Adressi Heinolan reumasairaalan puolesta, olkaa kilttejä ja kurkatkaa :)

nyyh
Alkuperäinen kirjoittaja Aamuäree:
Jotenkin ei mun mielestä riitä- aikuisillekaan. :|
Näinpä mut minkäs teet. :/

Jos ei itsellä ole maksukykyä yksityiselle niin siihen on tyytyminen. Itse onnekas sain taas biologisen lääkityksen ja pääsin vuosien tauon jälkeen reumalääkärin hoitoon.
 
Mikko
Katsoin eilen A-talk´n ja tuli entistäkin murheellisempi kuva Heinolan sairaalan alasajosta. HUS:n edustaja ja kokoomuksen naiskansanedustaja yrittivät selvittää konkurssipäätöksen järkevyyttä mutta pliisuksi näyttö jäi. Edelleen on suuri mysteeri miksi sairaalan annettiin mennä konkurssiin. Vastuulliset naisministerit eivät "ehtineet" ohjelmaan vaikka olivat kutsun saaneet. Olisivat edes toteuttaneet konkurssin niin että Reuma olisi ollut käytössö niin kauan että kaikille hoidettaville olisi ensin löytynyt korvaava hoito. Miksi näin raa´asti piti toimia?? Kukaan ei tunnu oikeasti ajattelevan erityisesti edes lapsipotilaita.
Miesministerit tulkaa nopeasti esiin ja peruuttakaa Reumasairaalan konkurssi. Tai antakaa edes jatkoaikaa! Nyt on se kuva että naisministerit ovat "juupas - eipäs" tilanteessa ja järki ei tunnu voittavan.
 

Yhteistyössä