alavatsa kipu

  • Viestiketjun aloittaja gemini-04 harmailee
  • Ensimmäinen viesti
gemini-04 harmailee
sellaista kyselen et onko yhteyksissä synnytyksen käynnistymiseen lähiaikoina...

eli alavatsalla menkkamaisia kipuja kokoajan.. alaselkää särkee
alavatsa on melkein kosketusarka.. ja varsinkin sängyllä kylellään makoillessa kun koettaa alavatsaa sivuilta on tosi herkkä..
kävellessä tuntuu alavatsa tosi raskaalta.. ja neuvolassa sanoi viimeksi että vauva on tosi alhaalla.

tätä ollut nyt ma-ti välisestä yöstä tähän asti.. tuollon yöllä tunsin jonkinlaista aaltoilua tuossa kivussa.. mutta en suoranaisia supistuksia erottanut.. (en ole ikinä kunnon supistusta tuntenut, edelliset synty sektiolla ennen kunnon suppareiden alkua)

rv menossa nyt 35+1 (ja nää edelliset eli kaksoset synty 36+4)

eli mielenkiinnosta lähinnä kyselen et voisko olla jo kohta lähtö lähellä...

kiitos jos joku kehtaa vastata... :wave:
 
Minulla nyt rv.35+1 ja just samaa mitä sulla. Toissa iltana supisteli kipeästi 8 tuntia, joka ei tosin vaikuttanut mitenkään kohdunsuun tilanteeseen, koska supistukset olivat liian lyhyitä. Eilen vielä hiukan supisteli kipeää ja alavatsassa menkkatuntemuksia. Tänään ei ole ollut mitään, ainoastaan harjoitussuppareita, mitä on ollut jo monta viikkoa kiitettävästi. Ennen tuota kahdeksan tunnin supistelua oli viikon ajan alavatsa jotenkin oudon tuntuinen.
Neuvolasta meinasivat että ei menisi laskettuun aikaan asti, saapa nähdä.. Ja tosiaankin toista odotan. Kohdunsuun tilanne on itselläni 1,5cm jäljellä kaulaa, 2cm auki.
Vauva on luultavasti laskeutunut hyvin alas, kun etukumarassa istuessakaan ei ole enään hankala hengittää.

Apila+pikku neiti rv.35+1
 
nyt noi menkkamaiset kivut on vähentyneet.. ja tilalle on tullu vihlominen.. eli alavatsaa vihloo välillä ja kohdunsuuta.. kokoajan tuntuu et kakattaa.. ja oonkin käyny useesti isommalla asialla vessassa.. luulisin vaan et vauva painaa suolta.. ei varmaan ole kovin äkkiä sairaalaan lähtö kun ei kovin kummoisia oireta enään ollut...
 

Yhteistyössä