huolehtikaa toisistanne :kiss:

Oliivitar piinailukaverini! ;)

ON; Dippailin siis ma hailukan o-testin, ti myös hailukan ja tänään ei enää mitään testissä. Samoin kävi kuin viime kierrolla. Jatkan kuitenkin dippaamista,mutta luulenpa tikkujen viivasen ja värihailukan perusteella oviksen olleen tuolloin ma tai ti. Niin tai sitten kun väriä ei enempiä tullu niin josko en sitten enää edes ovuloi :'( Mulla ei ole oviksen aikoihin mitään tunnistettavia oireita. Tai ehkä tuota limailua enempi jos oikein miettii. En tiedä :headwall: mitä tässä ajatella.

Lämpimiä hetkiä Ihunaiset :wave:
 
..yön kähmyräistä..

Talvi ihuna - alä sie sure:kiss:jokaisella naisella on vuodessa 1-2 ovuloimatonta kiertoa ja tämä on fakta tietoa.=)

Anovulatorinen vuoto(ovuloimattoman kierron jälkeen..)
Toisinaan kuukautiskierrossa ei irtoa munasolua. Tällaista kiertoa kutsutaan anovulatoriseksi ja on normaalia vaikka anovulatorisia kiertoja olisi parikin vuodessa. Hormonitoiminnasta johtuen kohdun limakalvo valuu jossain vaiheessa ulos vaikka kalvo ei ole normaalin kierron mukaan paksuuntunut. Tästä johtuen vuoto on usein huomattavasti tavallista niukempaa. Anovulatorinen kierto voi olla tavallista kiertoa huomattavasti pidempi tai normaalipituinen. Niitä esiintyy kaikenikäisillä naisilla, tosin enemmän silloin kun kuukautiset ovat juuri alkaneet, tai kun ne ovat jo pian päättymässä (eli siis teinitytöillä ja vaihdevuosia lähenevillä).


:attn:Vinks! Oletko kokeillut vaginasta saakka, tuntuuko siellä sisällä limaista, kananmunanvalkuaisen tyyppistä vuotoa?
..kaikilla sitä ei ole paljoa ja ei välttämättä vuoda aina ulos saakka(pikkareihin)

Kokeileppa ihuna Greippimehua!!!!( n. viikon verran vuodon alettua)
..se lisäsi minulla ja monella muulahin naisella liman eritystä reippaanlaisesti.

Liiallinen käyttö voi tehdä päinvastaisen vaikutuksen - alakerta kuiva kuin sahara.:$

Itselläni sitä limaa saattaa ponnistaessa hölähtää ihan kunnolla 3vrk:n verran ennen ovista, oikeaa hyytelömäistä.:whistle:

HYvä linkki:wave:
luomupimu: Ovulaatiolima ja muita valkovuodon ihania/ällöjä olomuotoja
..ja sieltä ote:
Jokaisella naisella on omanlainen kiertonsa valkovuodon suhteen. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä vähemmän erittäin hedelmällistä valkovuotoa on kuukaudessa. Joillakin naisilla taas ei ole lainkaan tätä hedelmällistä valkovuotoa. Tämä hedelmällinen valkovuoto on kuitenkin erittäin tärkeä komponentti raskauden onnistumisessa, joten on varsin hyödyllistä aloittaa valkovuodon tarkkailu ja tsekata, ovatko kaikki asiat sen puolesta kohdillaan.

Minulla meni pari kuukautta oppia tunnistamaan eri tyypiset valkovuodot. Mutta kärsivällisyydellä ja järjestelmällisyydellä menetelmän kyllä oppii!



Esterille puuuhkun testiin sinne reissun päälle punaväriä puuuuuuh:whistle::heart:
..kuin myös muidenhin ihunien testilöihin.:heart:

Iso lämmin halitus tädin yllättämille:hug::heart:

..miulla ihan veto poissa, on ollunna hyvin kovat oviksen jälkeisen oireet - koko ajan johonhin kohden alavatsalla/seljässä kolottaa..:ashamed:

..onneksi tiedossa pe-su mökkeilyä, uimista, saunomista, grillailua - rentoilua vaan.:cool:
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Talvi-74
memmun koiraselle pikaista paranemista:heart:

Meillä nuorimmaisen Sylvikin korvan takana kauhia takku mälli.(huopaantuu karva helposti)
..mitenhän sen parhaiten saisi poijjes, ilman että pelkään leikkaavani korvan ihoa-kääääks?!:O(kampakaan kun ei pysty)..
 
mur-mur Meillä on puolipitkäkarvaisia kissoja ja yksi niistä huopaantuu tosi helposti (juuri eilen niitä takkupalloja/huopamattoja poistelin). Mitä mä teen, niin ujutan takun ja ihon väliin varovasti kamman ja sitten leikkaan siitä kamman päältä - tälleen ei mene iho väliin mitenkään. Jos kampa ei meinaa mennä sinne, niin takkua voi aluksi leikata "pystysuunnassa" varovasti pienemmiksi paloiksi. Yleensä tämän jälkeen kamman saa sinne takun alle. Tsemppiä takun poistoon!
 
Voi voi voi, nyt on ollut sellaista kuhertelua miehen kanssa, että melkein harmittaa kun menee vipinät ns. "hukkaan", kun on vasta kp8. Mutta kivaahan se on silti. ;) Elämäni ensimmäiset ovistikut odottavat korkkaustaan. Onko teillä muilla kokemusta Sofin testeistä, onko niistä mihinkään? Entä milloin kannattaisi aloittaa testaaminen, kun kiertoni on 23-33 pv? Viimeksi oli 29 pv.

mur-mur: Tuo Sirppuliinin vinkki takunpoistosta kannattaa kokeilla. Minäkin yleensä noita takkusia olen ensin leikellyt pituussuunnassa ja se tuntuu auttavan.

Haukkusen ihottuma alkaa olla jo paremman näköinen, eikä taida enää niin kovin kipeäkään olla. Mutta vielä puolitoista viikkoa antibioottikuuria jäljellä. Kyllä muuten tekee nyt oikein erityisen paljon mieli mökille, kun tietää että koiran uima- ja kapsutuskiellon takia sinne ei nyt voida mennä. Mustikat ja kantarellitkin tuolla metsissä jo odottelisivat. Nams. :)
 
  • Tykkää
Reactions: Talvi-74
Helouuu

juu-uh, aurinko yrittelee paistella täällä... Saas nähdä pääsemmekö pesueen kanssa uimaan asti... Ainakin nuotioletuille meät on kutsuttu =)

Mur-mur Sain aikoinaan eläinlääkäriltä hoitoainetta kissalle, mutta varmasti passaa koirallekin :D Pitää takkuuntuvat karvat kurissa. Ja lisäksi olen ostanut sellaiset pyöreäkärkiset sakset, millä on hyvä leikkailla Sirppuliinin mainitsemaan pystysuuntaan. Ja on muuten erinomaiset tassukarvojen ja korvakarvojen siistimiseen.

HArmin pujutsut, että teillä jäi ovis hyödyntämättä.. Mutta ihanaa ja rentouttavaa mökkeilyä viikonlopuksi =) Meillä luultavasti jää tänä kesänä mökkeilyt väliin :/ Miehellä pitää niin kiirusta, huoh...

Memmu, sulla kun on epäsäännöllinen kierto, aloittaisin sinuna oviksen testauksen heti huomenna. Kartoittasin kierron ja näin ehkä ovis ei pääsisi karkuunkaan. Ja hyvä ihminen, jatkakaa hyvin alkaneita harjoituksia Loppujen lopuksi, niinhän ne vauvat tehdään :D Ovisliuskat auttavat vain täsmäiskuihin! Ja onhan se niinkin, että ne pienet soturit hyvissä oloissa saattavat elää sen 5vrk, sanoo oliivitar joka aloittanut on "säilömisen" :heart: Ja eipä tuo ovisviiva näyttänyt vahvistumisen merkkejä minulla vieläkään...

