_Haluatko tietoa nimistä?_

  • Viestiketjun aloittaja Tius
  • Ensimmäinen viesti
Tius
Nyt olisi tarjolla ilmaiseksi oman lapsen nimestä tai vaikka omasta nimestä tietoa!
Aloitan juuri kandin tutkielman teon harvinaisista nimistä.Tarkennus tähän, että tutkielmassani kutsun nimeä harvinaiseksi, jos sillä on alle 3500 kantajaa kautta aikojen.
Oma poikani on Max ja siitä sain nyt suomen kielen toka vuoden opiskelijana innostuksen tähän aiheeseen.
Nyt tarvisin vain muitakin kiinnostuneita, jotka ois valmiita näkeen ihan pikkasen vaivaa ja sen palkaks lähettäsin sit emailina valmiin työn huhti-toukokuulla. Eli jos lapsellasi tai itselläsi on erikoinen nimi niin olisin hirmu kiitollinen avusta. (Niin tai jos ylipäätään tiedät kenet tahansa, joka määritelmääni sopisi.)Ajattelin, että ensin kartottaisin moniko olisi valmis osallistumaan ja sen jälkeen tekisin pienen sivun tai kahden kysely kaavakkeen. Aikaa ei varmaan sen täyttämiseen menis kui about 15 - 30 min.
Ottakaa siis yhteyttä minuun emaililla. Nyt ei tarttis kui ilmottaa kyseinen nimi. Kaikki käsitellään luottamuksellisesti ja henkilöllisyys ei tule mitenkään esille! Osoite on miiliwon @ mail.student.oulu.fi
Tässä muutamia nimiä, joista olisin erityisesti kiinnostunut:
Rino
Max
Jiri
Victoria/Vicky/Viktoria
Kitty
Misa/Misha
Monna
Masha
Luka
Miili
Eeli
Nella
Tara
Milena
Freya
Saga
Sasa
Soma
Ja kaikki muutkin nimet, joiden haltijoita on kautta aikojen ollut alle 3500.

Kaikille jo tähän mennessä vastanneille tiedoksi, että lähetän teille jokaiselle s-postia niin pian kuin vain ehdin. Vastausten määrä on ilokseni ollut jo ensimmäisen vuorokauden aikana yli 100. Kiitos teille kaikille. Olen yrittänyt vastata heti niille, joiden ehdottama nimi ei ole rajaukseeni käynyt, joten kaikille teille, jotka olette kyselleet käykö ehdottamanne nimi, jos ette ole minusta aika pian kuulleet todennäköisesti nimi sopii hienosti, mutten vain ole vielä ehtinyt vastata.

Kiitollisena avusta Miili :flower:
 

Näitä luetaan