40+ so what wol.13

Torstai 22.5.2014

nimi / ikä........................kp / kierron pituus

Marza (43)............................30kp / 30
bugsy (43)............................24kp / 29-31
ruutana.................................22kp / 28
sahramiini (42).......................18kp / 26-29
Vesipossu (--)........................16kp / ~28
Äiti seiskanelonen (40)............15kp / 27-28
Vauvahaaveita (40).................11kp / 28
Minttu71 (42).........................10kp / 30
Jetsulleen (39)........................07kp / 23-25
Fleur (39)...............................05kp / 25-27
Jimima (42)............................04kp / 28-30
Jopo73 (40)...........................03kp / 25-28
hupiaelämään(40+)................01kp / 30-34
Tyydeli(40).............................?kp/ ?

Piinailupäivät:

ruutana..........dpo 9
Äiti74..............dpo 6
sahramiini........dpo 4

Plussanneet: :heart:
Saana72 - 02/2014
Iines* - 03/2014
Tuuliannaliina - 03/2014
Esteri1 - 5/2014
~lounakehto~ - 5/2014

Taustailijat:
Susseli72 (41)
Memmu05 (40)
Bugsy (43)
SoturiPrinsessa (43)
Jadee (39)
Tiuku74 (39)
PippuriPiia-70 (43)
Tintti-Tiivari (43)
Fiialiia (40+)
Piksukka (39)
Nipsu74 (40)
Lumikki1970 (43)
Fertility Calendar Tool | babymed.com


"All will be well as long as we do our best"
 
Viimeksi muokattu:
Mitäs tänne, yhtä piinaako kaikilla (?).

fleur, tsemppiä nyt. Kyllä kaikilla meillä varmaan on aika ajoin sama fiilis. Eikä sitä kyllä loputtomiin jaksakaan aina vaan yrittää, joskus se raja tulee vastaan. Joillekin aiemmin, joillekin myöhemmin.

hupiaelämään: Olen miettinyt samaa siitä kohdun poistosta. Joku toinen toimenpide vissiin on myös, lempeämpi. Mutta sen tulokset eivät välttämättä ole toivotut. Oletko kuullut?

Jimima, Tyydeli, tosi ikävää, että km vie tätä yritysaikaa noinkin paljon. Kumpa pian pääsisitte normaalitilaan ja uutta yritystä kehittämään.

ruutana: olit kyllä aika ajoissa testien kanssa (vaikka itse myös tikuttelen päivittäin). Testaapa muutaman päivän päästä uudelleen. Harmitellaan sitten, jos se ei muuksi muutu.

Niin, itse oon tikuttanut r-testiä joka päivä jo kolme päivää (vai neljä?). Jotta tiedän koska toi lääke häviää. Lääkehän puolittuu joka vuorokausi. Vielä tänään oli joku hailakkaakin hailakampi haamuviiva. Sunnuntaina vasta pitäisi mun testeillä olla ihan blanco, että katsotaan nyt. En kuitenkaan usko enää huomenna siihen mitään tulevan. Olisin tilannut jo testejä lisää, mut jäi maksuvälineet kotiiin.
 
Viimeksi muokattu:
Jimima, juuri niin. Kaavinta ajatuksena on paljon pahempi kuin itse operaatio. Omassa tilanteessa se oli helpotus. Siihen vuotoon tuli kertaheitolla stoppi. Eikä operaation jälkeen ollut MITÄÄN sellaista oloa, että sisuksiin olisi kajottu. Päin vastoin, olo oli normaali. Ja helpotti sekin, kun tiesi, että se on ultran kanssa tehty. Ja oletus, että kaikki on mennyt hyvin, niin kohdunkin pitäisi olla tyhjä.

Hyvä että sullakin on tyhjentynyt. Ja toivotaan tosiaan, että se on munarakkula ja ovista enteilee!! Peukut pystyssä!!

Voi harmi, Jopo ja hupiaelämään menkoista! :(
 
Itse olen kuullut vain positiivisia kokemuksia kohdunpoistosta. Kuukautis oireet jäävät pois ja elämä muuttuu valoisammaksi. Tosin sitten se nurjapuoli on ne vaihdevuosioireet...Elämä on muuttunut monilla, kun kivut ym jää pois.
Tänään olisi mentävä taas kunnon kauppaan. Yhdellä lapsella on synttärit viikonloppuna, niin haettava juhlamössöt. On niin väsymys, ettei millään jaksais lähteä. Ei muuta kuin rautaliuosta poskeen ja pari beroccaa. Sitten menoksi. Toivottavasti nämä on viimeiset menkat....,............
 
Pikapäivitys, kp 9 eikä toistaseksi mitään ovisoireita :confused:, onkohan kierto pitenemään päin kun viimeks oli tuo 31. Ja viimeks oli kyllä oireita kunnolla kp 9-10. Täytynee ruveta tikuttelemaan päivällä ja huomisesta eteenpäin että näkee missä mennään...
 
