~*~ alkionsiirroista plussanneet ~*~

@lullaby kiitos rauhoitteluista :rolleyes: Huomenakos sulla oli se poliaika? Vai oisitko peräti päässy jo synnyttää? :geek:

@Ihanapa oliko vuotoa paljon? Ompa harmillista ettei mitään verikokeita voi ottaa.. pitkä viikko odotella ultraa :cry: Toivottavasti kaikki ois hyvin, tee uusi testi jos rauhoittaa mieltä? :unsure:

Tänne on alkanut rantautua väsymys :sleep: yöt on alkanu menee kyllä aika huonosti että varmaan osittain siitä. (n)

-dino- 5+3
 
Viimeksi muokattu:
Mitkäs sulla viikot nyt Ihanapa? Jossain vaiheessahan kun hcg alkaa olla niin korkee, niin se ikäänkun ylittää testien "käsityskyvyn" ja ne alkaa näyttää hailumpaa.. en tosin tiedä miten digit tässä tilanteessa käyttäytyy. Toivottavasti kaikki ois kuitenkin kunnossa.. Ihmettelen myös miksei verikokeita oteta ja joutuu vaan pitkään pimennossa odotteleen ultraa :eek:

Toissa päivänä soitin sairaalan neuvontaan kun lapsi oli melko vaisuna enkä aamusta saanu parin tunnin laskennalla 10 liikettä täyteen tunnissa. Käskettiin tekeen vielä yks laskenta iltapäivästä, ja sillon onneks virkisty niin että ne 10 tuli jo puolen tunnin aikana. Yleensä tää onkin alkanu liikehtiin ahkerammin vasta iltaa kohti, mutta aamusta ja päivälläkin liikkeitä tuntunu sen verran ettei laskentoja juuri oo joutunu tekeen.
Eilen kävin taas kerran synnytyspolilla tarkistuksessa, kun aamulla ylösnoustessa luulin jo lähes varmasti että hulahti vettä.. kalsarien haaraosa meni ihan märäks! Mutta EI, vain raskauteen sopivaa tavallista v.vuotoo.. mitä lie vai pissaako sitten lirahti. Omituista kyllä kun ei ennen niin paljoo oo päässy vaikka ois ollu kovempikin hätä... Kuitenkin verenpaineet on heitelly välillä niin korkeella, yli 100 alapaine että huomisen äitiyspolin aika muutettiin käynniks synnyttämättömien osastolle, eli aamulla selviää jäänkö sinne ja aletaanko käynnisteleen. Nyt haluttiin vielä pari päivää kypsytellä kohtua.

40+5
 
Lullaby, hui, ihan kohta sinäkin synnytät:love:
Miten tää aika menee näin vauhdilla?!?!
Jännittääkö sua kovasti?
Mullakin muuten tuli todella vetistä valkovuotoa loppuajasta. En siitä koskaan kysellyt kun ultrattiin lähestulkoon kerran viikossa ja lapsivettä oli aina normaalisti. Lapsivesihän on vaaleanpunaista, jos on side niin sitte sen kyllä erottaa kumpaa se on.
Tää synnyrys alko just samoin ku esikoisenkin, että heräsin aivan jäätävään pissahätään ja samalla ku nouset, se nouseekin pitkin lattiaa:LOL:...siinä sitte hetken kelaa että mitä tapahtuu:ROFLMAO:

Paljon onnea ja voimia synnytykseen♥

Mullakin muuten verenpaine nousi vähän ennen synnytystä. Se kai lähes aina nousee. Alipaine oli jotain 100 pintaan ja yläpaine 150
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: lullaby
Ihmeen rennosti toistaseks osannu ottaa nää loppuviikot verrattuna siihen mitä etukäteen ajatteli, mutta kieltämättä alkaa ressikäyrä nouseen päivä päivältä mitä pidemmälle yli 40+ viipyy.. ja kaikkee tulee mieleen mitä voikaan vielä mennä pieleen. Omia kipuja en osaa oikeestaan jännittää ollenkaan, kun tietää minkälaisia ne on ja tehokkaat puudutteet on keksitty.
Ois se kiva ja ehkä jotenkin turvallisemman tuntusta päästä huomenna jo jonkinlaiseen seurantaan sinne, jos sitten kypsyttelyssä kestää vieläkin. Vaikka tietty toisaalta tylsää jos kovin monia päiviä joutus oleen vaan sairaalassa tyhjän panttina.. No, viisaammat päättäköön huomenna mitä tehdään.
 
