79.000 työttömästä miehestä lähes puolet asuu yksin

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 17.02.2017.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/a...-usein-yksin-ei-houkutteleva-kumppani/6314266

  Parisuhteessa asui vajaat 30 prosenttia ja vanhempiensa luona 12 prosenttia.

  Kuten laasaslaiset eli "lassukat" ovat jo pitkään esittäneet (ja tulleet haukutuiksi mielipiteensä vuoksi) niin naiset eivät selvästikään huoli itselleen alemman tason (atm) luuserimiehiä, vaan ovat "nirppanokkia".

  Samaan aikaa sosiaalisten suhteiden, läheisyyden, yhteenkuuluvuuden tunteen ja seksin puute ajaa nämä miehet yhä syvemmälle syrjäytyneisyyteen.
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  No..mun miesystävä on pitkäaikaistyötön..
   
  #2
 3. .....

  ..... Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2015
  Viestejä:
  9 834
  Saadut tykkäykset:
  2 117
  No onhan se nyt itsestään selvää, että jokainen mielummin ottaa puolison, joka kykenee elättämään itsensä. Ei tämän pitäisi olla kenellekään epäselvää.
  Toisekseen, ongelma ei ole vain työn ulkopuolelle jäännissä, vaan usein myös vanhanaikaisissa asenteissa ja paikalleen jämähtämisessä.
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Naiset ovat mieluummin yksin kuin ottavat työttömän suomalaisen miehen? Vai hakevatko he korvaajaksi ulkkismiehen vokista tai Gambiasta?
   
  #4
 5. .....

  ..... Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2015
  Viestejä:
  9 834
  Saadut tykkäykset:
  2 117
  Yksi suuri ongelma on se, että sinkkunaiset ja sinkkumiehet asuvat eri paikoissa. Naiset lähtevät opiskelemaan ja töiden perässä muuaalle, kun taas miehet jäävät sinne maaseudulle, vaikka ei ole töitä.
   
  #5
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Kyllä ainakin mun raja koulutuksen suhteen on yliopisto. Mulle ainakin koulutuksella on väliä ja kaikki muut tuleekin oikeastaan vasta sen jälkeen. Näköjään aika moni muukin on kanssani samaa mieltä :)
   
  #6
 7. Bimbotenssi

  Bimbotenssi Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2017
  Viestejä:
  88
  Saadut tykkäykset:
  9
  Outoa hakea tällaisia korrelaatioita, mutta vastaavasti moniko työssäkäyvä on sinkku?
   
  #7
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  Tuskin ainakaan puolet?
   
  #8
 9. Bimbotenssi

  Bimbotenssi Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2017
  Viestejä:
  88
  Saadut tykkäykset:
  9
  Vaikea sanoa. Suomessa n. 300 000 on sinkkuja alle 35-vuotiaista. Työllisiä on noin 2 miljoonaa.
   
  #9
 10. Asiankannattaja

  Asiankannattaja Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2013
  Viestejä:
  26 519
  Saadut tykkäykset:
  3 778
  Outoa on.

  Koska suurelta osalta vastentahtoinen parisuhteettomuus ei suoraan johdu työttömyydestä vaan siitä, että työttömällä sosiaalisia kontakteja ylipäänsä on vähemmän.
  Jos ainoa ihminen jonka pariin viikkoon tapaa on lähikaupan kassa niin vastavuoroisesti se kassa tapaa viikossa satoja ihmisiä, asiakkaita, tavarantoimittajia ja kollegoita. Kassalla ny vaan on satakertaiset mahdollisuudet tavata se oikea.

  Työssäkäyvä tapaa ihmisiä, istuu kahvipöydissä rupattelemassa ja saa hetkessä selville onko se komea kuorma- autokuski sinkku.

  Työttömällä moista verkostoa ei ole ja rahanpuutekin estää lähtemästä moniin tapahtumiin joissa ihmisiä tapaisi.
   
  #10
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  Sehän riippuu ihan työstä. Jos ei ole asiakaspalveluala tai ala on sellainen, missä asiakkaiden kanssa ei kommunikoida sen kummemmin niin ei niitä kontakteja välttämättä synny. Tai sitten ei ole ylipäätään sallittua alkaa kehitellä mitään suhteita asiakkaiden kanssa. Se pieni työkaverien joukko taas on mahdollisesti hyvinkin nopeasti katsastettu mitä tulee pariutumispotentiaaliin (sillä tuloksella, että esim. kaikki ovat väärää sukupuolta ja sitä paitsi ainakin 15 vuotta itseä vanhempia).
   
  #11
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  Työttömällä on toisaalta aikaa istua netissä ja etsiä seuranhakupalveluista sopivaa kohdetta. Työssäkäyvä ei ehkä edes jaksa etsiä seuraa rasittavan työpäivän jälkeen.
   
