äitiyspakkauksen koosta yms

  • Viestiketjun aloittaja tietoa kaipaava
  • Ensimmäinen viesti
tietoa kaipaava
Hei,

Voisiko joku jo äitiyspakkauksen saanut kertoa kuinka paljon se suunnilleen painaa - jaksaako sen kantaa helposti kotiin lähipostista?

Kysyisin vielä sitä että kuinka täynnä tavaraa se on, elikkä mahtuisiko sinne vielä lisää vaatteita joukkoon? Kysyn tätä sen takia että joudun ilmeisesti lähettämään sen ulkomaille, ja haluaisin laittaa laatikkoon jonkin verran muutakin tavaraa jos vain mahtuu.

Kiitos etukäteen vastauksesta!
 
Siitä on yli vuosi kun omani sain, mutta kyllä se painava laatikko oli!!! Otin varmuuden vuoksi miehen mukaan postiin ja onneksi otin! :D Sisällöstä en muista, että mahtuisiko sinne lisää tavaraa. Ehkä joku muu osaisi paremmin auttaa.
 
Laatikko ei ihan älyttömiä paina, mutta se on ISO, joten siitä on tosi vaikea saada kunnollista otetta. En siis suosittele, että ainakaan raskaana ja ison mahan kanssa sitä lähtee kanniskelemaan.

Mun mielestäni se laatikko oli kyllä myös aikas täyteen tavaraa sullottu. Ehkä pienellä järjestelyllä sinne ois voinu jotain sisävaatetta saada lisättyä, mutta ei montaa vaatekappaletta. Jos meinaan aattelit lähettää sen ulkomaille, niin se pitäisi saada kunnolla teipattua kiinnikin. Ehkä kannattaa suosiolla jättää avaamatta koko laatikko, niin pysyy niillä valmiilla nippusiteillä kiinnitettynä ainakin kunnolla kiinni.
 
Oisin pystynyt kantamaan laatikon itsekin postista autoon, mutta en kantanut kumminkaan metriäkään kun kaveri sattui olemaan mukana. =)

Oma kokemus on että kyllä sinne laatikkoon mahtuu extraakin kun oikein nätisti järjestää. =)
 
Todella iso laatikkohan se on, vieläpä pitkulainen ja ilman mitään kantokahvoja (ainakin vuoden 2004 pakkaus). Postin lapun mukaan 8kg, olisin jaksanut kantaa itsekin mutta maha oli yksinkertaisesti niin pahasti tiellä että ei olisi onnistunut ellen olisi ottanut miestä mukaan.

On melko täynnä, mutta tiiviisti pakkaamalla mahtuu tavaraa lisääkin, onnea vain lähetykseen
 

Yhteistyössä