~*~ alkionsiirroista plussanneet ~*~

Voi ei Lia! Toivottavasti tekin saisitte kokea samanlaisen ihmeen kuin me alkuraskaudessa, kun saatiin se lohduttomin tuomio pikkuisen kehityksestä. Paljon voimia ja toivon sydämestäni, että jatkotutkimukset toisivat hyviä uutisia.

Flow, kyllä muljahdukset hyvinkin todennäköisesti ovat liikkeitä! Tunsin ensimmäiset hipaisumaiset potkut rv 16. Jossain vaiheessa mukaan tulivat kunnon muljahdukset, joiden kuvittelin olevan kuperkeikkoja, siltä ne ainakin tuntuivat.

Peppermint 26+1
 
  • Tykkää
Reactions: flow^
Haikara matkalla (y)

nimim. ... hoito ... monesko tulossa ... LA

lullaby ... 4.IVF PAS ... toinen ... 27.4.2016
Caro87 ... 2.IVF ... ensimmäinen ... 11.5.2016
iinukka1 ... 2.ICSI/IVF ... ensimmäinen ... 13.5.2016
kop kop ... 1.ICSI/IVF 2.PAS ... toinen ... 18.5.2016
Peppermint ... 1.IVF/ICSI ... ensimmäinen ... 18.5.2016
Mandala ... 2.IVF 1.PAS ... ensimmäinen ... 22.5.2016
Henrietta- ... 2.ICSI 2.PAS ... ensimmäinen ... 6.6.2016
Jezebel78 ... 1.ICSI ... ensimmäinen ... 12.6.2016
Gaudeamus ... 1.ICSI ... ensimmäinen ... 22.6.2016
hannuliini ... keskeytynyt 1.IVF ... ensimmäinen+toinen ... 30.6.2016
flow^ ... 2.IVF ... ensimmäinen+toinen ... 14.7.2016
Kiisuli80 ... 1.ICSI/IVF ... ensimmäinen … 20.7.2016
grey83 … 1.ICSI 3.PAS … ensimmäinen … 24.7.2016
Suvipilvi ... 1.IVF ... ensimmäinen ... 9.8.2016
Lottainen ... 2.IVF ... toinen ... 12.8.2016
frankie ...1. IVF ... toinen ... 24.8.2016
Lara_ ... 1.IVF 1.PAS ... ensimmäinen ... 2.9.2016


Tapahtumia tulossa :)

lullaby - ultra 15.2. - rv29+5
Caro87 - neuvolalääkäri 16.2.
Peppermint - lääkäri 25.2.
flow^ - rakenneultra 29.2. rv 20+5
Jezebel78 - sokerirasitus 3.3.
lullaby - neuvola 3.3. - rv32+1
Kiisuli80 - rakenneultra 9.3.
Lottainen - pelkopoli 9.3. rv17+5
Lottainen - neuvola 17.3. - rv 18+6
Suvipilvi - rakenneultra 22.3. rv 20+0
Jezebel78 - kontrolliultra 23.3.
flow^ - ä-polikäynti 24.3. rv 24+1
hannuliini - kasvukontrolli 24.3.
Lottainen - rakenneultra 30.3. - rv 20+3
hannuliini - kela-neuvola 3.4.
frankie - rakenneultra 13.4.


Myöhemmin onnistuvat :cry:

Kesäheinä-78 (3.IVF 3.PAS - tm)
Maria_V (luomu - km)
Rusina80 (1.IVF 2.PAS? - kem)
haunoora (3.ICSI 2.PAS - km)
Mintikka (1.IVF 2.PAS - kem)
Hipsunpöpsy (1.IVF - kkm)
Bridge (2.IVF/1.siirto - tm)
annila (5.ICSI - kkm)
Mari32 (5.ICSI - kem)
Vilijonkka_ (1.IVF 4.PAS - tm)
SalamaT (2.IVF - kkm)
Toiveikas81 (1.ICSI - km)
Lia_ (2.ICSI - keskeytys rv22+1)


Maaliin päässeet :love:
 
Viimeksi muokattu:
Luin aamupäivällä juuri ennen omaan ultraan lähtöä Lian uutiset ja täytyy sanoa, että kyllä muuten sydän hakkasi kun lääkäri kutsui sisään... :unsure: tällainen reality check iskee kasvoihin kyllä todella lujaa, ei pysty kellekään moista toivomaan :cry: Mutta ihmettä voin kyllä toivoa, KOKO sydämeni pohjasta!

