6kk mitat

meidän neiti mitat oli 8685g ja 68,5cm. Soseita syödään pari purkkia päivässä ja muuten saa rm. MItäs taitoja muilta samanikäisiltä löytyy?
Meillä käännytään selältä vatsalteen ja takas selälteen.Vatsalla ollessaan kovasti yritetään ryömiä, vieä siinä onnistumatta.Hampaita ei ole vielä tullut, mutta oireista päätellen niitäkin kohta tulee =)
 
Meillä oli kuuden kuukauden neuvolassa 71,5 cm ja 9800g... Poika kääntyy mahalta selälleen mutta ei toisinpäin. Istuu ilman tukea ja ryömii taaksepäin. Ja on osannut taputta jo 5kk iästä!
Syödään kaikkee mahdollista ja nannia päälle.
 
meidän pojan mitat oli 6kk neuvolassa 9295 ja 72
osaa mennä vatsalta selälleen ja päin vastoin,peruuttaa kovaa vauhtia lattialla ja hyppöittää itseään eteenpäin.Pari päivää sitten oppi itse menemään istuma asentoon ja hampaita on kaksi.Taitaa oppia hauva sanan ensimmäisenä koska ollaan aina sanottu kun koiramme tulee huoneeseen että katso hauva tuli,nyt kun koira ilmestyy näkyville poka sanoo aina hau hauv:)
Poika syö ihan mitä vaan annetaan,ollaan onnellisia kun ei allergioita ole tullut.
 
mittoja en tiedä kun huomenna vasta on 6kk neuvola =) mutta kääntyä osaa mahalta selälleen ja toisin päin. osaa istua, ja nousee kontalleen ja heiluu siinä kun ei vielä ymmärrä miten mennään eteenpäin =) ja kovasti myös peruuttelee ja taputtaa käsillään kaikkea mahdollista.. olisi tosiaan kiva kuulla lisää noista "taidoista"
 
7550g ja 67 cm. pikkuinen tyttönen!
osaa mennä käsien varassa akselinsa ympäri ketterästi. kääntyä masulta selälleen ja selältä kyljelleen, melkein ympäri. taaksepäin saattaa työtää itseensä, mutta ei vedä vielä eteenpäin.
uskomattoman tarkkaavainen ja nauravainen ollut pienestä pitäen. kova jutteleen ja ääntelemään!!!

=)
 
Vauvelsson

Meillä poitsu 72 cm ja 8500 g. Ei osaa kyllä vielä oikein mitään!
Ei käänny kuin joskus vahingossa, ainoa "taito" lienee istuminen tuetta jos siihen asentoon laittaa. Syö huonosti, pakkosyöttöä on ollut alusta asti :(.
 
Jösses, minkä kokoisia kekaroita!! (olen kateellinen...)
Meillä on hippiäinen (poika) joka ei syö käytännössä yhtikäs mitään, en tiedä kuinka yleensäkään jaksaa edes olla hereillä. Paino 7700g ja pituus 73cm
 
Meidän poika 9690g painaa ja 71cm on pituutta. Soseita syödään myös pari purkkia päivässä ja korviketta noin 600-800 ml. Iltaisin ja aamuisin syödään puuroa. yhteensä noin 5 ateriaa.

Meillä käännytään selältä vatsalteen ja takas, Meillä myös ryömitään ja kiivetäänn esim tyynytjen yli tai kynnyksen yli. Hampaita on kaksi alhaalla. Osaa juoda itse nokkamukista ja tarttua esineisiin ja vaihtaa kädestä toiseen, osaa kirkua ja nukkuu yöt putkeen jo neljättä kuukautta.
 
Ihana lukea et muillakin on jössiköitä!!Meil poitsu 6kk neuvolassa 73 cm ja 9300 kg. Ja mäkun luuluin et meitin poika on ainut!
Syö neljä kiinteetä päivässä, ryömii napansa ympäri, istuminen tosi huteraa, kääntyilee joka suuntaan (selältä ja mahalta), kaksi hammasta alhaalla, tarttuu esineisiin, vaihtaa kädestä toiseen, kiljuu ja lauleskelee, seisoo vantterasti jos seisottaa (itse pitää kiinni)...Nukkuu tosi levottomasti. Nukkui vauvasti asti yöt tosi hyvin, mutta nyt nukkuu levottamasti.
 
Meillä 6 kk (korjattu ikä n. 5kk, keskonen 1430g syntymäpaino) painoi kaksi viikkoa sitten neuvolassa 6640g ja pituutta oli 63 cm. Kääntyy mahalta selälleen ja kovasti yrittää selältään mahalleen kääntyä. Iloinen poika.
 
Poika täytti juur 6 kk ja mitat oli samana päivänä

-69 cm
-7,9 kg

Peruuttaa, napansa ympäri pyörii eli 360 astetta menee hienosti,hampaita ei yhtään,vaikka ikenet kutittaa kovasti!!

Mahalta selälleen kääntyy,mutta laiskana huutelee kääntämään toisinpäin.

Yöt nukkunut ikänsä ilman yöheräilyjä ja syöty kiinteitä toista kuukautta.

 
Meillä oli 7650g ja 71.6 6kk+1 vko.
Kiinteitä menee päivässä 2 x puuro ja 2 x sose. Lisäksi sitten apteekin korviketta. Kääntyy kumminkin päin mahalta selälleen ja toiste päin. Kierii eteenpäin. Pyörii napsansa ympäri. Kova hinku ois ryömiä, mutta ei niin ei. Välillä vetää jalkoja masun alle konttimisasentoon. Hampaita on 2. Päikkäreitä nukkuu 3,5-4 tuntia päivässä kahdessa tai kolmessa pätkässä. Yöunet on 10-11 tuntia. Yöllä syö yleensä 2 kertaa. Tosin tapa vain tuntus olevan, ei kovin innoissaan lutkuttele. Kai jossain vaiheessa pitäis vierottaa noista yösyömisistä.
 

Yhteistyössä