5kk vauvalle tekemistä

  • Viestiketjun aloittaja "vvieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vvieras"
Meidän 5kk on nyt ryöminyt muutaman viikon ja nyt mennään ihan koko ajan lattialla ja sen takia pitää ottaa vauva vessaankin mukaan, kun on ihan hetkessä ehtinyt jonnekin.

Olen yrittänyt karsia kaikki vaaralliset jutut, mutta kun vauva menee päin tv tasoja ja muuta. Pitäisiköhän tehdä sohvatyynyistä vaikka aitaus tuolle neidille, niin pysyy siellä sisällä :D

Mitä teidän vauvat tekee, kun yritätte vaikka laittaa ruoan? Välillä olen laittanut syöttötuoliin, mutta siinäkään viitsi kun ihan hetken pitää kun ei osaa ilman tukea istua eli ei saisi pitää kovin kauan.
 
ggggg
No ei meillä tarvitse kiinni köyttää vaan laitetaan ovet kiinni niistä huoneista mihin ei saa mennä ja muuten on raivattu kaikki vaarallinen pois. Mitä se haittaa, jos vähä tölmyilee pitkin seiniä ja tv-tasoja? Siinähän tuo oppii väistelemään :)
 
Me myös pidettiin ovia kiinni ja viriteltiin portteja tuossa vaiheessa. Juuri 5kk tienoilla kun neiti lähti ryömimään ja nousi seisomaan kaikkea vasten mihin yletti, mutta ei tajunnut vielä että pitäis pitää kiinni eikä osannut laskeutua muuta kuin otsalleen.

Me ostettiin myös konttauskypärä prismasta. Oltiin aiemmin naurettu sellaiselle, mutta muutaman otsamustelman jälkeen katsottiin parhaaksi nöyrtyä hommaamaan, ihan oman mielenrauhan vuoksi. Aika vähälle käytölle jäi kun ei siinä kauaa mennyt kun tuo oppi laskeutumaan ja tasapainokin kehittyi, mutta siihen lyhyeen vaiheeseen oli kyllä ihan hyvä. Mutta jos kyseessä on vaan törmäilyä ryömiessä niin en hommaisi, koska tuskin se vauva onnistuu itseään siinä pahasti satuttamaan. Parempi että oppii varomaan :)

Kantoreppua/liinaa voit myös kokeilla kun touhuilet jotain.
 
Mää annoin vaa mennä. Suljin ovet ja sallitusta tilasta raivasin vaaralliset. Ei se haittaa jos menee päin jotain, oppiipa varomaan. Kokatessa suljin kyöiin oven ja muksu pyöri siinä lattialla leluineen. Tai sitte laitoin sitteriin kattelemaan.
 
Yksi sana: LEIKKIKEHÄ. Meillä aivan loistoratkaisu kun pitää tehdä kotihommia yms. Pysyy tuo vuodenkin ikäinen siellä kiltisti eikä ole pelkoa ylimääräisistä karkumatkoista kiellettyihin paikkoihin. Ja sitteri voisi toimia noin pienellä, oma osaa jo karata siitä omin avuin pois ja nauraa mennessään :D
 

Yhteistyössä