Eilen oli kp 24/28 ja oli sit pakko testata kun ihmeellistä kuvotusta ollut muutaman päivän. Ihan puhdas nega sieltä taaskin tuli. Nyt ei onneksi ole kaapissa yhtään testiä, joten yritän sinnitellä sinne oletettuihin menkkoihin asti testailematta. Eilen tosin tuli hieman vuotoa, joka olisi voinut olla kiinnittymisvuotoakin, mutta en nyt toistaiseksi laske senkään varaan. Ei ole oikein raskautunut olotila, ainoastaan tuo kuvotus vaivaa silloin tällöin, mutta senkin voi laittaa helteen piikkiin :headwall:
 
ruutana tosi ikävää :hug: Minäkin jotenkin uskon, että sen tietää jos on raskaana tahi ei.

Pahoittelut myös Marzalle! Toivottavasti tyttönne on paranemaan päin. Eihän tuo tietenkään vaarallinen ole, vaikka hurjan näköinen olisikin.

Jetsulleen, tsemppiä tikutteluun, toivottavasti ovis löytyisi.

Itellä myös sama olo kuin ruutanalla, eli ei sitä raskaana olla. Lääkkeen myötä kaikki "raskausoireet" on hävinneet, eikä uusia, oikeita, ole tullut tilalle. Vatsa on littana, rinnat pehmeät, kuten aina tässä vaiheessa kiertoa. Ja tikussa eilen aamulla jo nega. Taas joutuu keräilemään itseään.
 
Maanantai 26.5.2014

nimi / ikä........................kp / kierron pituus

bugsy (43)............................28kp / 29-31
ruutana.................................26kp / 28
sahramiini (42).......................22kp / 26-29
Vesipossu (--)........................20kp / ~28
Äiti seiskanelonen (40)............19kp / 27-28
Vauvahaaveita (40).................15kp / 28
Minttu71 (42).........................14kp / 30
Jetsulleen (39)........................11kp / 23-25
Fleur (39)...............................09kp / 25-27
Jimima (42)............................08kp / 28-30
Jopo73 (40)...........................07kp / 25-28
hupiaelämään(40+).................05kp / 30-34
Marza (43).............................03kp / 30
Tyydeli(40).............................?kp/ ?

Piinailupäivät:

ruutana.............dpo 13
Äiti74.................dpo 10
sahramiini...........dpo 8
Vauvahaaveita... dpo1

Plussanneet: :heart:
Saana72 - 02/2014
Iines* - 03/2014
Tuuliannaliina - 03/2014
Esteri1 - 5/2014
~lounakehto~ - 5/2014

Taustailijat:
Susseli72 (41)
Memmu05 (40)
Bugsy (43)
SoturiPrinsessa (43)
Jadee (39)
Tiuku74 (39)
PippuriPiia-70 (43)
Tintti-Tiivari (43)
Fiialiia (40+)
Piksukka (39)
Nipsu74 (40)
Lumikki1970 (43)
Fertility Calendar Tool | babymed.com


"All will be well as long as we do our best"
 
Viimeksi muokattu:
Heippa ihanaiset!

Pahoittelut heti alkuun uuteen kiertoon joutuneille :( Mutta ei lannistuta, vaikka sepä se päällimmäinen tunne yleensä tahtoo olla....

Täällä taas tuntemusten/"havaintojen" perusteella veikkaisin olevan dpo1 (en puhelimella saa noita värejä muutettua) Ja viimeisiä kuukausia mennään yrittäen. Päätin jo aikoja sitten että 40v on kyllä raja kun/jos sinne synnärille asti vielä pääsen ja jos tässä piakkoin onnistutaan niin olenhan 41v synnyttäjä....kunkahan pitkään sitä takarajaa tässä venytetään :LOL:
 
Mukavaa alkanutta viikkoa :)
Täällä kp 22 ja dpo 8 laskurin ja dpo 10 tuntemusten mukaan. Muutama päivä sitten alko rintojen aristus ja nännit on ihan kipeät. Voi luonto kun kiusaat meitä innokkaita kaiken maailman nipistelyillä! Mites muut piinailijat, onko mitä raportoitavaa?
 
Sahramiini, tuohan kuulostaa ihan itse tärpiltä. Jos ei sulla siis normisti tässä vaiheessa ole noita rintojen aristuksia.

Vauvahaaveita: Mulla oli ihan sama pläni kuin sullakin. Lapset (2kpl) tehdään ennen kuin 40v tulee täyteen. Noh, kuis ollakaan tässä sitä vielä ollaan. Nyt on rajana, et oon enintään 41v synnytyksessä.... en ole mitenkään vielä antamassa periksi. Pitäskö sitä muka oikeesti jo lopettaa yritykset???
 
