Ärsyttäiskö sua rahan ruinaaminen tällä lailla?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Miehen sisko kutsui meidät koiransa synttäreille. Joo, koira täytti vuoden ja oli sitten jo kutsun esittäessään kautta rantain vihjaillut miehelleni, miten koiran kenneökaupasta ostettava kuivaruokakin on kallista.
Eli meidän olisi ilmeisesti pitänyt viedä hänelle "synttärilahjaksi" rahaa. Se on aina perse auki ja kun kukaan ei enää lainaa sille rahaa, niin ilmeisesti keksi sitten tällaisen jutun.

Ekaksi kyllä ajattelin että en mene sinne ollenkaan, mutta kun lapset halusivat mennä katsomaan koiraa, niin mentiin koko porukka.
Lahjaksi ostettiin synttärisankarille pari siankorvaa ja sellainen vinkuva lateksilelu. Lapset laittoivat ne pakettiin ja tekivät kortin.

Tarjolla ei ollut kuin kahvia ja yksi paketillinen Domino-keksejä, lapsille ei mitään muuta kuin maitoa keksien kanssa.
Kun annettiin se lahja, miehen sisko tokaisi ettei hän juurikaan ole ostellut siankorvia kun ne on niin rasvaisia ja lihottavia. Eikä kumilelukaan ollut hyvä, hän ei kuulemma tykkää koirien ääntelevistä leluista kun menee hermot.
Eli ilmeisesti olisi vaan pitänyt antaa rahaa, tuli tosiaan sellainen olo että meidät kutsuttiin sinne juurikin sen taki, ja nyt vitutti kun tuotiin vaan tavaroita koiralle eikä rahaa hänelle.

Lapset touhusivat koiran kanssa jonkun aikaa ja juotiin ne kahvit. Teki kyllä mieli kysyä, miksi sinä nämä synttärit järjestit kun täällä ei näy ketään muita synttärivieraitakaan ja eikö juhlissa ole tapana tarjotakin jotakin. Että olisit kutsunut vaan kahville, kahvitteluahan tämä on.
Sen vaan sanon että olipahan viimeiset synttärit tossa osoitteessa mulle, oli sitten ihmisen tai koiran.
 
Hitto, mineen muista millon on mein marsun synttärit :headwall:
Oisin voinu kemut järjestää joka vuos ja tietty marsu toivoo herkkuja ja heiniä :D

oon kyl kuullu kissanristiäisistä, joten miksei koiran synttäritkii.

Rahastukselta vaikuttais kyllä
 
[QUOTE="vieras";27472702]Miehen sisko kutsui meidät koiransa synttäreille. Joo, koira täytti vuoden ja oli sitten jo kutsun esittäessään kautta rantain vihjaillut miehelleni, miten koiran kenneökaupasta ostettava kuivaruokakin on kallista.
Eli meidän olisi ilmeisesti pitänyt viedä hänelle "synttärilahjaksi" rahaa. Se on aina perse auki ja kun kukaan ei enää lainaa sille rahaa, niin ilmeisesti keksi sitten tällaisen jutun.

.....

[/QUOTE]

:LOL::LOL:
 
  • Tykkää
Reactions: Anatolia
Hitto, mineen muista millon on mein marsun synttärit :headwall:
Oisin voinu kemut järjestää joka vuos ja tietty marsu toivoo herkkuja ja heiniä :D

oon kyl kuullu kissanristiäisistä, joten miksei koiran synttäritkii.

Rahastukselta vaikuttais kyllä
Kyl kyl koirallakin synttärit, ihan vaan tosin perhepiirissä pidettiin. Tullu mieleekään kutsua ketään.
 
"Alkup."
Alkuperäinen kirjoittaja Vasemman käen rukkanen;27472758:
Aikamoinen mielikuvitus joko sun miehen siskolla tai sulla....
Minäkin ajattelin että pitääkö laittaa ihan erikseen että ei ole trolli. En kyllä varmaan uskoisi itsekään ihan heti, ainakaan kenestäkään muusta kuin tästä ihmisestä :D
 
jjop
voi vitsit meilläkin ois tänää koiralla synttärit, alanpa tässä sitten juhlia pystyttämään kun kaapista löytyy sopivasti saksanpähkinöitä ja taitaa olla vielä neljäsosa pulloa kokistakin :D käsken vieraita tulemaan pankkiautomaatin kautta, ilman rahaa synttärisankari pettyy varmaan tosi paljon
 
"vieras"
:LOL:

Voi kiitos ideasta, mein kisulla taitaa olla syndet juuri tässä kuussa. Perhana, tuolla on vielä varmaan 7 kiloa kuivaruokaa kaapissa ja märkäruokaakin on. Mutta kisulta puuttuu kyllä tuohta, ei sillä raukalla ole mitään sijoitustiliäkään :D.
 
"Alkup."
[QUOTE="ani";27472985]kauheeta :D Ihan uskomatonta tällänen....[/QUOTE]

Uskomatonta, nimenomaan ja arvattiin kyllä heti että rahan ruinauksestahan on kysymys kun kutsu " koiran synttäreille" tuli, ja varsinkin tuosta miten kutsuminen esitettiin. Että alkoi puhumaan koiranruuista ja niitten hankinnan kalleudesta.

Sehän on melkein kaikille kavereilleenkin velkaa. Meillekin on pystyssä 200 euroa muttei vaan pysty maksamaan, vaikka on sanottu että voi maksaa vaikka 20-30 euroa kuukaudessa, jos ei muuten onnistu.
Luottotiedot on menneet eikä sillä ole minkäänlaista elämänhallintaa. Ennenkuin luottotiedot menivät, saattoi tilailla meikkejä tai vaatteita netistä, vaikka oli vuokra maksamatta ja tonnilla edellisiäkin laskuja rästissä.

Säälittävää toisaalta, mutta en kyllä vie koiran omistajalle rahaa jos minut kutsutaan koiran synttäreille. Silloin vien itse synttärisankarille lahjan ja jos se ei kelpaa, niin ei voi mitään.
 
[QUOTE="Alkup.";27473113]Onnea! Olisiko hänelle kelvannut lahjaksi vain 2 siankorvaa ja vinkuva lateksilelu? :D[/QUOTE]

No lelujan päälle tuo ei ymmärrä, mutta possunkorvat olisi kyllä kadonneet alta aikayksikön. Ja toinen piski olisi teurastanut vinkulelun 15 sekunnissa, joten sillekin olisi käyttöä kyllä ollut :)
 
"Alkup."
[QUOTE="vieras";27473070]:LOL:

Voi kiitos ideasta, mein kisulla taitaa olla syndet juuri tässä kuussa. Perhana, tuolla on vielä varmaan 7 kiloa kuivaruokaa kaapissa ja märkäruokaakin on. Mutta kisulta puuttuu kyllä tuohta, ei sillä raukalla ole mitään sijoitustiliäkään :D.[/QUOTE]

Kannattaa vihjata, että kissa säästää pahan päivän varalta ja mahdollisiin sairastumiskuluihin. Että rahaa vaan.
 
"vieras"
Mun yks tuttu on samanlainen. Kerää rahaa itselleen synttärilahjaksi, mutta mitään syntymäpäiväkutsua ei ole näkynyt.

Selkeä peli - jos järjestää juhlat voi saada lahjan muta muuten en kyllä rupee kenellekään mitään rahaa lähettämään. Töissäkäyvästä ihmisestä kyse.
 

Yhteistyössä