abortin vastustajia!!

Alkuperäinen kirjoittaja Ravistettava:
Mä vastustan abortin käyttämistä ehkäisykeinona. Enkä ymmärrä sen tekemistä kevyin perusteinkaan (tyyliin "nyt on väärä aika vauvalle, koska meillä on keväällä etelänmatka enkä mä haluu olla siellä raskaana" ).
Mutta varsinainen abortinvastustaja en ole - abortti on helvetin hieno juttu joissain tapauksissa.

Tätä minä peesaan.
 
Itte olen tällaisia asioita miettinyt sattuneesta syystä.

Mulla on ollut syöpä kaksi kertaa ja jos uusiutuminen huomattaisiin alkuraskaudessa, niin sydän verta itkien tekisin abortin. Mä en voisi ottaa sellaista riskiä, että jo olemassa oleva lapseni menettäisin mut kun en menisi ajoissa hoitoihin.
 
Vieras
Kyllä vastustan aborttia. Raiskaus-tapaukset ja terveydelliset syyt vetävät kyllä hiljaiseksi enkä osaa niissä tapauksissa kritisoidakaan aborttia vaikka yhtä kamala toimenpide on silloinkin....vaikkakin jos nainen tietää ettei terveydellisistä syistä saa tulla raskaaksi niin silloin piuhat poikki ettei aborttia joudu tekemään. Sellasta kommenttia mä en oo koskaan voinut ymmärtää, että "en mä pystyisi synnyttämään lastani ja antamaan pois joten abortti on ainut vaihtoehto". Huh! Lapsensa pystyisi tappamaan, mutta ei tarjoamaan elämää jossain muussa perheessä, joka syynätään tarkkaan ennen kuin heille adoptiolasta edes annetaan. Kovin ristiriitaista.
 
Abortti
Olen täysin varma, jos olet abortin puolesta on koska et tiedä mistä on kyse.

Käythän:
http://oikeuselamaan.org
http://aborttivaiei.oikeuselamaan.org

Sen jälkeen voimme jatkaa keskustelua!
 

Yhteistyössä