Heipat kaikille tasapuolisesti!

Täällä sitä odotellaan tätiä, tai siis ulos olisin potkimassa jos tänne asti luunsa hinaa.
Ja meikäläiselle saa päivittää iäksi nyt 44v, kääk....

Ja takarajat raskautumisen suhteen venyy ja paukkuu. Mutta justiinsa sisko kertoi lukeneensa jostain lääkäristä, joka oli avustanut 57 vuotiaan synnytyksessä. No ihan noin kauan en aio olla mukana tässä p
alstailemassa, mutta niin kauan kuitenkin, kunnes asia suuntaan tai toiseen ratkeaa. Ja kyllähän se ajan kuluessa niin tekeekin, väistämättä.

Mutta nyt siis ootellaan, tuntemuksia selän julinnasta yms on, mutta toivottavasti johtuvat muusta kuin siitä haahkasta.

Palaillaan...
t:bugsy
 
  • Tykkää
Reactions: Äiti seiskanelonen
Aikarajoista, ;) mä periaatteessa toivoisin, että vielä 2kk sisällä tärppäis, että syntyis ennen ku esikoinen on kolme ja menis noi äitiyspäivärahat samojen mukaan. Tai että olis Tää vuosi aikaa... Mutta eihän me olla vielä edes istuttu alas miehen kanssa, ja juteltu, että mitä me tehdään. Että vieläkö kerran yritetään. Ehkä me kuitenkin yritetään. Oma vauvakuume ei tietenkään ole muuttunut, mutta kieltämättä vähän arveluttaa tämä kropan toimiminen ja reistaaminen... Tuli tuossa ensimmäisen peitonheiluttelun jälkeen selkeästi jotain laskeumavikaa. EI KIVA!!! Emättimen takaseinämä tms. Eilen olo oli kuin olis kuiva tamponi pyrkimässä ulos... Tänään tosin helpompi olo. Mutta vauhdilla tilasin jälkitarkastus ajan ensiviikolle. Sekin tuossa kaavinnassa oli hyvää, jos siinä jokin oli hyvää... Onko muilla kokemuksia mistään gynekologisista laskeumista?

Peukkuja Sahramiini ja bugsy!!! Oireettomuus ja rintojen arkuus on hyviä oireita!!

Mä muutes onnistun nykyään kirjoittelee puhelimella. :) Kikkailemalla, mutta silti. Eli yleensä kirjaimet vaan vilahtaa ha katoaa, eikä anna kirjoittaa. Mutta jos painan muokkaa&esikatsele. Tarvittaessa aina uudestaan Se Esikatsele, niin silloin jo antaa kirjoittaa!! :)
 
Niin ja tikutteluista, r-testillä hädin tuskin nähtävää haamua/nega ja ovistestillä viivanen, joka ei kerro mitään. :) Noh, tähtäys olikin bongata ovis vasta yksien menkkojen jälkeen. Ennen juhannusta, kenties.
 
Tänään olin sitten kuitenkin malttamaton ja ostin prismasta jonkun testin. Kotiin palattua sulkeuduin vessaan sen kanssa. Olo ollut nimittäin outo koko päivän, kuvottaa, kaikki ruoka kuvottaa enkä ole kauheasti suönytkään. Vessassa ei tullut testiin kuin yksi viiva ja oli pakko lopettaa tikun kyttäily kun lapsi takoi vessan ovea. Noin vartti testauksesta menin uudelleen katsomaan testiä ja siinä on haamuviiva!!!! Nyt sitten ihmetyttää ollako vai eikö raskaana? Taidan jatkaa testailua huomen aamusella, jänskättää kyllä aika rankasti
 
ruutana: jännityksellä odotamme aamuista testitulostasi :popcorn:

Tyydeli Kuulostaa ikävältä vaivalta, mutta varmastikin ohimenevää. Ei ole kokemusta noista(kaan). Aika hurjalta kuulostaa tuo 2kk, mutta "tämä vuosi" jo vähän rennommalta. On se tietty totta, että jos on ollut aiemmin hyvät äitiysrahat, niin niitä toivoisi uudelleenkin. Tiedän kyllä tapauksen, joissa on just sellasen viikon verran mennyt pieleen (aikarajan yli) ja äit.raha pudonnut sitten ihan minimiin. Se vasta on ihan p****stä.