  • Tykkää
Reactions: Siida
Tsemppiä ja paaaaljon käynnistäviä synnytystuulia puhaltelen @lullaby :love::whistle: ihan älytöntä, että vastahan mä täällä kurkin ku sä plussasit ja nyt jo kohta synnärillä!

Mä kovasti yritän tänne puolelle päästä taas, aamun pp5 testit kyllä näyttää haaleaa plussaa, mutta tuhruaa samalla tavalla ku normimenkkoja ennen about samaan aikaankin kierrossa (vähän aikaisemmin). Viimeksi alkoi tuhru about viikkoa myöhemmin viikoissa. Taas päivässä tunnit matelee kun odottaa ainoastaan huomista aamua ja uutta testiä :rolleyes: tässä vaan kelailee, että niistä viidestä tällä klinkalla tehdystä alkiosta ei vaan yksinkertaisesti kaikki voi olla kelvollisia elämään. 1 kelvoton ja 1 kelvollinen toistaiseksi käytetty. Että voisko muka olla niin älytön tuuri, että tämäkin siirretty olisi kelvollinen.
Ostaisin säkillisen ZEN fiiliksiä jostain!
 
Huikeeta Mandala, sieltä se plussa alkaa piirtyyn! Pian sinäkin pääset taatusti siirtymään taas tähän ketjuun jännäileen! (y)

Joo, eli osastolle jäin nyt ja yritetään tää ilta ja yö käynnistää ballongilla.. ei tunnu kovin tehokkaalta, satunnaisia supistuksia ja jomotusta. Jollei huomisaamuun mennessä tilanne etene, mietitään muita keinoja, lähinnä kai cytotec tai kalvojen puhkasu. Jotkuthan lähtee kotiinkin vielä ballongin kanssa, mutta mulla iän, r.viikkojen ja vaihtelevan verenpaineen takia seurataan täällä.
 
Viimeksi muokattu:
@lullaby Tsemppiä! Vai jokohan on vauva kainalossa? :)

@-dino- Onnea plussasta ja tervetuloa tälle puolen!

Olen ollut huono kirjoittelemaan mitään mutta ehkä pitää yrittää aktivoitua. Täällä vauva edelleen poikittain, huomenna neuvola, saan ehkä lähetteen äitipolille. Liitoskivut, närästys ja selkä vaivaa mutta jospa ei tarvitsisi kauaa enää odotella.

Choco coco ja Taika 37+0
 
  • Tykkää
Reactions: lullaby ja An1z81
@Choco coco Kiitos :) voi, toivottavasti vaavi ymmärtäis kääntyä, yrittävätkö sitte äp-polilla kääntää, mikäli sinne saat lähetteen?

@kop kop Voih, kuulostaa raskaalta, toivottavasti loppuaika menis nopsaan ja vähemmillä huolilla :unsure:

@lullaby onkohan siellä pieni jo kainalossa.. :love:

Iltaisin on alkanu tulee huono olo, eilenki kyllä päivällä ku lounas veny vähän pitkälle. Yksi lempikeitostaki meni ostolakkoon ku maistu nii kamalalle :sick: Voimakas hajusteiset saippuat/pyykinpesuaine myös nounou. Viikko ultraan, jännittää kovasti. Seurannu tuota toukokuisten ryhmää ja sieltä alkanu nyt porukkaa tippuun niin jännittää entistä enemmän miten itelle käy. Vaikka oireet lisääntyy nii ei oo mikään tae että kaikki ois hyvin. (n)

-dino- 5+6
 
Täällä ollaan tytön kanssa osastolla, syntyi eilen klo 19 jälkeen (lähes samoilla minuuteilla kun Choco Coco laittanu viestin, ajotus nappiin siis..;D ), pituutta 1,5cm yli puolen metrin ja painoo 5g vaille 3,5 kiloo!
Laitan tarkempaa synnytystarinaa kun kerkiän ja jaksan, mutta pääasiassa kaikki meni hyvin ja suht helpolla/nopeesti homma eteni tälläkin kertaa, kunhan saatiin se käyntiin :)
Nyt on menny vaan tuijotellessa kaikkien vaivojen, yritysten, pettymysten, pelkojen jne. lopputulosta, ja ihmeteltyä kuinka on mahdollista että tälläsen vanhan akan rupusoluista on saatu aikaan vielä tuollainen paketti...:barefoot::love:

