7v yökastelija

Olemme käyneet nyt alkuvuodesta ultrissa, pissakokeita otettu ja kaikki on ok. Nyt menossa toista lääkettä. Reilu viikko sitten loppui vaipat ja päätimme kokeilla ilman vaippaa, poika kun ei siihen ole aiemmin suostunut.. Lupasin herättää yöllä pissalle. Herätin, mutta ei unissaan suostunut pissaamaan.. Aamulla sänky olikin KUIVA! Seuraavana aamuna märkä, sitten kuiva jne.. kunnes joka aamu taas märkänä. Seuraavana olis vaippa takaisin tai hälytinlaite, jolle poika sanoo jyrkän EIN! Tietysti me vanhemmat siitä päätetään ja otetaan se.
Onko jollain oikeasti kokemusta siitä laitteesta?
Poika on niin sikeä uninen, että aamulla herää märästä sängystä. Ilmeisesti ei herää siihen pissaamiseen lainkaan??

Poikaa ei vaippa vaivaa, mutta alkanut puhumaan, ettei voi mennä kavereille yöks, kun on vaippa. Pikkuveljensä jätti 2veenä vaipat kokonaan.
Onhan jollain onnistumistarinoita!! (ja vinkkejä)
 
Pienenä oli itselläni samanlainen ongelma (hälytin oli hirveä kapistus ja turha ) Hälytinhän hälyttää kun vahinko on jo tapahtunut :( Johtui pelkästään hormoneista ! sain lääkettä ja vaiva meni samantien ohi !
 
Meillä on nyt kohta viikon ollut hälytinpatja, joka tosiaan on kauhea!! Mutta meillä se tehoaa, kun tulee ekat tipat sänkyyn, niin siitä meneekin sitten pissalle vessaan. Viime yönä heräsikin itse pissalle!!
Meillä on jo toinen lääke hoitona, mutta ne ei valitettavasti ole auttaneet, vähentää kyllä pissan määrää kuitenkin.
Katsotaan nyt, miten jatkossa sujuu. Saatiin nyt C-lausunto Kelaa varten, josko saisi hoitotukea.
 

Yhteistyössä