Myöhästyneet onnittelut bugsylle ja aikaiset Marzalle =)
 
Testasin aamulla uudelleen samaisella Pregent Stickillä ja testiajan ulkopuolella siihen tuli haalea viiva. Oli sitten pakko googletella ja vaikuttaisi siltä, että kyseinen testi voi antaa joillekin aina ns. viivan paikan, sellaisen harmaan. Tämän aamuinen testaus on kyllä ihan vaalea harmaan, mutta eilinen ehkä hiukan punertava. :headwall:

Ei kai se auta kuin ajaa apteekkiin hakemaan jotain "luotettavampaa" testiä ja jos vain mahdollista niin testailla vasta huomenna jos ei täti jo kurvaa paikalle. Toisaalta on sellainen olo, että tulvat saattaisi kohta alkaa. :|

Mites äiti seiskanelonen, onko mitään oireita suuntaan jos toiseen vielä?
 
Oi täällä porvoossa kun oli yöllä se tulipalo missä kuoli yksi mies.miehen työkaverit oli soittanu palolaitoksen paikalle ja yrittäneet pelastaa sen miehen mutteivät olleet päässeet sisälle :-( asuvat siinä seinän takana
 
Heippa kaikille. :wave: Täällähän on jännät paikat muutamilla, pidetään peukkuja. :)

Aikarajoista voin omalla kohdalla sanoa, että sellaista ei oikeastaan ole. Olen jääräpäisesti päättänyt, että yritetään sitkeästi enkä luovuta ihan helpolla. Jos ei 45+ ikäisenä ole onnistunut, niin täytyy kai sitten todeta, ettei toista lasta meille taida tulla, mutta sen verran jääräpää olen, etten mitään takarajaa aseta. :D Minullakin oli alunperin "suunnitelmana" että toinen vauva syntyisi hyvissä ajoin ennen esikoisen 3-vuotispäivää, mutta toisin kävi. Jos olisi heti tärpännyt, esikoinen olisi juuri ehtinyt täyttää 2 vuotta, mutta nyt hän ehtii lähemmäs 3,5 vuoden ikää, jos nyt tärppäisi. Sama ikäero on itselläni ja veljelläni ja kyllä me silti leikimme lapsena yhdessä, joten ei tuo varsinaisesti harmita. Kunhan nyt vaan saisimme toisen lapsen...: /

Täällä ihmettelen edelleen tätä kiertoani. Melkein koko viime viikon oli vuotoa, jonka päättelin ekoiksi menkoiksi (siis kkm:n jälkeen :D) ja viikonlopuksi se loppui, vain tullakseen suununtai-illalla takaisin ruskeana tuhruna. :kieh: Ai että mua kypsyttää tällainen! Ei uskalla käyttää mitään vaaleita kesävaatteita, kun koskaan ei voi olla varma ettei sieltä tule mitään hyökyaaltoa taas. Nyt tuntuu kyllä loppuneen. *sormet ristissä* Tein viime viikolla noita ovistestejä ja la-su näytti mielestäni plussaa (oli hieman liukuvärinen testiviiva, mutta enemmän tai vähemmän tasavahva kontrolliviivan kanssa. Eilen näytti jo haaleampaa viivaa, joten jos se ovis oli, niin se taisi nyt mennä. Peittoa heilutettiin la ja su, mutta eilen mies oli väsynyt ja huonotuulinen eikä oikein jaksanut kiinnostua, joten toivottavasti nuo viikonlopun talletukset riittivät, JOS mulla nyt ovis oli. Tein tänään lisäksi r-testin, jotta saisin varmuuden siitä että tuo epäonnistunut raskaus on nyt ohi, ja kyllä se nega oli. Turhauttavaa miten paljon aikaa tässäkin on mennyt hukkaan. En varsinaisesti enää sure tuota keskenmenoa, nyt lähinnä harmittaa ja ottaa päähän. On myös huoli siitä, että onnistuuko enää toista kertaa ja jos onnistuu, niin olisiko kyseessä laatualkio vai täytyykö tuo kokea vielä toistamiseen. Jos tulen vielä raskaaksi ja se pysyy kyydissä, en varmasti pysty rentoutumaan hetkeäkään ennen kun rakenneultra on onnellisesti ohi...:ashamed:

Nyt sitten odottelemaan mahdollisia oireita. Hieman kurjaa, kun ei oikein tiedä milloin odottaa menkkoja tai milloin mahdollisen r-testin voisi tehdä, kun en oikein tiedä miten tämän kierron laskisin. Ke 14.5 tuli tosiaan kunnon vuoto parin tunnin ajan ja sitten oli pari päivää taukoa, sitten taas hieman vuotoa ja taas taukoa ja vähän ruskeaa tuhrua. Viime maanantaista alkoi sitten vuotaa silleen menkkamaisesti ja säännöllisesti, joten ehkä pitäisi laskea siitä, mutta toisaalta, jos ovis tosiaan oli jo viime la tai su, KP1 ei juuri ole voinut olla vasta viime maanantai. No, katsellaan nyt pari viikkoa ja jos siltä tuntuu, niin testaillaan.

Mukavaa tiistaita kaikille harmaasta koleasta säästä huolimatta! :)
 

Yhteistyössä