All inclusive, voisko joku selittää mitä siihen sisältyy?

  • Viestiketjun aloittaja "matkaaja"
  • Ensimmäinen viesti
"matkaaja"
Onko niin, että siinä saa syödä ja juoda monta kertaa päivässä niin paljon kuin haluaa??? En ole käynyt 20 vuoteen etelässä ja nyt harkittais perheen kanssa matkaa. Kuulostaisi kätevältä, että kaikki olis valmiina.
 
Näin
Yleensä ruuat tiettyyn kellonaikaan (aamiainen, lounas, illallinen) ja sitten jotain välipalaa voi olla tarjolla pitkin päivää, esim, jäätelöä, voileipiä. Limut ja oluet ja paikalliset juomat yleensä kuuluvat myös.
 
Tuo riippuu ihan hotellista. Mut me oltiiin just ja oli kyllä lasten kanssa kätevä.
Aamiainen, lounas, päivällinen buffet-ravintolassa (joka meillä oli tosi hyvä ja monipuolinen). Allasbaarissa iltapäiväkahvi+kakkua, baareista sai hakea juomia, jätskiä ja pikkusuolaista. Ei kyllä syöty millään niin paljoa mitä olis saanut.
Lisäks siihen kuului kuntosali, minigolf, tennis ja sauna maksutta sekä lastenkerho.
Koko viikkona ei mennyt rahaa käytännössä mihinkään.
 
"mie"
katso sieltä hotellin tai lomakohteen esittelystä netistä.. siellä on mun mielestä jokaisella kohteella vähän omanlainen aikataulu ja tarjonta siihen, että mitä kaikkee siihen sisältyy.. :)
Minusta se oli ihan hyvä valinta, vaikka oltiinkiin miehen kanssa kaksistaan.. ja varmaan lasten kanssa on erittäin kiva, että juomista on koko ajan tarjolla, ja tasainen rytmi ruokien suhteen. :)
 
duurissa
Meillä siihen kuului ne seisovan pöydän katetut ruuat , kaikki baarien juomat, jätskit yms JA kellonajasta riippumatta (no, olikohan klo 7-23 tai jotain sinnepäin) saatavilla olevat pizzat, pastat, hodarit jne. sieltä ravintelista. Aivan mahtava systeemi juurikin lasten kanssa ja muutenkin, ei maksanut etukäteen edes niin paljoa (ja lapset ilmaisia!) joten jos joskus söikin jossain muualla niin ei suurta tappiota tullut.
 

Yhteistyössä