7-v:n pahoinvointi - milloin lääkäriin?

Meillä 7 v alkoi eilen päivällä valittaa pahoinvointia ja oli selvästi tosi huono olo. Lepäsi huoneessa, halusi pimeää ja hiljaista. Alkoi myös oksentamaan n kerran tunnissa, lopulta pelkkää keltaista sappinestettä (?). Puolen yön tienoilla lakkasi oksentelu ja nukkui aamuun asti. Aamulla heikko, jjoi kuitenkin aika paljon ja slikin vähän. Sitten alkoi taas pahoinvointo, valot ja äänet tekee pahaa. N kolmesta tänään on nukkunut, mutta nyt on taas hereillä ja on pahoinvoiva. Meillä n suvussa migreeniä joten mietin voiko olla sitä. Toisaalta mietin pitäisikö käydä lääkärissä huomenna jos tuo pahoknvointi ei vain lakkaa.
 
Saraldo
Pyydä lasta taivuttamaan päätä rintaan. Jos ei taivu, lähtekää lääkäriin. Tuo vois muuten kuulostaa migreeniltä tai auringonpistokselta. Mun kaverin lapsella taas streptokokki aiheutti melkein viikon toispuoleisen päänsäryn (niin, särkeekö pää?), eikä myöskään oikein sietänyt valoja tai melua.
 
Kuumetta ei ole eikä mielestäni niskajäykkyyttä. Pää on ollut jnk verran kipeä ja haluaa mielellään kylmän rätin otsalle. Pahoinvointi on kuitenkin selvästi hallitsevin oire. Hetkittäin on vatsa ollut kipeä.
 
Ok. Soitin eilen illalla päivystykseen jolloin oli lähinnä nesteytyksestä, Osmosalista ym puhe. Tänään on kuitenkin juonut ja pysynyt sisällä joten en nestehukasta ole huolissani. Mutta aika outo tuo pahoinvointi kun jatkuu vaan :/
 

Yhteistyössä