Ihan pianhan täällä on muutamilla muillakin maaliviivan ylitys edessä.. hurjasti onnea puserrukseen ja onnea myös uusille tulokkaille, jotka nyt näyttäis pääseen syksyisen plussa-aallon mukaan! Jaksamista kaikille omiin vaiheisiin, siellä 9kk jälkeen odottaa se mikä on ollu kaiken tuskan ja vaivan väärtti <3
Muokkaan itteeni vielä listalla, kuka sit ottas päivitystehtävän haltuunsa, -dino-, Mandala...? :rolleyes:
 
Viimeksi muokattu:
Haikara matkalla :love:

nimim. ... hoito ... monesko tulossa ... LA

Choco coco ... 2.IVF 1.PAS ... kolmas ... 4.10.2018
Iiris80 ... 1.IVF ... ensimmäinen ... 20.10.2018
Mamido ... luomu 2.IVF:n jälkeen ... kolmas ... 11.11.2018
mmmoi ... 1.ICSI 3.PAS ... toinen ... 19.12.2018
kettuperhe ... 1. IVF ... toinen ... 1.1.2019
An1z81 ... 1.IVF 2.PAS ... ensimmäinen ... 3.1.2019
Miitta37 ... 1.IVF 1.PAS ... ensimmäinen ... ?.1.2019
Alessandra ...
Fainatus ... 1.IVF 1.PAS ... ? ... 1.3.2019
Toiveikas81 ... 3.ICSI ... ensimmäinen ... ?.3.2019
Ismundo ... 1.IVF 2.PAS ... ensimmäinen? ...
-dino- ... 2.IVF 2.PAS ... ensimmäinen ... 11.5.2019


Myöhemmin onnistuvat :unsure:

Lia_ (2.ICSI - keskeytys rv22+1)
Tinnu (3.hoito/4.alkio - kkm)
Nenna81 (2.IVF 3.PAS - kkm)
AdeliinaJosefiina (2.ICSI 2.PAS - km)
Ravishing (1.IVF - kkm)
love- (1.ICSI ?.PAS - kem)
Jantzu (1.ICSI 2.PAS - kkm)
reason (2.IVF - kkm)
Molly3 (2 IVF+1 hoito lahjasoluilla 2.pas - tm)
Iiqu (? - kkm)
gemmy (3.IVF/1.PAS - kkm+tm)
Domi (4.IVF/1.PAS - tm)
Noran (2.IVF 2.PAS - ku)
Voyage (? - ku)
kiia-s (1.IVF 5.PAS - tm/km)


Maaliin päässeet (y)

Henrietta77 ... 1.ICSI ... toinen ... 39+3 ... 13.1.2018
Caro87 ... 2.IVF 1.PAS ... toinen ... 38+6 ... 17.2.2018
MyMa ... 2.IVF 1.PAS ... ensimmäinen ... 40+6 ... 24.2.2018
Ranau ... 1. IVF ... toinen ... 40+0 ... 26.2.2018
Xienna ... 2.ICSI 1.PAS ... toinen (1.yhteinen) ... 39+2 ... 21.3.2018
mavli ... 2.IVF/ICSI 1.PAS ... toinen ... 29+1 ... 5.4.2018
esemila ... 9.PAS (lahjamunasolut) ... toinen ... 32+3 ... 15.4.2018 ?
Helios... ... 4.ICSI 8.PAS (lahjasiittiöt) ... ensimmäinen ... 34+4 ... 23.4.2018
#hope ... 1.IVF ... ensimmäinen ... 36+6 ... 30.4.2018
Bridge ... 5.ICSI:n jälk.lahja-alkio ... ensimmäinen ... 38+5 ... 23.5.2018
Siida ... 3.ICSI 1.PAS ... toinen ja kolmas... 37+6 ... 31.5.2018
maljakko ... 3.ICSI 2.PAS .. ensimmäinen ... 36+0 ... 31.5.2018
SalamaT ... 3.IVF 3.PAS ... ensimmäinen ... 40+1 ... 1.6.2018
kiuski ... 2.ICSI 1.PAS ... ensimmäinen ... 41+6 ... 7.7.2018
Zoona ... 2.IVF 3.PAS ... toinen ... 35+3 ... 10.7.2018
marrasmai ... 5.ICSI ... ensimmäinen ... 40+3 ... 11.7.2018
lullaby ... 7.IVF ... kolmas ... 41+0 ... 13.9.2018


************
Päivitykset siten, että ota [ quote ] alusta ja lopusta pois. Jokainen voi päivittää itse tai jättää punaisella värillä / muuten selkeästi päivityspyynnön
 
