5kk mittoja...??? =)

Nyt taitaa tulla tämän palstan ennätys tähän mennessä! Meidän "pikkuprinsessa" oli 5 kk:n neuvolassa 68 cm ja 8540 g. Tuossa vaiheessa oli kiinteitä kuukauden verran syöty ja korvikkeella oltu reilun parin kuukauden ajan (rintaa riitti vain pariksi ekaksi kuukaudeksi). Ei sen puoleen ollaan oltu miehen kanssa samanlaisia jytkyjä tuossa iässä, joten lienee geeneissä :LOL:
 
tässä meidän pikkuneitin tuoreet mitat 5kk neuvolasta: pituus 62cm ja paino 6185g :heart: kasvanut tasaisesti "pienten tyttöjen käyrällä", eli 80% ikäisistään on isompia. täysimetyksellä menty täälläkin ja vielä kuukausi jatketaan.
 
Okei, meidän poika on tällä hetkellä vasta 3,5kk, mutta oli pakko vastata. Katselin noita mittoja ja meillä taitaa täällä kasvaa jättiläinen, koska 3kk neuvolassa oltiin 64,5 cm ja 6970 grammaa.

Ja ollaan ruvettu vähitellen antamaan kiinteitä, kun eihän tuo enään tullut täyteen pelkällä tissillä ja korvikkeella. Neuvolassakin neuvottiin, että rupea vaan antamaan jos rupeaa tuntumaan ettei maito enään riitä hänelle.
 

Yhteistyössä