Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Uskon että Aarni saisi loihdittua Boitsulle upean meikin. Ehkä jotain tummaa, violettia, glitteriä… Kärtsä näyttää hänen tekemissä meikeissä aina niin kauniilta
Joo, olisi kiva nähdä. Itse asiassa tuossa ficissä (jota en ole saanut laitettua nettiin vielä koska AO3, tosin se näyttäisi ehkä toimivan taas) Bojanilla on vihreää luomiväriä, ja meikkaajan nimeä ei sanota, mutta headcanonissani se on Aarni. :)

- Joymuffin
 
vierailija
Mitä se Bojan kommentoikaan silloin K:lle…. Jotain valkoisista silmäripsistä siinä Lappi-kuvassa. Sellainen talven ihmemaa-fantasiameikki voisi olla mielenkiintoinen. Toki ihanimpia ovat ihan omina itsenään vaikka meikatuista miehistä tykkäänkin 😊
 
vierailija
No niin, vihdoin paketissa ja AO3:ssa asti Nočem-ficin kakkosluku Fluent in Serbian, jossa ollaan Ruississa (ja myöhemmin hotellissa). https://archiveofourown.org/works/54540739/chapters/138868090 Tässä ficissä on vähän kuin löyhät teemat, että ykkösluvussa sloveeni, kakkosluvussa serbia ja kolmosluvussa suomi (paitsi vähän erikoisesti). :) Ja meikit tosiaan liittyvät myös.

Minulla on työn alla se lyhyt kostopitsi/lumppushakkikuumisteluficci, jonka saanen valmiiksi lähipäivinä ennen tuon kolmoslukua. Ja kolmosluvun valmistuttua varmaan tulossa joku lyhyt mega-angstipläjäys myös, edistyy vaan aika hitaasti mikään tämänhetkistä tahtia. Toivottavasti kohta taas nopeammin.

- Joymuffin
 
vierailija
Mullekin kelpaa B ihan ilman meikkiä mutta onhan se meikattuna myös D.n kuvissa ja niin niissä kuin myös siinä Zitti e buonissa sopii hyvin tilanteeseen ja vaatteisiin. Pidän myös rock-henkisestä B:stä ja on kiva, että hän on muuntautumiskykyinen. Mutta toki mielellään ihan ammattilaisen meikkaamana eikä ihan noin kuin tänään.
 

Yhteistyössä