  #12
 13. vierailija

  vierailija Vieras

 14. vierailija

  vierailija Vieras

  Ei täällä pääkaupunkiseudullakaan ole mitään saumaa parisuhteeseen ilman korkeakoulutusta ja duunia. Naiset ovat 10x nirsompia kuin rovaniemellä vaikka miehistä on kuulemma huutava pula.
   
  #14
 15. vierailija

  vierailija Vieras

  #15
 16. vierailija

  vierailija Vieras

  Ei se koulutus tai se työ, vaan status mitä mm. niillä saa. Nainen hakee alfaa, lauman johtajaa. Mies voi olla esim. työtön kouluttamaton luuseri, jos on 10 miljoonaa pankkitilillä, niin kyllä kelpaa. Status! Mutta voi olla myös köyhä ja rahaton pitkätukkahipsteri Tiibetissäkin, joka vetää joogaretriittejä ja yrittää parantaa maailmaa. Kyllä sekin pillua saa, koska status.

  Mutta köyhä kouluttamaton työtön Kontulan puliukkojen metsästä... sen on vaikeampi saada. Toki jos se on johtaja-yksilö niissä omissa piireissään, niin eiköhän se pubiruusuja kaada Komeetan yössä.
   
  #16
 17. Tässä 79000 miehessä on kyllä valtaosa varmaan aika totaalista luuserijengiä. Ja se luuserius säteilee kaikille elämänalueille. Yllättävää, että jopa 30 prossaa parisuhteissa, mutta harva näistä suhteista varmaan kovin tasapainoisia.

  Tosta porukasta muuten varmaan aika iso osa äänestää persuja. Toiseksi suurin onkin sitten varmaan se nukkuvien puolue. Heitto toki vaan tämä, mutta kyllähän tutkimustuloksissa on usein ilmennyt että tämän populisimin nousun aallonharja on juuri tämmösessä porukassa. Tietenkään tämän porukan äänillä ei selity populistien valtava suosio, tarttee kannatusta myös muista yhteiskuntaluokista.

  Nimim. Veljeni on persu, tavallinen duunari hän. Hyvä isä, ok-perustyyppi, jonka ajattelutapa ja kokemusmaailma on vaan aikas suppea.
   
  #17
 18. vierailija

  vierailija Vieras

  Persuja äänesti noin 20% kansasta, eli noin 1 000 000 ihmistä. Siitä tuo 79 000 on tosin vähän, alle 10%

  Persut ja Trump ja Brexit ovat uhka niille, jotka eivät osaa nähdä laatikon ulkopuolelle. Fakta on se, että eliitti on aivopessyt ja hallinnut ihmisiä siihen pisteeseen, että valtaosa tahtoo muutosta. Yhdysvalloissa Trump ja UK:ssa Brexit ovat tästä todisteena. Tämä johtaa myös siihen, että totuus alkaa ahdistamaan niitä, jotka alkavat tajuta mikä on totuus. Siksi esimerkiksi media hiljenee visusti, eliitin painostamana, totuudesta. Esimerkiksi HS on todella härski mainostaessaan olevansa totuuten torvi, vaikka todellisuudessa joko Sanoma-konserni on vain eliitin aivopesuun käyttämä mediatalo.

  Tässä mielessä ne juntimmat ihmiset voivat olla oikeammassa kuin betonilähiössä mielialalääkkeitä napsivat, itsensä sivistyneiksi kuvittelevat ihmiset.
   
  #18
 19. vierailija

  vierailija Vieras

  Käsittämätöntä ...mikähän oikoluku noita sanoja sekoitti :)

  Persuja äänesti noin 20% kansasta, eli noin 1 000 000 ihmistä. Siitä tuo 79 000 on tosi vähän, alle 10%

  Persut ja Trump ja Brexit ovat uhka niille, jotka eivät osaa nähdä laatikon ulkopuolelle.

  Fakta on se, että eliitti on aivopessyt ja hallinnut ihmisiä siihen pisteeseen, että valtaosa tahtoo muutosta. Yhdysvalloissa Trump ja UK:ssa Brexit ovat tästä todisteena. Tämä johtaa myös siihen, että totuus alkaa ahdistamaan niitä, jotka alkavat tajuta mikä on totuus. Siksi esimerkiksi media hiljenee visusti, eliitin painostamana, totuudesta.

  Esimerkiksi HS on todella härski mainostaessaan olevansa totuuten torvi, vaikka todellisuudessa koko Sanoma-konserni on vain eliitin aivopesuun käyttämä mediatalo.

  Tässä mielessä ne juntimmat ihmiset voivat olla oikeammassa kuin betonilähiössä mielialalääkkeitä napsivat, itsensä sivistyneiksi kuvittelevat ihmiset.
   
  #19
 20. .....

  ..... Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2015
  Viestejä:
  9 834
  Saadut tykkäykset:
  2 117
  Aika iso osa tuosta porukasta on ulkomaalaisia, jotka eivät saa tai halua työtä.
   
  #20
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti