Alepa = Zariza?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kunpa olisinkin tuo kirjoittaja, joka vaikuttaa mukavalta viestiensä perusteella. Tässä yksi esimerkki Vuodelta 2020

Nyt tänä aikana ,, en lähde mihinkään. Suomi on nyt paras. Suunnittelen vasta ensi kesää, jolloin voisin ehkä lähteä jo Kreikkaan. Mun ystävällä on Zakynthoksen saarella iso villa, jota saan käyttää.
 
vierailija
aikalailla alepaa tässäkin

Ettekö koskaan mieti, noita 0-tulon suomalaisia pinta-julkkiksia, jotka ostavat hienoja lukaaleita vuodesta toiseen.. Jos olisin verottajalla töissä tarkastajana, niin tietäisin varmasti minne iskeä tarkastamaan tulot ja kulut. Pizza-pojat sentään tekevät ruokaa meille, mutta pintajulkkikset tarjoavat katsottavaksi vain omaa pintaansa ja seiskalle kirjoitettavaa..
Tämän avoimen epäsuhdan takia, en enää katso mitään suomalaista mainoskanavan ohjelmaa, enkä varmasti vieraile kenenkään pintajulkkiksen instassa tms. Enkä lue seiskoja jne.
 
vierailija
Tuo lihavoitu teksti voisi hyvinkin olla minun kirjoittama.
Luin hetki sitten jutun julkkiseläkeläisistä, jotka kitkuttelevat pienillä tuloilla.
Jopa kirjailija Raija Oranen elää suu säkkiä myöten.
Luultavasti tämä alepa-mania johtuu siitä, että tuon ruokakauppaketjun nimi on helppo muistaa, ja kirjoittajat suurimmaksi osaksi asuvat periferiassa. Jotain kutkuttavaa tuossa alennus plus pa-liitteessä on. Hilkka Ahde sanoi jutussa ettei tykkää shoppailusta. En minäkään. Ostan vain välttämätöntä. Anna-lehden sivulta luin Suvi Ahola-jutun. Kävin vuosia sitten hänen kirjallisuusillassa Tapanilassa.
Hänellä on terve ja hauska asenne ikääntymiseen. Suvilla on aika turhamainen äiti, jotä Suvi kuskaa kerran viikossa kampaajalle. Kun kohta suljen netin, lähden polkupyöräilemaan melko kovassa tuulessa. Vatsani on täynnä pastaa, joka hieman muistutti Rooman pastan ihanuutta. Kävelimme siellä muutama vuosi sitten pitkiä matkoja helteessä, ja toki sekin osaltaan vaikutti pastan herkullisuuteen.
Please! Unohtakaa jo minut älkääkä enää sotkeko persoonaani toisiin kirjoittajiin.
Meillä harmaapanttereilla on taipumus sulautua tapettiin, ja se on maailman 13. ihanin asia.
 

Yhteistyössä