Voi ihanaa onnea @lullaby :love: kaikin puolin oikein hyvältä kuulostaa, onnea! Ihanaa vauvantuoksuista arkea.
Ja @kop kop mä mietin sua yks päivä, että toivottavasti olet vielä raskaana ja niinhän olet :love: harmi kun ollut taas vaikea raskausaika, mutta onneksi ei maaliviiva enää kaukana! Kauheasti tsemppiä :love:

Täällä PC hieman tummempi kuin edellisinä päivinä, 2 vuotta sitten vanhentunut Sofi ihan yhtään tummempi. Tuhrua tuli eilen aamupäivällä viimeksi. Illalla sitten kipeytyi nielu kunnolla ja lämmöt 37.3-37.8 mitä en nyt tiedä liittyykö tähän johonkin tautiin vai raskauteen. Muistinkin sitten hyvin nopeasti raskauden yhden varjopuolen: mitään oikeasti hyviä lääkkeitä ei voi käyttää. Joten hunajaa vaan kurkkua rauhoittamaan ennen nukkumaanmenoa. Kyllä tässä vielä saa jännätä aivan liikaa noiden testien kanssa kun aloitti näin aikaisin taas :whistle::X3::rolleyes:

Kai sitä listaa voi päivitellä ketä haluaa? Mä en uskalla vielä vetovastuuta ainakaan ottaa koska edelleen oon jotenkin vakuuttunut kemiallisesta :alien:
 
  • Tykkää
Reactions: lullaby
Lämpimät onnittelut Lullaby tytöstä! Ihanaa kun on käärö kainalossa❤.
On tämä kyllä niin uskomatonta, kun omia lapsia katsoo, että MITEN ihmeessä siitä pienestä solupallerosta, jota ei edes näe, voi tulla tällaisia ja niin täydellisiä.

Onnea Mandala, hyvältä vaikuttaa (y)
 
  • Tykkää
Reactions: lullaby ja Mandala
@lullaby Onnea tytöstä!! ❤❤ mä mielelläni päivittelen listaa jos täällä vaan saan pysyä :)

@Mandala Vaikuttaa lupaavalta, noista vanhentuneista testeistä kannata välittää :D toivottavasti kurkkukipu helpottais.

Nii sitä piti vielä ihmetellä että kui nopeesti ne aivot muuttuu raskausaivoiksi..? nm. Joku ylitäsmällinen ihminen unohti eilen hieronta-ajan.
 
  • Tykkää
Reactions: Mandala ja lullaby
Onnea @lullaby :love:

Täällä on nyt vointi ollut ihan ok, väsymys tuntuu helpottaneen. Viimeksi viime viikolla alkuviikosta oksentelin aamuisin, mutta sen jälkeen ei ole ollut pahoinvointia. Mutta näköjään ne voi milloin vain aina palata. o_O

Sitä vuotoa on edelleen. Tai joka päivä on tullut ruskeaa tuhnua. Mitään kipuja ei ole ollut. Maanantaina on neuvola, toivottavasti siellä löydetään ja kuullaan pienen syke!

Rv 14+6
 
  • Tykkää
Reactions: lullaby
@lullaby paljon onnea tyttövauvasta! On varmasti niin mahtava fiilis kun vauvan saa rinnalle ja kaikki ne pettymykset ja rankat hoidot on taakse jäänyttä. Ihanaa!

@Mandala toivottavasti jäät palstalle. Peukut pystyyn!

@kop kop onpa kyllä ollut monenlaista huolta mutta onneksi oot jo pitkällä.

Itsellä on tullut kiusallinen vaiva nimittäin ummetus. Piti hakea apteekista apuja. Onko teillä vinkkejä mikä auttaisi? Mulla oli maanantaina neuvola ja sydänääniä kuunneltiin. Oli kiva kuulla äänet. Sitä niin epäilee että onko tuolla masussa elämää. Vielä kun en mitään liikkeitä ole tuntenut. Milloin niitä alkaa tuntemaan?

Rv 16
 
  • Tykkää
Reactions: Mandala ja lullaby
@lullaby paljon onnea tyttövauvasta! On varmasti niin mahtava fiilis kun vauvan saa rinnalle ja kaikki ne pettymykset ja rankat hoidot on taakse jäänyttä. Ihanaa

@Mandala toivottavasti jäät palstalle. Peukut pystyyn!

@kop kop onpa kyllä ollut monenlaista huolta mutta onneksi oot jo pitkällä.