Mun ultra meni sydämen hakkaamisesta huolimatta toivotusti, lääkäri tunnollisesti mittasi ja tutki kaikki mahdolliset paikat, mukaan sain muutaman naamakuvan ja DVD levyn. Aivan miehen nenä pikkuherralla on :love: Tämä oli sellainen etappi itselle mikä kruunasi kyllä kaikki vaiheet tähän mennessä. En pysty käsittämään, että tuon näköinen kaveri sieltä toivottavasti keväällä ulos tulee!
Siinä missä oli kolme päivää pienempi r-ultrassa niin nyt oli kirinnyt pari päivää isommaksi, mutta sijoittui hyvin keskikäyrälle kaikin puolin - koko 880g painollaankin! vielä oli perätilassa, muttei mitenkään kiinnittynyt kohdun alaosaan, joten lääkärin mukaan todennäköisesti tulee punnertamaan itsensä vielä oikeaan asentoon; onhan tässä onneksi vielä viikkoja aikaa siihen. Toivon näin!

Flow muljahdukset kuulostaa hyvältä, kohta siellä sun masussa on varmasti aikamoinen myllerrys, oikein tuplasti! :love:
 
Se piti vielä sanoa, kävi miten kävi, että onneksi meillä on vauvavakuutus ja raskausajan vakuutus voimassa jo. Jos tämä lapsi syntyy normaalisti ja sillä on vamma johon tarvitsee elämänsä aikana enemmänkin hoitoa, niin on vakuutus. Tuskin vakuutusyhtiöt myöntäisivät enää vakuutusta tämän rakenneultran tuloksen jälkeen.

Meillä kriteerinä oli yhtiö, josta saa vakuutuksen jo ennen rakenneultraa. Fennialta tällainen saatiin.

Ai kamala, miten mä edes kykenen järkiajatteluun nyt! Joku suojamekanismi päällä, tosin eipä se jatkuva itkeminen tätä tilannetta auttaisi yhtään.
 
Voi ei lia voimia epätietoisuuteen! Meillä ru takana kaikki oli hyvin toisella painoa 309g ja toisella 361g, toinen olisi näillä näkymin poika ja toinen todennäköisesti tyttö. Käytiin myös laittamassa rattaat tilaukseen, kun on kuulemma pitkät toimitukset kun ihmiset tilailee kovasti rattaita. Seuraava kasvukontrolli olisi ennen pääsiäistä 24.3 ja 4.3 olisi kela neuvola.
 
  • Tykkää
Reactions: flow^ ja Mandala
Kyllä se nyt on vaan niin, että meidän tyttö ei tätä maailmaa tule näkemään. Toisaalta tilannetta helpottaa, että tässä ei ole mitään jossiteltavaa. Pahasti sairas ja suuri mahdollisuus, että kuolisi joka tapauksessa.

Nyt en tiedä miten selviän ensi viikkoon, tuossa tuo maha keikkuu muistuttamassa ja tyttö kovasti liikkuu. Tulen vielä kertomaan ensi viikolla, miten kaikki tapahtuu.

En tiedä, miten tällaisesta noustaan ylös.
 
Tilattiin emmaljungan double vikingit, sillä kapeammalla rungolla, joka on vaa 73,5cm leveät, meillä suurin ongelma kerrostalossa on hissi jossa on pakko olla kapeat rattaat et mahtuu sisään. Paljon paljon voimia lia, raskaaseen tilanteeseen tuntuu kurjalta että joutuu jostain luopumaan mitä on toivonut pitkään..
 
Lia voimia ihan mielettömästi uskomattoman raskaaseen tilanteeseen. Täälläkin tuli itku kun luin tilanteenne. En osaa edes kuvitella surunne määrää.
Toivon pienelle tytöllenne kauniita enkelinsiipiä.

Äiti, minun täytyy jatkaa,
joku kutsuu kulkemaan,
Täytyy taittaa taival matkaa,
vaikken tietä tunnekaan.

Siellä missä toisiansa,
aallot vievät tansseihin,
siellä, veden loiskinassa,
siellä olen minäkin.

Siellä missä korkealla,
siintää pilvi sulavin,
siellä, sinipilven alla,
siellä olen minäkin.

Äiti, katso kuinka kasvan,
kuule, kuinka kohisen,
Minkä kasvoin viime vuonna,
tänään kasvan ohi sen.

Avara on taivaan syli.
Tuulen tietä purjehdin.
Pääsky lentää pääsi yli,
siinä olen minäkin.

