8-v. synttärijuhlaideoita pienelle vierasjoukolle?

  • Viestiketjun aloittaja "Vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"Vieras"
Tytär haluaa kutsua 8-vuotispäivillensä vain 4 ystäväänsä ja haluaisin ideoita leikkeihin ja tekemiseen. Tuollainen pieni joukko periaatteessa varmaan keksii omatkin leikkinsä, mutta haluaisin kuitenkin, että kutsut tuntuisivat synttäreiltä eikä vain "tavalliselta kaverivierailulta". Tuollaiselle määrälle ei oikein kannata lähteä vuokraamaan mitään synttäripaikkaa, joten kotona kaiketi pidettäisiin vai onko ideoita? Vieraista kaksi on hieman nuorempia ja arempia, joten siinäkin mielessä "ohjattu" leikki olisi kivempi, etteivät jää äänekkäimpien jalkoihin. Onko hyviä ehdotuksia? Hyväksi havaittuja teemoja? Yhteisaskarteluideoita tms.?
 
Ite muistan omista synttäreistäni, että ihan ehdottomasti paras juttu oli, kun annettiin lappu käteen, joss luki, esim. katso eteisen maton alta. Siellä oli taas uus lappu missä luki seuraava paikka. Mitä enemmän oli paikkoja niin sitä kivempaa se oli! Sit viimesessä paikassa oli joku kiva ylläri, yleensä se oli joku pieni pussukka, missä oli jotain pientä mukavaa osallistujille :)
 
"vieras"
Leipokaa ja koristelkaa yhdessä muffinseja. Jos taikinan teko tuntuu ylivoimaiselta, niin valmisjauheitakin voi käyttää. Annat sitten laittaa taikinan joukkoon , kunhan se on vuoassaan omanlaisiaan juttujaan, suklaata, marjoja, hilloja tai olla vaikka laittamatta mitään erityistä. Koristelun sitten erilaisia karkkeja, nonparelleja, kimallegeelejä yms
 
"Vieras"
"Aarteenetsintä" on ehdottomasti listalla, tyttären toiveesta ;)
Ja tuo leipomisidea on kiva! Noin pienellä porukalla mahtuu kaikki pöydän ääreen tekemään! Lisääkin ideoita saa antaa!
 

Yhteistyössä