Talvi, jatka vain vielä pari päivää tikuttamista, ihan mielenkiinnosta. Ennen kuin aloin tikuttamaan ovista, luulin, että se minulla on kierron puolessa välissä ja yllätyin kuin se lymyilikin kauempana. Ja tosiaan, testeistä riippuen, testit kyllä näyttävät eri tavoin viivaa. Davideilla en saanut koskaan tasavahvaa viivaa, mutta pregcheckeillä sain. Toivon kyllä kovasti ettei sinun tarvitse enää edes kokeilla toisenlaisia liuskoja, vaan nyt osuisi se TÄSMÄisku kohillensa

Ja voihan se olla ovuloimaton kierto, vaikka LH tekeekin nousun... eli kyll se naisen kroppa on yhtä umpikiero kuin korkkiruuvi... :D Ja kuumeisen naisen käsissä se ei tunkeudu edes viinipullon korkkiin ;)
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Talvi-74 ja memmu05
Kiitos ihunat vinkista:kiss: pitääpä heti kohta kokeilla Sylvikin korva takkuloihin tuota kampa/sakset juttua!=)

Odottelen täällä esikkoa kylään, aletaan värkkäämään Pitaleipiin täytteita-nam!
..no nytpä hän tuli - Heips!:wave:
 
Kiitos taas Mur-Mur tietoiskusta. :flower:

Ja juu,noista tikkusista. Kyllähän vaihdan toisiin ovistesteihin seuraavaan kiertoon ja taidan sitten tikuttaa heti tätin jätettyä ja jatkan taas tätiin saakka.... Hitsit,johan siihen palaa rahaa koko tilin verran :kieh: Joo tietysti salaa toivon,että tallettelut toisivat toivottuja punaisia viivoja eikä tikkukaupoille tarttis lähteä, mutta näillä mennään. Joskus se ajatus vaan valtaa,kaiketi just sen toivomisen vuoksi,jotta eiköhän meille enää pieniäistä anneta. :heart:
Täysillähän täällä nautitaan pienimmäisen konttailuista ja kiipeilimisistä,joten hyvä,että työkeikoilla malttaisi käydä. Nooh,pari kk enää keikkoja,sitten ei enempiä lupailtu. Saapahan olla lasten kera!

Pikkuisen kyllä mieli tekisi tuonne piinailijoitten listalle......

Heilutellaanhan peittosia ja :kiss: ja sitten saataisiin kaikille nyytikkäitä :heart:
 
Viimeksi muokattu:



Perjantai 05.07.2013

Nimi / ikä.....................Kp.....................yrityskerta

PippuriPiia-70 (42).........kp 4/26-28...........yk 7?
memmu05 (40)..............kp 9/23-33...........yk 2
Marza (43).....................kp 10/30.................yk 2v
lily-rose (38)..................kp 15/28.................yk?
Talvi-74 (39)..................kp 16/25-28.............yk 5
Oliivitar (42)..................kp 17/26-29............yk 7
Esteri1 (40)...................kp 24/28................yk 9
Minttu71 (41).................kp 25/30................yk 6
Fiialiia (40+)..................kp 25/27-30............yk yli 6v
Morticia (44)..................kp 37/29-35............yk ?
Mamma vaan (41)..........kp 38/24-25............yk 2v
Justiina (40)..................kp 72/30-60............yk ?





Piinailupäivät:

Esteri1 (40)..........dpo 11
Fiialiia (40+)..........dpo 13




Plussanneet:

Sirppuliini (40)........28.3.13........yk 2
mamuska7 (39)........22.4.13........yk ?
äiskä-73 (40)............6.6.13..........yk 7

Onnenmurunen (39).......18.6.13.........yk3



Taustailijat/kadonneet:
Rominas (42v)............kp?/26-27.........yk2
sinivatukka (43)..........kp?/22-32.......yk4
sarialeksandra (42)......kp?/30...........yk2v
anuliini72 (41)............kp?/27............yk2
Tintti-Tiivari (42)........kp?/26............yk8
Tepias (42)................kp?/26-29.......yk10
Wienna (41)...............kp?/?..............yk?





HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
 
Päivittelin tuota listaa. Talvi-74, haluaisitko piinislistalle? Olisiko se dpo 4 tänään?

En ole edelleenkään testaillut. Sellaista pientä jomotusta on tuolla ollut, että täti tullee kyläilemään nyt viikonlopun aikana.

Vaan kertoilkaapa muutkin, jos haluaisitte tuonne piinislistalle - siellä olisi kovasti tilaa...

Aurinkoa ja lemmenöitä!
 
Heipat!

Fiialiia kiva kun päivitit listan. Ja kiitos kysymästä, kyllähän se mieli piinailulistalle tekisi. En tiiä kuinka se lasku dpo:lle alkoi,mutta jos se ovis oli ja meni niin uskon siihen tiistaihin. Tai luulen,tai jotaan :confused: tai en tiiä! Joo kyllä on sen OLTAVA ollu tiistai :kieh:

:heart:
 


Kovin on hiljaista, mutta nauttikaamme Suomen lyhyestä Suvesta! :)

Tämä kierto on jollain lailla meikälle pelottava, johtuukohan jo yritetystä ajasta, luovuttamisen ajatuksesta, tärpistä näihin aikoihin kahden vuoden takaa, oman kropan hyväksymisestä...Mutta unelmasta en vain vielä päästä irti :heart:

Ja vihdoin viimein alkaa ovisviivassa tapahtumaan vahvenemista... Katsellaan illasta, josko pääsisin piinailemaan =) Tahtoo sinne ja tahtoo kellistää miehen! :whistle:
 
Hellou kaikki Ihunaiset:)

Uni karkas silivei johonkin ja tuli pieneen mieleen lukea teidän kuulumisia.
yhtä hyvä henki ja tsemppaus täällä jatkuu kun ennenkin ja hyvä niin:)
Täällä mennään päivä kerrallaan. Käytiin mökkeileen lasten kaa ja ajatus lähtä viel yks reissu tekemään ennen kun koulu alkaa. Viel taistelen kierukka vuotojen kans vaikka yli kk ollut kierukka niin menkat kesti 2 vkoa JEPAJEE ja tiputtelee menkkojen jälkeen hieman koko ajan ja aivan tajuttoman kipiät nännit kun ovista pukkaa eli hormoonit sekasin heti satasella.. :(
Saikulla ollaan vielä mutta yritän työelämään kun koulut alkaa.
Hyvvee kesän jatkoja ja puhureita isosti puhallan. <3
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: PippuriPiia-70


Huomenia!!!

Lily-Rose =) Wau... Sinulle aukeavat aika jännät ovet!!! Onnea työelämään :kiss: Ja vuoden päästä... ehkä:heart:

Tattinen, pahuksen kierukka, toivottavasti hormoonit tasoittuvat nopeaan! Ja peukutan toiselle reissulle. Minä täällä yritän rustata vasta ensimmäistä lomamatkaa...

Ja eih.... kyllä niiiiin hitaasti vahvistuu tuo viiva, suurennuslasilla näkyy vahvistuminen, taitaa mennä taas pitkälle tuo ovis : / Muut oireet ovatkin selvästi vahvempia =)

Fiialiia olet ollut mielessäni, mikäs siulla on tilanne
 
Viimeksi muokattu:
Moikkaus tännehin!:wave:

Viikonloppu mökillä takana ja oli kuulkaas niiiiiiiin ihunaa saada polskia(uin 7 kertaa ja se on miulle paljon se..)järvessä lapsen ja mieheni kera.:heart:
..mieshän ei ui, ellei vesi kuin linnun maitoa - ja nyt se oli.:)

lily-rose - mukavaa työelämää siulle!:):heart:


PLussasia O&R-testeihin toivottee *mur-mur*!!!!
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: PippuriPiia-70

Yhteistyössä