Älä pelkää, tulen kyllä.
Tulen kyllä takaisin,
iltatuulen hyväilyssä,
siinä olen minäkin.


<3
 
Kiitos teille kaikille mukana elämisestä ja kauniista sanoista. Hyvässä hoidossa olen ollut, lupahakemuksen jälkeen pyysin vielä, olisiko tänpäiväisestä ultrasta mahdollista saada sivuprofiilikuva muistoksi. Lääkäri sanoi, että otetaan paremmat ja vielä kerran käytiin ultraamalla läpi syyt, miksi paperit allekirjoitin. Oikein ajan kanssa ilman kiireen tuntua. Mukaan sain tarkoin otetut sivukuvat ja 3d-kuvat kasvoista. Nyt ne on kirjekuoressa piilossa, joskus tulee vielä hetki kun haluan niihin palata.

Jatkakaa te muut täällä elämää iloineen, teille kaikille toivon hyvää ja onnellista loppua raskauteen. <3 Voi olla, että käyn vielä jotain kirjoittamassa tännekin.

En tiedä millä sanoin mun poistuminen kannattaa tuonne kirjata, ehkä keskeytys rv 22+1 (tai joku lyhenne).
 
Laitoin listalle nyt Lialle rv:t punasella, kun sukupuoli on ollu jo tiedossa.. kai tämä ok?

Ei ihan kuivin silmin pystyny lukeen tota Lottaisen laittamaa runoo :cry:

Jezebel78 Samoin se on täällä, pelot ei hellitä, ne vaan muuttaa muotoonsa.. eri viikoilla (tai kolmanneksilla) pelkää eri asioita. Nyt lähinnä jotain napanuoran kiertymistä kaulan ympäri, tai mitä kaikkee synnytyksessä voi sattua, ja nimenomaan lapselle.

Tänäänkin ollu vähän varpaillaan (pieniä murheita tietty siihen verrattuna mitä täältä viime aikoina joutunu lukeen), kun tuli taas sitä ihme niukkaa vuotoo vessassa käydessä mitä sillon puolivälissäkin. Soitin nt+synnytyspäivystykseen, kun hiukan sellasia kirvelyoireitakin ja pissahädän tunnetta ollu viime päivinä. Kun neuvola ja terveysasema oli tietysti jo kiinni ja viikonloppu edessä, niin käskettiin sairaalaan ensiapuun tarkistaan tulehduksen varalta. Siellä meni muutama tunti istuskellessa, ja puhdas näyte oli, tosin vähän oli verta siinäkin (en silminnähden huomannu mitään). Vielä tarkemminkin tutkittiin mutta valkosoluja ei löytyny. Lääkäri tunnusteli ja tähysti, kohdunsuu kuulema napakasti kiinni eikä enää verta tai emätintulehduksenkaan merkkejä näkyny.. huh. Pakkohan sitä oli tarkistaa, mieluummin vähän "ylihysteerinen" kun jäis vaan epävarmuuteen ja selvittämättä.. sit ois miettiny ja vaivannu vaan koko viikonlopun. Mysteeriks jäi ilmeisesti tälläkin kertaa mistä tollasta tuli, vaikka hyvähän se että kaikki näytti olevan kunnossa. Todettiin vaan miten tavallisia pikku vuodot on pitkin raskautta ja pääasia nyt että liikkeet tuntuu ja kunhan ei yltiörunsaasti alkas vuotaa, ja jään seuraileen tilannetta.. lisää lepoa suositeltiin supisteluherkkyyden takia.
Maanantaina sitten se seuraava ultra (sentään "ymmärtäny" noi omituiset vuodot tulla just ennen ultria..!) missä voin pommittaa kysymyksillä istukasta, kohdun suusta, näkyykö lähellä mitään outoja verisuonistoja tms. ja minkä pituselta napanuora näyttää.

Levollista viikonloppua kaikille!

29+2
 
Viimeksi muokattu:
Lia!

Voimia teille paljon!
Tämä pieni enkelityttö on saanut parhaat mahdolliset vanhemmat! Suojelkaa ja pitäkää häntä lämpimästi muistoissa! Oma pieni ihmeenne! Aukotonta vastausta tähän kaikkeen, ette varmaan koskaan saa....ei se ole merkityksellistä, se on, että tämä pieni halusi tulla näyttämään teille jotain! Ajan kanssa varmasti sen vielä ymmärrätte! Pitäkää itsestänne huolta! Puhukaa, surkaa ja itkekää paljon!
 

Yhteistyössä