-

minni
Muutenhan ideassa ei ole mitään vikaa, mutta selvitä tuo, saako pienellä lapsella olla joustinpatja! Tosin monethan nukkuu perhepedissäkin, joissa varmasti monessa on joustinpatja, joten en usko että siinäkään mitään ongelmaa. Helpommalla pääset kun ei tarvii ostaa kahta sänkyä lapselle. Alkuun vaan joku turvalaita ettei pieni tipu!
 
Tuollaisesta "isosta" sängystä saa hienon pienen miehen (tai naisen) sängyn kun siihen tekee kunnolliset reunat.

Pehmusta vaneri tms. levy ja ompele siihen kivasta kankaasta päälinen. Tämän laidan saa helposti ruuveilla kiinni sänkyyn.

Jätä jalkopäähän aukko, josta lapsi pääsee sänkyyn, sen kokoinen, että mahdut siinä itse istumaan jalat ulkona sängystä. Samalla saat siihen itsellesi oivan iltasatu-luku paikan!!!

onko kyseessä siis pelkkä patja vai runkosänky, missä on omat jalat??
 
vieras
Joustinpatjalla lapset hyppivät, muutoin kai ok. Patja pitää saada suojattua pissavahingoilta, kun yövaipasta luovutaan. Lastensängyt on usein aika matala siltä varalta, että lapsi sattuu putoamaan sängystä.
 
minulle ja siskolleni ostettiin aikoinaan kerrossänky, sängyt sai myös erilleen. Nykyään toinen sänky on 8 vuotiaalla veljelläni joka alkoi nukkumaan siinä heti pinniksen jälkeen ja toinen meidän neidillä 2,5 vuotta ja hän on nukkunut siitä viime kesästä asti, sehän on toki jokaisen oma asia haluaako ostaa jonkun välisängyn, niissä jatkettavissahan on yleensä korkeammat reunat. Meidän onneksi tossa kerrossängyssä oli tietysti irrotettava reunapala siinä yläpedissä. Koskaan ei silti tyttö ole sängystä tippunut. Paitsi sillon ku äitini pelkäs et se tippuu ja sullo koko sängyn reunan täyteen tyynyjä, eihän pieni sitä tajunnu ku oli tottunu et reitti vapaa ja kompastu sit niihin turhiin suojuksiin :) ja sillon tyttö siirrettiin sen takia pinniksestä pois ku on niin kova pyörimään et hakkas päätä yöt läpeensä sängynreunoihin. Muuten olisin siellä varmaan kauemmin pitäny.
 

Yhteistyössä