Itsellä on tullut kiusallinen vaiva nimittäin ummetus. Piti hakea apteekista apuja. Onko teillä vinkkejä mikä auttaisi? Mulla oli maanantaina neuvola ja sydänääniä kuunneltiin. Oli kiva kuulla äänet. Sitä niin epäilee että onko tuolla masussa elämää. Vielä kun en mitään liikkeitä ole tuntenut. Milloin niitä alkaa tuntemaan?

Rv 16
ja miltä ne tuntuu? :LOL:
 
Minä taidan tästä ryhmästä nyt poistua. :cry:Aamulla tein testin joka negaa näyttää. Eli keskenhän tämä taitaa olla menny. Pelottaa vain että keskiviikkona ultrassa tulee tieto että joutuu kaavintaan kun en ole vuotanut sen yhden päivän jälkee.
 
@lullaby lämpöiset onnen halaukset teille sinne sylittelyn keskelle! Olet onnesi ansainnut ❤

@Ihanapa pahoittelut negasta, voi kurjuus :cry:

Sen verran kommentoin että liikkeistä: mulla tuntui ekat liikkeet rv17+3, siskolla vasta rakenneultran jälkeen. Mulla ne tuntui ainakin niinkuin joku olisi sormella hipsutellen kutittanut mahaa sisäpuolelta tosta navan vierestä :ROFLMAO: sitten aika nopeasti ne tuntemukset alkoi selkeentyä ja tiesi että iltaisin liikkuu enemmän jne. Tsemppiä odotteluun!

Ja ihanaa @Mandala että plussaa näyttää!! :love: ittelläkin jo vauvakuume taas, vaikka poika vasta 7kk:LOL:

MyMa
 
  • Tykkää
Reactions: lullaby
Pahoittelut ihanapa! :unsure:

Mulla oli istukka edessä ja tunsin ekan selvät muljahdukset 19+. En itse koskaan mitään hipaisuja tms huomannut mutta siitä muljahtelusta ei ollu yhtään epäselvää. Siitäkin kesti viikkoja vielä ennenku liikkeet alkoi olemaan päivittäisiä.

Ummetukseen mä käytin levolac tai duphalac, tosin loppuraskaudessa ei kyllä enää auttanut. Joten jouduin microlaxia käyttämään pari kertaa. Ei kannata antaa kauhean pahaksi päästää sitä vaan just vaikka microlax ottaa avuksi. Ja tietty kannattaa juoda vettä tarpeeksi ja syödä kuitupitoista ruokaa ennaltsehkäisevästi.
 
Heippa!

Me ollaan oltu kotielämää opettelemassa nyt pari viikkoa. Aika intensiivistä toki ollut etenkin kun tyttö ei aluksi nukkunut päiväunia oikeastaan ollenkaan, ja kun lääkkeet pitää muistaa 3xvrk ja on osittain vielä nenämahaletkusta riippuvainen. Mutta niin, niin ihanaa on olla kotona! Se on kyllä jännä, että vaikka nyt unet jäävät aika vähiin ja ovat katkonaisia, ei olla lähimainkaan niin uupuneita kuin tehoaikoina vaikka silloin nukuttiin 8h yhtenäisiä yöunia. Tytön tilanne on nyt aika stabiili, sydänkontrollit ovat enää joka toinen viikko. Rytmihäiriöproblematiikka vaatii tosiaan lääkityksen varmaan vielä pitkään, mutta toivon mukaan sitä voidaan ainakin vähentää tytön kasvaessa. Tytöllähön on tosiaan myös laajentunut munuaisallas ja virtsaputki, joten ennaltaehkäisevää antibioottia joutuu antamaan vielä 2-4 vuotta.
Mutta tyttö on vaan niin ihana että ei haittaa :love:

Paljon onnea lullaby ja uudet plussanneet! :barefoot:

Marrasmai ja pirpana 9vk
 
  • Tykkää
Reactions: Mandala ja lullaby
Hei kaikki...tavoitanko tätä kautta lahjasolu äitejä! :)

Täällä vasta vauvan lahjasolulla saanut äiti. Alku vauvan kanssa on tuntunut ajoittain haasteelliselta. Vauva on ihana ja suloinen lahja, mutta ajoittan, myös vieraan tuntuinen. Kuulisin, myös mielellään jo isompienkin lasten vanhempien ajatuksia. Minulle voi laittaa postia :)

Tapaisin, myös mielellään samassa tilanteessa olevia äitejä. Mutta ymmärrän jos haluat vain kirjoitella. Uskon, että vertaistuella on suuri merkitys :)
 
  • Tykkää
Reactions: FridaHelmi

Yhteistyössä