Aikuinen mies oli baaritappelussa ja hänestä tehtiin ls-ilmoitus, koska hänellä on lapsia!

  • Viestiketjun aloittaja wihe
  • Ensimmäinen viesti
Vierailija1
No ei todellakaan pitäisi tehdä. Jos lapset eivät ole paikalla, ei sillä ooe mitään tekemistä vanhemmuuden kanssa. Lasten kanssa ei myöskään saa olla ympärikännissä, mutta ilman lapsia voi olla, vai onko sekin ls-ilmon paikka? Saattaahan se ryypätä lastenkin läsnäollessa, jos ilmankin ryyppää.. ja sama pätee tietysti kaikkeen muuhunkin?

Tarkoittaako vanhemmuus elämän loppumista?
Tietysti baaritappelut itsessään typerää, mutta ei se vanhemmuudesta kerro mitään.
 
Taustatiedot
Tästä aloituksesta puuttuu olennaiset taustatiedot. Mistä me tiedetään onko kyseisellä henkilöllä tapana olla joka viikonloppu vetämässä kännit lähibaarissa ja tapella kaikkien kanssa. Jopa silloin kun olisi hänen vuoro pitää lapsia. Tällöin ls-ilmo on hyvinkin perusteltu.
 
Myös näin
Jos aikuinen mies juo itsensä selviämisasemalle, ollessaan baari-iltaa vietyämässä kavereiden kanssa, tehdään miehen lapsista ls-ilmo. Vaikka lapset olisivatkin äidin kanssa kotona.
 
Tällä palstalla ei tunnu kukaan ymmärtävän että kuka vaan voi tehdä lastensuojeluilmoituksen ihan mistä syystä vain ja ihan kenestä lapsesta tahansa. Lastensuojeluilmoitus ei ole sama asia että henkilö joutuu automaattisesti lastensuojelun asiakkaaksi ja lapset viedään pois. Oleellinen asia on onko ilmoitus edes lastensuojelun mielestä aiheellinen ja mihin toimenpiteisiin se johtaa.

Kyllä minäkin voisin tehdä lastensuojeluilmoituksen vaikka naapurin lapsista vaikka en olis koskaan koko perhettä edes nähnyt. Se ei vaan johtais mihinkään.
 
Blondi misu
Alkuperäinen kirjoittaja Myös näin;30753497:
Jos aikuinen mies juo itsensä selviämisasemalle, ollessaan baari-iltaa vietyämässä kavereiden kanssa, tehdään miehen lapsista ls-ilmo. Vaikka lapset olisivatkin äidin kanssa kotona.
No voi Jeesus Kristus. Ei kai nyt sentään...? Eipä ihme, että oikeilta avun tarvitsijoilta jää apu ja suojelu saamatta, Jos resurssit ja työntekijöiden aika valuu tällaiseen paskaan.
 
Vierasmiess
[QUOTE="lasu";30752799]Äijä on todistetusti väkivaltainen ja ehkä hakkaa myös vaimoa ja lapsia. Ihan aiheellinen ls-ilmo.[/QUOTE]

Samaan tapaan kai naisesta, jos on ottavana osapuolena baaritappelussa niin mahdollisesti hakkaa myös miestään ja lapsiaan?
 

Yhteistyössä