Ajankuluksi galluppia

Juotko kahvia vai teetä vai molempia? ja miten?

Molempia juon, tosin en kumpaakaan kovin montaa kuppia päivässä. mutta kahvia reilulla maidolla ja teetä kanssa maidolla. Paras tee on keisarin morsian.Iltakuuden jälkeen en enää juo yleensä kahvia, siitä alkaa miun teeaika. joskus voin kyllä teetä.juoda aamullakin. Ja kuppi saa olla iso.
 
Kahvia en ollenkaan ja teetäki van sillon ku en kehtaa kieltäytyä. Teehen laitan sokeria ainaki, vähä vaihtelee laitanko muuta ollenkaan tai sit maitoo tai kylmää vettä.

Saatan kyllä juoda teen ilman sokeriaki. Se on kuitenki pahaa sama se miten sen juo...
 
Miks tähän vastaa niin moni joka ei juo kumpaakaan ja vielä :x . Niin mietin vaan, että kun en ite sitten vastais jos ei sillein mua koske kun kysymyshän ol kumpaa juot? eli jos et juo kumpaakaan täähän ei ole sun ketjus ;) . No huumorilla tää, saahan tähän toki tulla yrmistelemäänkin, ihan vapaasti
 
pöksyt
Molempia. Kahvia seurassa ja teetä iltapalalla, joskus aamupalallakin. Kahvia juon maidon kanssa ja teessä pitää olla sokeria. Teetaivas-paketista löytyy hyvää teetä.
 
Koskaan en ole juonut kahvia. Teetä litkin päivittäin. Aamuisin yrttiteetä hunajalla. Päivällä tai illalla herkuttelen maustetulla mustalla teellä, runsaan maidon & sokerin kera. Tämän hetken suosikkini:



Suklaamyrsky

Onko sinunkin teelasissasi ihanan pehmeä, lämmin suklaamyrsky?

Mustaa teetä maustettuna suklaa-aromilla, vaniljalla ja oikeilla suklaahippusilla.

Kaikille suklaanhimoisille!
 

Yhteistyössä