Alakerran isäntä joi varmaane ilen rähinävinaa =/

  • Viestiketjun aloittaja Rollolainen
  • Ensimmäinen viesti
Rollolainen
Aikamoinen meno siellä oli yöllä, Tavarat lenteli, tai kolina oli ainakin sen mukaistaja lapset itki.
Ikkunoista ei sentäänole mitään ulos heitellyt.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
"huoh"
Todennäköisesti syy on kuitenkin alakerran akassa joka on nalkuttamalla ja muilla perinteisillä naisten keinoilla ajanut miehensä nurkkaan ja on sitten aivan ihmeissään kun mies suuttuu kännissä kun pinna ei enää riitä.
 
Rollolainen
Hmm, justiin mainostit kuinka hyvämaineinen talo teillä on. Ei ole juoppoja sun muita :D Eli asutte kuitenkin perinteisessä lähiö-räkälä-sossupummitaloissa :)
Kyllä kule tällaista tapahtuu ihan niissä teidän kehumissa hienosto-omakotitalosisa, luepas tilastoja. Missä eniten ollut juuri näitä perheentappoja.
Enne ei ole alakerrassakan mitän ongelmaa ollut, toi alakerran isäntä jskuson vähän alkoholia nauttinut ennekin, mutta olisko opiskelustressi olut miehellä kova ( opiskelee aikuiskoulutuksessa ravintolakokiksi)
 
  • Tykkää
Reactions: Bad Virgin-
gg
Niin, soititko Rollo poliisit? Jos et niin miksi et?

Miksi tulet tänne palstalle avautumaan asiasta ja kauhistelemaan ja kertoilemaan yksityiskohtia miehen opiskeluista yms? Millä tavalla puutuit siihen rähinöintiin ja lasten itkuun?
 
IhanaValo
Soitittehan poliisit?
Meijän talossa kerran joku (tai no tiedettiin/nähtiin, kuka) riehui humalassa sekä asunnossaan että pihalla, alaoven lasi meni rikki niin siitäkin soitettiin ja naapuri oli soittanu kans.
 
Mua ihmetyttää että aikuiset ihmiset on niin ilkeitä Rollolaiselle aina. Olis ollut ihan toinen vastaanotto jos kuka tahansa muu olis tämän aloituksen tehnyt.
En ole kertaakaan Rollolaiselle mistään vinoillut, mutta ihan ekana minullekin tuli mieleen kysyä, että kai se puuttui itse asiaan taikka soitti poliisit eikä vain päivittele asioita palstalla..
 
"vieras"
Kyllä tuollaisella rähinällä on alkoholiongelmainen.. Niin ja asun ihan rivitalossa, ihan tavis sellaisessa ;-) Kerrostaloon en juuri halua muuttaa noiden narkkari-alkkis-sekopää-pummien joukkoon.
1. ei tuo pelkkä rähinä kyllä riitä siihen että voisi diagnosoida alkoholismin. Ennemminkin ehkä uupumusta, vihanhallintaongelmia tms.

2. onko kerrostalo aina yhtäkuin narkkis/sekopää/alkkis/pummitalo? Meidän talossa esimerkiksi maksaa yksiökin yli 250 000e, ja asuupä tässä talossa muutama poliitikkokin. En ehkä heti alkaisi kutsumaan sossupummi/alkkis/narkkaritaloksi...sitävastoin ennen tähän muuttoa asuimme rivitalossa, arvostetulla alueella. Naapurissa asui alkkismies jolla oli bileet varmaan jokatoinen ilta, ja poliisitkin vieraili jatkuvasti. Siihen naapurin portaille ne alkkiksen alkkiskaverit sitten mukavasti aina sammuili ja niitä sai siitä pakkas aamuina hereille potkia. Että ihan kivaa yleistystä tuo "rivitalo hyvä talo kerrostalo paha talo"
 
Ken guru
Alkuperäinen kirjoittaja Tapiontytär;27945482:
En ole kertaakaan Rollolaiselle mistään vinoillut, mutta ihan ekana minullekin tuli mieleen kysyä, että kai se puuttui itse asiaan taikka soitti poliisit eikä vain päivittele asioita palstalla..
Voihan sen kysyä, mutta myös asiallisesti. Ja olihan tuolla vaikka mitä irvistelyä taas.

Enkä mä osoittanutkaan tuota viestiä niille jotka tähän eivät vastanneet, ja eivät ilkeilleet.
 

Yhteistyössä