Aloitteleva RD tarvii ruokavalio apua

  • Viestiketjun aloittaja EksynytSokeriViidakkoon
  • Ensimmäinen viesti
EksynytSokeriViidakkoon

Hei,
Mittailen toista päivää sokeriarvoja. Ensimmäisenä päivänä sokeriarvot oli alle rajojen mutta nyt toisena päivänä työpaikkalounaan jälkeen hyppäs sokerit pilviin. Tunti lounaan jälkeen sain siis arvoksi 8.6. Nyt mietinkin että ruokavalinta taisi olla väärä. Söin lounaaksi siis tonnikalapastavuokaa ja 2 palaa ruisleipää. Ilmeisesti tuo pastavuoka oli väärä valinta ja sen takia sokerit siis ilmeisesti pomppas? Vai miten? Olisiko porsaanpihvi tai kasvisruokana ollut kasviskastike hapanimeläkastikkeessa ollut parempi? Kumpi näistä? Ajattelin että hapanimeläkastikkeessa olisi paljon sokereita ja en siksi sitä valinnut. Mikä näistä olisi ollut paras? Entä tuo 2 palaa ruisleipää? Oliko se liikaa ja siksi arvot koholla?

Voi että osaa olla hankaa ... =)
 
Leipää kork. 1 ruoalla ja pasta nostaa hyvin helposti sokerit pilviin. Lihaa, kasviksia, munia, kreikkalaista jugua lidlistä. Rasva ei nosta sokereita ja oikea rasva eli voi ja öljyistä oliviiöljy ja kookosrasva ovat oikein hyviä ja terveellisiä.. Tsemppiä! =)
 
Eksynytsokeriviidakkoon

Kiitos näistä, eiköhän tässä vähitellen opi syömään oikein. Pitää vain ilmeisesti itse oppia kantapään kautta ennenkuin tajuaa mitä voi syödä ja kuinka paljon.
 

Yhteistyössä