aaarrrgggg

Meijän esikko oli 8 kk kun sai vatsataudin ja tiputukseenhan se johti :/ mutta sairaalassa antoivat maitoa (korviketta) ja sitten ruokaa sillä tahdilla kun muksu vaan söi =) ja kaikki laskettiin "nesteisiin" mitä alas meni eikä tullu ylös =) ja sanoivat että aivan sama mitä syö/juo kunhan jotain ottaa ja menee alas ja vielä parempi että pysyis sisällä =)
 
Sipisii
Tuota öhöm... Eiköhän se ole se ja sama mitä se lapsi juo kunhan jotain juo vaikka sitä mehua. Ei sitä mehua tarvitse terveenä antaa jos katsoo sen niin haitalliseksi. Mielestäni kun lapsi on sairas ja syöminen ja juominen takkuaa on parempi tarjota sitä mitä edes vähän menee ja heittää terveellisyys ym. asiat romukoppaan ja ottaa ne esille sitten kun lapsi on terve.
 
Mari
Alkuperäinen kirjoittaja hepuliäiti:
mehu varmaa kelpais,mut en haluis noi pientä opettaa juomaa mehua!!
Ei se sitä mitenkään opi juomaan siis tavaksi asti jos nyt sairaana ollessa annat. Meillä on aina sääntönä et sairaana ollessa saa juoda ja syödä ihan mikä vaan alas menee. Parempi näin kuin et lapsesi kuivuu ja ainahan voit antaa vaikka omenatäysmehua ja laimentaa sitä.
 
Mari
Alkuperäinen kirjoittaja hepuliäiti:
no söi aamul muutama lusikallise sosetta ja hiukan maitoa ja ylöshän ne kaikki tuli :'( mä alan koht huolestuu ku ei tolle kelpaa edes mehu!!!
Entä laiha mustikkakeitto? Se on aika hyvä "lääke" sairaalle ja rauhoittaa vatsaa.
 

Yhteistyössä