Alle kilon painoiset vauvelit

  • Viestiketjun aloittaja Keskosäiti
  • Ensimmäinen viesti
Keskosäiti
Onko kohtalotovereita, joiden vauva/vauvat ovat painaneet alle kilon syntyessään??Millä viikoilla syntyneet???Meillä kaksoset RV 24+1,painoivat 690g ja 815g
:hug:
 
KESKOSÄITI
Kiitos,ihan hyvää! Ovat nyt 1v8kk,painavat 9.380kg ja 10.390kg.Toinen joutuu käyttämään kuulolaitteita,koska rankka alku vaurioitti kuulon.Onneksi kuulee kuitenkin kojeilla tosi hyvin.On käyttänyt niitä nyt vuoden.Molemmat ovat kävelleet kohta 3kk,eli kaikki hyvin.Hyvää palautetta ovat saaneet kehitysseuranta-käynneillä.Iloisia tyttöjä ja kun heidän touhujansa seurailee,ei uskoisi,että niin pienestä on lähdetty.
:)
 
Keskosäiti
Jos kaikki muuten ok,niin lasketun ajan tietämille.Meillä raja oli 2kg ja päästiin viikko ennen laskettua aikaa kotiin, kasa vitamiineja,ravintojauheita ym. mukana.
 
Keskosäiti
KIITOS!!! =) Joo,kyllä lääkärit ja hoitajat keskolassa tekevät IHMEITÄ ja tarvitaanhan siinä pieneltä sikiöltäkin valtavasti sinnikkyyttä ja elämänhalua.Mukavaa kesää teille!!! :hug:
 

meillä on kaksi kesksena syntynyttä poikaa. Vanhin on nyt 3-vuotias ja syntyi rv. 26+4 ja painoa oli syntymä hetkellä 715g ja pituutta 32cm. Nyt on kuin muutkin 3-vuotiaat lapset.

Nuorimmainen on nyt reilun vuoden vanha ja hän syntyi rv.33+5 ja syntymäpaino oli 2kg ja pituus 42cm. Nuorimmainen ei ole ottnut ikätoveritaan kiinni ja nyt 1.vuotis neuvola käynnillä jäpä painoi vieläkin alle 8kg. Ei liiku vieläkään milläänlailla ja rasitusastmakin todettiin parikuukautta sitten.

Hyviä kesiä kaikille ja jaksamisia pienetn nuppujemme kanssa!
 

Yhteistyössä