äitienpäiväkortti

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vieras, 09.05.2010.

 1. vieras

  vieras Vieras

  Poika oli kerhossa tehnyt äitienpäiväkortin. Toki olen iloinen, älkää nyt kukaan käsitä väärin, mutta kerhon puolesta olen vähän pettynyt. Kortti oli aikuisen piirtämä kukka, jonka viivat oli poika piirtänyt tummemmaksi kynällä. aikuisen värittämä kuva. aikuisen tietokokneella kirjottama runo. ainut mitä poika oli oikeasti ihan itse tehnyt,oli kirjottanut nimensä.
  Miks ei annettu piirtää vaikka kahta viivaa paperiin ja se nimi, se olis ollut paljon aidompi. (4v kerholainen kyseessä,joka olis osannut muutakin kun sen 2viivaa)
  noh, ajatus se tärkein........

  paras lahja oli se kun poika hiipi aamulla sänkyyn ja lauloi: äiti kulta äiti kulta herää jo herää jo, mullon kova nälkä mullon kova nälkä pium paum poum, pium paum poum :D <3
   
  #1
 2. Taa

  Taa Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2008
  Viestejä:
  6 174
  Saadut tykkäykset:
  0
  Toi laulu on kyllä ihana :D
   
  #2
 3. Kerho-ohjaaja

  Kerho-ohjaaja Vieras

  Tollasten v###n nirppanokkaäitien pitäis tulla itse vetämään näitä kerhoja. Lapses ei kyennyt muuhun kun vetämään ne kaks viivaa. P**kele!
   
  #3
 4. "Mummo"

  "Mummo" Vieras

  Mikä teitä nykyäitejä vaivaa, kun mikään ei kelpaa?
   
  #4
 5. 5v:n

  5v:n Vieras

  Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat, jätä yllä olevat vastaukset omaan arvoonsa.Kyllä se lapsellekin olisi itsellekin mukavampi ojentaa ihan itse tehty kortti.Meillä poika vajaa 5 v ja kyllä se ainakin tekemistään jutuistaan sanoo jos joku muu on osan tehnyt. Olisi lapsestakin kiva siis saada kiitosta omasta tekeleestään.Ihme asenne kerhotädeillä.
   
  #5
 6. fifiia

  fifiia Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2007
  Viestejä:
  5 212
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kerhossa on muitakin lapsia myös niitä jotka eivät osaa vielä piirtää kukkaa tai "häpeilee" piirtää sen muiden seurassa. Askartelu pitää kuitenkin olla sellainen että kaikki voi siihen osallistua eikä se vie liikaa aikaa niin että jokaista olisi ohjattava erikseen, aika on rajallinen. Ryhmänä 4-vuotiaat ei ymmärrä kuin hyvin lyhyitä ja yksinkertaisia ohjeita vaikka lapsi yksilönä pystyisi vaativampaan tekemiseen.
   
  #6
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti