Aihe rajattu -ketju

Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Echo ja KalaMies
Kyllä se nyt olet sinä, joka ei ymmärrä hyvien leipomusten päälle :D
Miksi ihmeessä kukaan, joka haluaa leipoa jotain oikeasti herkullista, alkaisi säätämään jollain rasvapitoisuuksilla?
Sinä yrität säätää puolen litran maitoannoksen mitättömällä rasvaerolla (10 g) ja uskotella, että se maitopurkin väri jotekin vaikuttaisi muuhun kuin mielikuvaasi lopputuloksen rasvaisuudessa.
Voithan lanseerata "kevytversion" tuosta pullataikinasta. Käytät rasvatonta maitoa ja laitat 240 g voita. Herkullista ja voit muille naisille kehua sen "keveyttä". :rolleyes:

Jos kokkauksen perinteinen "herkullisuus" (mikä osittain tarkoittaa rasvaisuudensta aiheutuvaa täyteläisyyttä) on tavoitteena, helpointa on vain käyttää rasvaisimpia ainesosia, täysmaitoa, kermaa, voita jne. Tuo on ranskalaisen keittiön malli.

Oletko noita laihduttajanaisia, jotka tv:n ääressä vetävät rasvassa uitettuja ranskalaisia, mutta dietin takia valitsevat kevytdippikastikkeen. :LOL:
Ai kamalaa, seuraan täällä taustalla jännityksellä tätä teidän suurta pullataikinasotaa ja mietin mihin suuntaan juoksen, kun jauhot alkaa pöllyämään ja tuoreet pullat lentelemään:X3:
 
vierailija
  • Tykkää
Reactions: Palstapesu
  • Tykkää
Reactions: Ellimaar
Olen nyt pari päivää miettinyt tätä:

Mustapapufudge.

Siis mustapavuista tehtyä fudgea. Voiko olla hyvää? Asia vaivaa melkoisesti.

https://www.k-ruoka.fi/reseptit/mustapapufudge
No ei tuohon muuta voi sanoa kuin yök!:sick:
Ootko kuullu mustapapusuklaakakusta ? :D
Semmostakin kuulema jotkut tekee
Mä uskon et toi on ok jos on saman tyylinen kuin esim punajuuri kakku/piirakka. Riittävän suklainen/tahmea niin ei sieltä erotu mikään outo joukosta:ROFLMAO:
 
  • Tykkää
Reactions: Palstapesu

Yhteistyössä