aiemmin pottailu ok mutta nyt kakataan vaippaan!

Meillä tuli jo viikko sen jälkeen kun eka kerran laitoin potalle niin kakat sinne ja siitä lähtien nätisti lähes joka kakka sinne väännettiin ja nyt 1v 1kk kakkaa vaan vaippaan ja vain vahingossa pottaan...kova on kiire nousta pois. onko teillä ollut samanlaista ja kauan on kestänyt ennen kuin se pottailu on taas maistunut?
 
Meillä kesti tuo "juoksuvaihe" kuukauden-pari. Juuri kun oli oppinut kunnolla kävelemään. Ei malttanut istua potalla. Nykyään lukee kirjojaan niin mielellään siinä, että ei malttais nousta potalta vaikka tarpeet olisikin jo tehty. Vaihe menee varmasti ohi.
 
Meille tuli kans tuo vaihe joskus 1v jälkeen. Poika ei malttanut istua potalla. No sitten hankittiin supistaja, josta ei päässyt pois. Homma toi taas. Siinä se reilu vuosikas kökötti pytyllä ja luku lehtiä kuten isänsä.
 
Jup...pottailut toimi tohon vähän pääle vuodenikään ja seuraavan kerran kunnolla siitä puolen vuoden päästä...sit taas vähän taukoa ja nyt 2v on päiväkuiva... :D saas nähä vieläkö tulee takapakkia... =) :heart:
 
Kiitoksia vastauksista!!!

Meillä tosin poika ei ihan vielä kävele. nousee pystyyn mutta potalta vaan yrittää kun ei saa tarpeeks tukee jalkojen alle joten näyttää vaan sille että se pomppii siinä :)

Kokeilenpa tuota kirja juttua varsinkin sillon kun tiedän että se normaalisti kakkais!!
Meillä kun ei vielä osata sanoa että tuli jo eikä myöskään että ei ole kakkahätäkään...
irvistelemällä ja pomppimalla ne on tähän asti ilmotettu ainakin jotenkin!!
 

Yhteistyössä