All inclusive-paketit, Kreeta gerani caldera beach

Mitä mieltä olette lasten kanssa all inclusive-paketeista? Meillä varattu kesän lopulle viikko ja nyt mietimme ottaisiko all inclusive paketin mukaan. Jos kokemusta hotellista löytyy, ottaisin todella mielelläni vastaan infoa. Harmittaa kovasti, jos ostaa huonon ruuan etukäteen. Muutenkin kaikki tieto tervetullutta.

Tänks
 
Me oltiin kyseisessä hotellissa kolme vuotta sitten. Täydellinen paikka =) . Meillä ei tosin ollut all inclusivea, mutta taisi olla puolihoito-- eli aamiainen (HUIPPU) ja päivällinen , joka oli kans toooosi hyvä. Joka illalle oli joku eri teema ruuassa, ja olivat kyllä tosi hyviä. Lisukkeet--salaatit sun muut ihania ja paaaaljon erilaisia.
Jälkiruuista lapsilla on jääny mieleen hyvät jäätelöpallot joita sai syödä luvan kans niin paljon ku jaksoi ! :heart:

Uima-altaan reunalla oli aina liian vähän aurinkotuoleja, ihmisillä olikin tapana herätä aamulla kahdeksaksi viemään pyyhkeensä tuoleille ja näin varata paikat etukäteen. Mekin vietiin aina siihen aikaan ja sit takaisin nukkumaan ja aamupalan jälkeen tuoleille,, Varauksen sai al vasta klo 8,,,

Me ei käyty läheisessä kylässä kertaakaan johtuen pienistä lapsista ja ruokailuista jotka oli hotellialueella. Pari vkoa jos olis oltu niin varmaan sitten olis tullut käytyä vaan nyt riitti seitsemäksi päiväksi mielenkiintoa kaikenkattavalla hotellialueella...

Menisin todellakin uudemman kerran jos joskus tulee mahdollisuus viiden kans matkustaa :eek: :D
 
SMP
valitettavasti emme ole ko. hotellissa käyneet mutta olemme reissaneet eri mantereilla useita kymmeniä all inklusive paketteja hyödyntäen. Erot puolihoitoon/täysihoitoon ovat olleet seuraavat alla inklusiven eduksi, joka maassa (karibia, egypti, kreikka, kanariansaaret, mauritius jne)

+ lapset ovat voineet syödä juuri silloin kun heille on tullut nälkä
+ välipaloja (esim.jäätelö, lätyt,ranskikset,hampurilaiset,pitsat yms yms)
+lapsimenut
+jokaisessa all inklusive hotellissamme olemme saaneet huoneeseen 1-5L/matkailija/vrk pullotettua juomavettä
+ retkipäivinä olemme saaneet ruuat mukaan kun edellisenä iltana olemme ilmoittaneet respaan toivomuksemme
+ olemme saaneet syödä niin buffetista kuin ala carte listoiltakin ilman lisämaksuja
+ juomat aterioilla (myös alkoholi) on sisältyneet hintaan toisin kuin puoli/täysihoidoissa


mukavinta varmasti se, että lapset ovat voineet käydä itsekseen syömässä silloin kun nälkä on ja karkulaiset hotellihenkilökunnan toimesta on toimitettu takaisin vanhemmilleen.

Ainakin niissä hotelleissa missä olemme olleet ruuat buffeteissa ovat joka päivä olleet erilaisia, runsaita, hyvin kypsennettyjä... > ei siis ole tullut kyllästymisen tunnetta edes 3 vkon reissuillakaan.

Rohkeasti kokeilemaan all inklusiveja...
 

Yhteistyössä