5kk vauva sylkee kiinteät syystansa - mitä tehdä?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kiinteät aloitettu kun paino ei enää noussut. Esikoisella aloitettiin aikoinaan vähän myöhemmin eikä sylkenyt suustaan pois.
Pari päivää nyt vasta syöty, sitkeästi vain syötän yhtä ja samaa sylkemisestä ja kakomisesta huolimatta? Mietin vaan että miten mahtaa painon nousuun vaikuttaa kun ei mene päivän aikana varmaan edes puolta teelusikallista alas asti...
 
Ei oo vielä valmis kiinteille, luulisin. Eipä niissä kiinteissä oo energiaa yhtään enempää kuin äidinmaidossakaan, paljon vähemmän jopa (en tiedä imetätkö, mutta korvikkeessakin on enemmän energiaa). Juoko hyvin?
 
Ehkä vauva ei ole vielä valmis kiinteisiin. Tarjoa kerran päivässä, mutta jos sylkee ulos niin jätä sen päivän ruokailu siihen. Tuleehan siitä ruuasta suuhun makua ja pääsee totuttelemaan kiinteisiin.

Omani rupesi "syömään" kiinteitä vasta tuolla 10kk iässä ja siihen asti ne muutamatkin lusikalliset oli yhtä taistelua. Paljon helpommalla olisin itse päässyt jos olisin osannut olla asiasta murehtimatta.
Paras ohje on: sinä päätät mitä syödään, vauva/lapsi miten paljon. Väkisin ei kannata yrittää siitä tulee vain vauvallekin kammoa ruokailua kohtaan.
 

Yhteistyössä